Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 13:15:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smokva u Jevanjdjelju  (Pročitano 30450 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
zasto bi mi otimao najlerpsi slatkis nudec gorku pilulu u zamenu za to.
Zato što je pilula lek i budi te iz lažne narkomanske sreće.

a ja jesam darezljiv ali i oprezan u Bozjem savetu da se biseri ne smeju bacati pred...(malo teska rec,da ne povredim nekog.)
...svinje.
Tvoj bog, naziva ljude psima, svinjama i ovcama...zato je to bog zla i jada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
zasto bi mi otimao najlerpsi slatkis nudec gorku pilulu u zamenu za to.
Zato što je pilula lek i budi te iz lažne narkomanske sreće.

a ja jesam darezljiv ali i oprezan u Bozjem savetu da se biseri ne smeju bacati pred...(malo teska rec,da ne povredim nekog.)
...svinje.
Tvoj bog, naziva ljude psima, svinjama i ovcama...zato je to bog zla i jada.
sam sebi stavljas problem i preuzimas nepotrebno. Bog jednostavno kada govori istinu onda on kaze u jev po jovanu 11.gl. da ta istina hoda u po dneva ne po noci. dakle istina ima zastitni kod svog autora i istina ne bi bila istina ako bi hodala po prstima kao lopov. ona ne ovisi od meri onoga ko slusa odbacuje ili prima,jer onda ne bi bila puna istina. ako bi Bog mesto recima zmije otrovnice svestenike nazvao lepotani mudri istiniti kako vec oni su lukavo predstavljeni sto se vidi pred narodom onda ta zmija bi ujela smrtnim ujedom a autor dogadjaja bi bio odgovoran. zato kada Bog meri on na tas stavlja ako je na jednoj strani prevara i laz na drugu stranu punu meru istine,dakle na kamen stavlja drugi kamen,na prefiganost i laz stavlja istinu zmije otrovnice! i savet bezite od njih. kada pak svoje naziva ovcama on ih ljubi.govori o sustini istih. bezazlenosti jer je takima ne mudrima otkrio sebe. sam sebe je nazvao jagnjetom.  dao se roditi u stalici ne u carskoj palati a bio je veci od svih careva ikad rodjenih na zemlji.na kraju ja vise volim da budem nazvan ovcom ako ce me njegova ruka maziti nego da budem carski sin a da me njegova ruka uputi na ognjeno jezero zbog greha i visine. sam mojsije je vise vboleo biti ovcar drzec to za vece blago od svega blaga misira Hrista radi.
   ja nisam narkoman kroz veru.narkomani to pokusavaju dobiti imaginacijskim zlom dodirujuc demonske dubine,dok ja to trezveno doista imam. samo ti ostavi mene u zabludi,ja sam ti zahvalan za to sto me tako zalud budis iz "narkoze".
 isakren da ti budem,cesto mi je iz sotonske ruke nudjeno toliko toga da budem jako uspesan covek,ali sam sve to odbacio i otisao za ovcama,nikad se nisam pokajao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Postoje istine koje su tako strašne za uši mnogih slušalaca, da se samo tiho i pod okriljem mraka moraju saopštiti onima koji su spremni da ih čuju.
Ti još nisi spreman da slušaš da je tvoj Bog demon, zlo, neznanje i jad...ali bićeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Postoje istine koje su tako strašne za uši mnogih slušalaca, da se samo tiho i pod okriljem mraka moraju saopštiti onima koji su spremni da ih čuju.
U prva 3 veka Jevandjelje po Jovanu su oni koji se pripremaju za krštenje (a pripreme su trajale i do
13 meseci) prvi put čitali posle svog krštenja. Nije to bez razloga...

