@SF Kako da na svom forumu postavim sledetje: 1. Da mi ne pishe broj poruka vetj neki tekst (kao i tebi ) 2. Da mi stoji da sam vlasnik foruma (opet kao i tebi ) 3. Da kada pravim novi topic obojim naslov ili dodam druge text efekte
Objasni zadebeljeno pitanje. Ima nacina da izmenis prikaz novih poruka u MessageIndex.template.php primer da ih boldiras, promenis font, dodas zvezdice u pozadinu :-)
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jer postoji mogucnost da se onaj deo skroz dole (verzija smf, prevod...) menja kao kod phpBB-a, ili mora sve u kodu da se menja... isto vazi za postavljanje banera i sl...
Nadam se da je bar neko shvatio sta sam hteo da kazem...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!