Pa neka je o SMF, hteo sam da upload-ujem i SMF forum, ali ista greska se javlja, znaci nebitno sta se hostuje, bilo sta da prebacujes,prijavljuje tu poruku.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
ufffffff. . . . . . . . nadam se da sam potrefio temu,ako nisam dajte link. . . . . . . . . . . . . . ovako,ocu da ubacim smajlije na SMF 1. 1. 4 koji je na free hostu. . . . probao sam preko ftp da iskopiram pak u folder u smiles folderu i poceli su neki cautioni da izlicu,dva smajlija su na silu upala,ali bezveze,jer nema slicica nego samo plava slova koda. . . . e. . . . . . . ja sam otvorio novi forum da ne bi zeznuo ovaj na kome imam 450 postova. . . . . . . na ftp sam uploadovao pak i svi su smajliji nestali,znaci ovih stotinak sto sam digo ali i ovih desetak njihovih,svi su nestali,ostala su samo plava slova mesto smajlija. . . . a mislim da sam ih u jednom trenutku imao na edit. . . . uglavnom taj forum sam srusio jer je bezveze bez smajlija. . . btw to je bio 1. 0. 9 koji je host nudio kao aplikaciju. . . . .
e sad ja probam na ovome "glavnom" forumu da dignem jedan po jedan,ali mi kaze "folder not writable" iako je folder 770. . . . . . a dva plava koda od smajlija jos stoje. . . . .
znaci kako da ubacim smajlije,a nemam pravo na gresku jer mi se clanovi nece vratiti. . . . :help: :help: :help:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!