Ti još nisi spreman da slušaš da je tvoj Bog demon, zlo, neznanje i jad...ali bićeš.
Po tvom mišljenju, ko je bolji od Boga?
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
sam sebi stavljas problem i preuzimas nepotrebno. Bog jednostavno kada govori istinu onda on kaze u jev po jovanu 11.gl. da ta istina hoda u po dneva ne po noci. dakle istina ima zastitni kod svog autora i istina ne bi bila istina ako bi hodala po prstima kao lopov. ona ne ovisi od meri onoga ko slusa odbacuje ili prima,jer onda ne bi bila puna istina. ako bi Bog mesto recima zmije otrovnice svestenike nazvao lepotani mudri istiniti kako vec oni su lukavo predstavljeni sto se vidi pred narodom onda ta zmija bi ujela smrtnim ujedom a autor dogadjaja bi bio odgovoran. zato kada Bog meri on na tas stavlja ako je na jednoj strani prevara i laz na drugu stranu punu meru istine,dakle na kamen stavlja drugi kamen,na prefiganost i laz stavlja istinu zmije otrovnice! i savet bezite od njih. kada pak svoje naziva ovcama on ih ljubi.govori o sustini istih. bezazlenosti jer je takima ne mudrima otkrio sebe. sam sebe je nazvao jagnjetom.  dao se roditi u stalici ne u carskoj palati a bio je veci od svih careva ikad rodjenih na zemlji.na kraju ja vise volim da budem nazvan ovcom ako ce me njegova ruka maziti nego da budem carski sin a da me njegova ruka uputi na ognjeno jezero zbog greha i visine. sam mojsije je vise vboleo biti ovcar drzec to za vece blago od svega blaga misira Hrista radi.
   ja nisam narkoman kroz veru.narkomani to pokusavaju dobiti imaginacijskim zlom dodirujuc demonske dubine,dok ja to trezveno doista imam. samo ti ostavi mene u zabludi,ja sam ti zahvalan za to sto me tako zalud budis iz "narkoze".
 isakren da ti budem,cesto mi je iz sotonske ruke nudjeno toliko toga da budem jako uspesan covek,ali sam sve to odbacio i otisao za ovcama,nikad se nisam pokajao.
Da li neko razume sta ovaj covek prica ?
Citat: nemam pojma
U prva 3 veka Jevandjelje po Jovanu su oni koji se pripremaju za krštenje (a pripreme su trajale i do
13 meseci) prvi put čitali posle svog krštenja. Nije to bez razloga...
Kakvu korist ljudi imaju od krstenja ili citanja jevandjelja po Jovanu, zar ne umiru kao i oni koji se nisu krstili ili
nisu citali jevandjelje po Jovanu ?
Citat: nemam pojma
Da bi dao odgovor na to pitanje upitanik mora da zna Boga, a takvih nema.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 22:39:31 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
13 meseci) Kakvu korist ljudi imaju od krstenja ili citanja jevandjelja po Jovanu, zar ne umiru kao i oni koji se nisu krstili ili
nisu citali jevandjelje po Jovanu ?
[
Pobožnost jeste velika dobit kada je spojena sa osećanjem dovoljnosti.
Bez toga... Tja.

A pravo pitanje je - šta su radili tih ~13 meseci pre krštenja?
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Pobožnost jeste velika dobit kada je spojena sa osećanjem dovoljnosti.
Bez toga... Tja.

A pravo pitanje je - šta su radili tih ~13 meseci pre krštenja?
Alokoholicar ce ti reci " Alkoholizam je velika dobit kada je spojena sa osecajem opijenosti. "
I alkoholicar i vernik zavrsavaju u grobu u cemu je prednost poboznosti ?

Kakav znacaj ima " 13 meseci pre krstenja ", "krstenje" ili bilo koji drugi primitivni ritual ili ceremonija ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
'Vajda' pobožnosti se ogleda i u sadašnjosti, a i u futuru.
Koli(c)ko vidim - ne i za tebe. OK, tvoj izbor.

Krštenje kao 'primitivan' običaj takodje nema važnost za tebe.
Ima za koga ima i ima za koga nema.
Verujem da zbog toga neće ... pasti nebesa na tvoju ( ili moju) glavu.
Ne verujem da je to običaj niti da je primitivan, for the record...
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

U kom smislu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Od starozavetnog boga nije teško biti bolji u mnogo toga.
Taj bog je
- Sebičan
- Osvetoljubiv
- Lažov
- Sadista
- Ubica nevinih
- Veliki diskriminator

Dobro je što to nije pravi bog, već samo koncept jednog naroda koji oslikava civilizaciski stepen njihovog razvoja. Taj koncept se zasniva na robovlasničkom mentalitetu, neznanju, prepisivanju od drugih i manipulisanju.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 13:15:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.