Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:39:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smrt Bečko berlinske istorijske škole  (Pročitano 45113 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Зна се ко је за себе говорио да је ибер алес, то нису Срби нити тако мисле. Шта је важно у рушењу ББ школе- то је идеја српства ослобођена сваке словенштине и југословенштине, то је увиђање историје која би коначно Србима мога да буде ко и осталим народима- добра учитељица живота. Онда нас не би у мозак ј....и академици бивши ратни комесари и калемари, они са две збирке песама, разне немање са мокре горе и остала булумента која је идеју српства утопила у идеју југословенства и тако сјебала Србију до балчака. Онда би се Карађорђевићи ставили на право место, ти потомци свињарских трговаца који су Србију продали фантомској Југославији, они су директно довели титоисте на власт итд. Дакле, правилним схватањем српске историје ослободила би се идеја српства и Србије! Надам се да сам јасан. Не би више долазило до огромних политичких пораза. Зашто Србија није гледала Србију 91,95, 99, већ бранила јутославију? Једино су луди Срби форсирали идеју југословенства, идеју која је Србији одузела све тековине ослободилачких ратова. Да је Руварац заустављен на време и она крчва црна рука Србија би данас била ее, ко зна где! Е за то правилно увиђање историје Срба брани те исте Србе од политичких копрена и искориштавања. Кад ми неко помене Југославију, вадим револвер!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
ne znam kakve veze imaju "srbi pre amebe" i jugoslovenizam.
Citat
која је идеју српства утопила у идеју југословенства
Citat
Зашто Србија није гледала Србију 91,95, 99, већ бранила јутославију?
srbija je devedestih branila jugoslaviju koju nije (samo) tito stvorio, nego prevelik srpski apetit još pre prvog svetskog rata. da je srpska vojska stala na bih/hr granici, ideja srpstva se ne bi utopio u jugoslovenstva...
zato ne vredi pričati šta je bilo i ko je bilo pre 2000 ili 500 godina, nego treba preispitati istoriju od 1918, kad su srbi napravili najveću grešku zvana shs i yu kraljevina...a veliki apetit i načertanije nisu plod bb škole...
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Citat
da je srpska vojska stala na bih/hr granici, ideja srpstva se ne bi utopio u jugoslovenstva...

Da ti nisi imbecil znao bi da BiH i Hrvatska nisu postojale tada...
Eto sta dobijemo kad madjarski separatisti krenu da pricaju o istoriji...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
Citat
da je srpska vojska stala na bih/hr granici, ideja srpstva se ne bi utopio u jugoslovenstva...

Da ti nisi imbecil znao bi da BiH i Hrvatska nisu postojale tada...
Eto sta dobijemo kad madjarski separatisti krenu da pricaju o istoriji...  Smile
mislio sam na današnje granice...nekim drugim imbecilima sve treba nacrtati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Citat
ideja srpstva se ne bi utopio u jugoslovenstva...

Jugolovnestvo je nastalo posle prvog rata...

A opet, i da si mislio sada skoro pokazujes neznanje i licemerje gde ti odgovara da 30% Srba bude zaglavljeno u drugim drzavamsa koje nikada nisu postojale... Mada kapiram ja vas separatiste... Mi Srbi smo porblem...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 

A opet, i da si mislio sada skoro pokazujes neznanje i licemerje gde ti odgovara da 30% Srba bude zaglavljeno u drugim drzavamsa koje nikada nisu postojale... Mada kapiram ja vas separatiste... Mi Srbi smo porblem...
varaš se ako misliš da sam ja separatista...i ne možeš me provocirati. pokaži mi post gde sam tako nešto ili nešto slično rekao.

Citat
i licemerje gde ti odgovara da 30% Srba bude zaglavljeno u drugim drzavamsa koje nikada nisu postojale
države se stvore, menjaju i/ili nestanu.

Citat
zar ja nisam to rekao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Ideja srpstva se utopila u jugoslovenstvo 1918 zvanicno... Tako da ili preskaces teme kad ne znas sta ces ili si mislio na taj period i stvaranja kraljevine SHS...  Smile

Zlonamerni licemerni komentari dovoljno govore o tebi i o zelji da Srbiji i Srbima bude bolje... Ne moram ja da govorim da si separatista... DOvoljno sam sebe prezentujes...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
Ideja srpstva se utopila u jugoslovenstvo 1918 zvanicno... Tako da ili preskaces teme kad ne znas sta ces ili si mislio na taj period i stvaranja kraljevine SHS...  Smile

Zlonamerni licemerni komentari dovoljno govore o tebi i o zelji da Srbiji i Srbima bude bolje... Ne moram ja da govorim da si separatista... DOvoljno sam sebe prezentujes...
pročitaj onaj moj post još jednom, ili još više puta.

i uopšte me ne interesuje šta ti misliš o meni...ja svakako smatram da neprihvatanje londoskog ugovora, pa stvaranje jugoslavije bila jedna (možda i jedina) najveća greška...pa ako sam zbog toga separatista, neka bude...nisam sam na ovom forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Haha ali si slucajno to stanoviste povezao sa nekim granicama Hrvatske i BiH...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Проблем ратова Деведесетих је што нико никада није стисао муда да каже до које се границе Срби боре.

Југославија није била продукт великосрпске идеје - нити су Срби у тој Југославији (СХС итд...) били посебно повлашћени у односу на друге народе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:39:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.