Znam da nije pouzdano, ali dok ne naucim, izabrao sam free host. Posto sam pocetnik, kada hocu da upload-ujem fajlove preko FTP-a stalno mi izbacuje "child transfer failed" i ne mogu nikako da uradim upload,zasto?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Uspeo sam da instaliram, hvala. Da ne otvaram novu temu, kako da ubacim srpski na forum? U podesavanjima imam "upload" i kada ubacim "zip" fajl izbaci gresku da ga nije mogao upload-ovati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Uploaduj preko ftp u /Themes/.../language/ i izaberi novi jezik u svom profilu..
Sorry, ali sigurno hoce ali ja ne znam. BTW, u "themes" imam samo "default" i "classic" i tu sam upload-ovo "language"....medjutim na forumu imam samo opciju u admin panelu da menjam jezik i to u "edit server settings" i tu samo imam engleski,u mom profilu nemam opciju za engleski,ne znam
Ocekivao sam da ces pretpostaviti da umesto ... koristis ime teme koja ti je glavna.. dakle verovatno default... u njoj imas language folder i u njemu sve fajlove sa .english.php ....
Sve mi ok radi, medjutim posto sam prebacio forum na srpski, sad mi dugmici stoje bez slicica "naslovna","administrator"..............upload-ovo sam novu temu, u kojoj imam srpski i u "images" sam ubacio "serbian" folder sa nashim dugmicima, kako sad da ih postavim da se vide