Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@SF imam par pitanja. 1. Kako da odvojim prvih 5 tema od ostalih (na tvom forumu su to TOP) 2. Predlozhi neke najpotrebinije modove (ako nije problem linqj ih) 3. kako da uklonim smf logo u gornjem desnom uglu (ako je to uopshte mogutje) 4. Kako da postavim svoje banere 5. Kako da postavim membergroup Vlasnik foruma, stim da imam vetja ovlashtjenja od admina i da me forum prepoznaje kao vlasnika
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
1. postoji mod koji odvaja obavestenja i top teme. aravno moze i rucno. 2. evo nekih koje koristim: VisualWarning Users Online Today Mod Merge Double Posts Enhanced Quick Reply da bi ih naso samo pastuj ova imena u search na smf sajtu. 4. rucno ili Ad Managment mod 5. Jer treba da ti se forum obraca sa: Izvolite mocni gospodaru? Vise privilegija od admina ne mozes imati. Mozes napraviti grupo owner recimo i staviti sebe.
Prvi je jako nekvalitetno odradjen i cim je spisak malo duzi ubija i masinu i onog ko treba da skine listu... Drugi je kao ideja ok, izvedba je smesna.. ako treba da postujes nesto novo nakon tipa 5 dana on ce spojiti postove.. ako treba da postujes nesto jedno za drugim jer ne moze da stane u jednu poruku pobrljavice i sl