Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:36:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sminka i nega za dame  (Pročitano 1003261 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Kako biste osvežili kožu oko očiju, napravite gel od mente, koji će smanjiti ili potpuno ukloniti tamne kolutove. Potrebni su vam: jedna kašika suve nane, jedan decilitar destilovane vode, kašika želatina u zrnu i kašika bademovog ulja.
Listove mente prelite proključalom destilovanom vodom i pustite da odstoje 15-20 minuta. Potom procedite, još malo zagrejte i umešajte želatin dok se ne rastopi, a zatim dodajte bademovo ulje.

Gel čuvajte u frižideru, u dobro zatvorenoj bočici, i nanosite ga svakog jutra na područje oko očiju.
 Izvor: Dnevnik

dve ohladjenje kesice caja od nane (prethodno ste sa njima skuvali caj kao i obicno), svaku na po jedno oko, i za 15 min desice se cudo  Smile a usput cete popiti, nadam se, i onih 300ml caja, pa ce vam biti lepo i spolja i iznutra  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC Desire HD
zanima me kako pravilno naneti na telo kremu za samopotamnjivanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Imas uputstvo na pakovanju. Znaci pre nanosenja bitno je da uradis piling koze, da bi se krema bolje upila, posle toga naneti u tankom sloju i ostaviti 10-ak minuta da upije pre oblacenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Od svih pudera koje sam probala definitivno je najbolji hemelov koji se narucuje preko kataloga. Cena je oko 1500. Preporucujem da ga probate, sigurno se necete razocarati... Ima vise vrsta, ja koristim Perfect Cover.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia the best
Probudite lice bojama

Dolazak proleća znači i buđenje prirode. Probudite i vi svoje lice toplim nežnim mejkapom, koji će savršeno naglasiti njegovu svežinu u sve toplijim danima koji su pred nama. Dve su glavne odrednice šminke za ovu sezonu – prirodni "look" i jarke boje. Boje koje preporučuju vizažisti toliko su razigrane da će čak i mnoge zagrižene sledbenice trendova biti u dilemi trebaju li baš uvek da posežu za punom mejkap opremom kakva je preporučena za ovu sezonu. S druge strane, proleće je prava prilika za vedro šarenilo.

Puder

Ako je moguće, tokom proleća i leta bolje izbegavati teške pudere. Sitne nepravilnosti na koži popravite korektorom ili, ako baš morate, stavite kremu u boji. Kod izbora pudera, odlučite se za mat varijante. Uz mat podlogu, svojoj ćete šminki dati profesionalan izgled, a ruž ili upadljiva senka delovaće otmenije. Ove sezone koža lica ne sme biti sjajna, pa su čak i bronzeri matirani, posebno ako je reč o onim za lice.

Oči

Sezona proleće/leto 2008. donosi nam vatromet boja na odeći, pa je i mejkap prilagođen tom trendu. Oči neka krase cvetne boje i višebojne senke na kapcima nanete u "smokey-eyes" tehnici. Bez straha nabacite senke u bojama koje naprosto vrište u jarkozelenoj, žutoj, tirkiznoj ili crvenoj boji, pa ih začinite crnom, plavom ili smeđom olovkom za oči. Ove sezone nije dovoljno našminkati samo gornji kapak, već je potrebno naglasiti i donji. Učinite to pažljivo pomoću olovke ili senke.

Za večernji "look" izaberite senke u metalik varijanti, a oko dodatno naglasite crnim ajlajnerom kako biste dobili "mačkasti" izgled, koji je ove sezone veoma popularan. Osim s crnim, možete se poigrati i s ajlajnerima u boji. Pri tom pazite – uz toliko boja obavezno ide neupadljiv ruž.

Pune prirodne obrve trendi su zapoved ove sezone, na čemu će mnoge devojke sigurno biti veoma zahvalne. Pune obrve ipak ne znače zapušteno "busenje", već lepo uređene lukove nad očima. Možete ih čak naglasiti crnom ili braon olovkom, u zavisnosti od njihove prirodne boje i boje vaše kose.

Usta

Kad su usne u pitanju, vizažisti preporučuju nekoliko varijanti. Efekat "golih" usana i dalje se nosi, posebno ako je u kombinaciji s jako naglašenim očima ili "prirodnim" izgledom za koji će vam biti dovoljno samo malo rumenila na obrazima. To ipak ne znači da na usne ne smete ništa staviti – sjaj ili neka neutralna nijansa dobro su došle.

Ako ste pak jedna od onih koji vole da istaknu usta, neka to bude u nekoj jakoj boji poput večne crvene, ali ove sezone vrlo je popularna i ružičasta. Za one mlađe ili naprosto hrabrije preporučuje se čak i narandžasta, pink i koralnocrvena, s kojima će usne izgledati kao pravi bombončić. Pažnja – uz istaknute jako našminkane usne, oči moraju biti diskretno našminkane!

Obrazi

Ovog proleća obrazi moraju izgledati što je moguće prirodnije. Narumenite ih bledim, prljavoružičastim nijansama ili onim boje breskve, a u zavisnosti od tena, u obzir dolaze i narandžasti tonovi. Rumenilo na obrazima može biti dovoljno samo za sebe, ali odlično će pristajati i uz jače našminkane oči ili pak usne u nekoj od trendi boja.

Izvor: Gradjanski list
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N 73
zanima me kako pravilno naneti na telo kremu za samopotamnjivanje?

ja stim kremama imam grooozno iskustvo ..prvo je bila neko avonovo mleko za potamljivanje..pa sam bila sva šarena...
nije bilo šanse za ravnomerno tamnjenje...a sad skoro uzmem ono Dove mleko i sva se ospem... Smile Smile

al dobro možda sam to samo ja.... al niiiiiiikad više...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
kada sam ja mazala neku tad sunmix kremu za samopotamnjivanje bila sam kao ciganka kao da se u zivvotu nikada nisam umila..tusirala sam se 2 sata da sperem taj uzas sa lica i od tada nikada vise..nego sada su ti proizvedi verovatno malo usavrseni
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N 73
ništa mi ne pričaj ja sam bila tako šarena da sam izgledala ko da imam brkove ... Smile al to s tim kremema nikad ne izgleda prirodno ..zato sam ja strogo PROTIV!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia the best
Citat
..zato sam ja strogo PROTIV!!!
i ja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
e znam i za ekstreme, moja poznanica se namaze cela kremom, pa stoji tako razapeta par sati dok joj koza sve to ne upije, ali kad pocne da se skida ODVRATO!
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:36:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.388 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.