Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smrskali ženi lice dok je skupljala hleb po kontejneru  (Pročitano 2250 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Je l' ima ovakvih incidenata u Nišu, inače? Ako je prebijanje nezaštićenih, nemoćnih i starih uzelo maha - na pomolu je ogroman problem. Ne bi me čudilo da ovaj slučaj ima veze sa narkomanijom, odnosno sitnim kriminalom.

Ovo je za samicu, prostora jednog metra kubnog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
kakav je to kriminal gdje hoces da orobis beskucnika?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Gle, nisam nišlija - pa moram da koncipiram pitanje na određen način.

Čisto sumnjam da je u pitanju "usamljen slučaj", već pretpostavljam da povod postoji - i da su to neka žešća govna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Obojca pod hitno da dobiju opomenu i da se stave pod pojačan nadzor roditelja!
« Poslednja izmena: 06. Okt 2015, 00:40:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Zelim im sve najgore u zivotu. Da dozive isto i jos 100000 puta gore. Zeni zelim brz oporavak koliko je to moguce i neku adekvatnu brigu od strane neke drzavne sluzbe npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Nokia 33-10
Izgleda se nakotilo mnogo iskompleksiranih pičkica.

Tužna žena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Kako meni ovakve vesti izazovu bes to je neverovatno... Ali se i zapitam, da li je bilo nekog svedoka jer ipak se to desilo u centru grada? Mislim zanima me ovako nesto se desava a niko ne reaguje, i uopste me zanima kakva je reakcija ljudi kad vide ovako nesto? I da li smo samo jaki na recima odnosno u teoriji bismo mi reagovali i jebali im kevu, a ustvari bismo se usrali i gledali, ili bismo im zaista jebali kevu? Iskreno mislim da je ipak kod vecine ovo prvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
izboli momka u punom tramvaju.vjerujem da je barem pola putnika iz tog istog tramvaja podijelila tu vijest na fejzbuku a da je barem pola od te polovine glumilo da nije bilo tu a da su tvrdili kako bi mu pomogli da su se tu zadesili.

svako gleda svoj posao tj.zivot.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
To što se neko ne meša u rizične situacije ne mora uvek da znači da je sebična hladnokrvna stoka, nego da čuva svoju glavu, što je sasvim normalno i očekivano. Ne pričam dakle o ljudima koje boli dupe, koji sede mrtvi ladni i gledaju i snimaju to, a onda posle dele to po mrežama i kafićima... Nego o ljudima koji se zateknu tu, ali se prosto boje da intervenišu jer znaju da će i sami da nadrljaju.

Na primer, ja da vidim kako petorica sa noževima ili palicama mlate jednog, sigurno ne bih intervenisao jer znam da prosto nemam šanse. Reagovao bih tako što bih se sklonio i odmah pozvao policiju, i ako bih ostao u blizini a napadači otišli na drugu stranu, tako što bih pomogao povređenom. Ali sigurno ne bih sami šao na petoricu manijaka jer znam da nemam šanse.

I nije stvar samo u bojazni od povreda. Ljudi se danas boje i osvete i posledica mešanja. Na primer, nekada kada bi maloletni huligani nekog napali, bile su veće šanse da se ljudi umešaju dok ne dođe policija, a kad dođe, ovi bi ih isprebijali, a u težim slučajevima bacili i u dom ili zatvor.I sutradan niko nije morao da strahuje šta će da mu se desi što se umešao.

A danas... danas su policiji vezane ruke, a pravosuđe ne postoji. Odnosno postoji samo kad treba da se jebu pošteni ljudi. I narod to vidi. I naravno da običan čovek (očevidac) danas ne pristupa problemu i ne reaguje isto kako bi reagovao neko pre 30 godina. Jer zna da može da pogine u sekundi, a čak i da preživi, govno će biti pušteno za par sati i tražiće ga da mu se osveti.

Dakle nije to posledica sebičnosti ljudi - Srbi jesu sve luđi, ali još mi nismo tako sebični i hladni kao mnogi drugi narodi - nego je posledica toga da pravosuđe, i država uopšte, danas više ne postoje. Tužno, zaista tužno, ali tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
u pravu si ali evo da se preciznije nadovezem na primjer iz tramvaja.

nije se automatski vadio nož,naguravanje je trajalo par minuta.dakle vec tu je trebalo da se nadje par mudonja i da klince razdvoji a na kraju je skoncalo kako je skoncalo. i onda kad vidim statuse, peticije,memorijalne kurceve i ostale tastatura
moraliste ospem se po tijelu

dakle,na kraju krajeva narod je ipak otupio i postao hladan.nije narod z to kriv,kriva je drzava.jad,bjeda i besparica nas cine takvima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.