Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smena Jeremića sledi posle stranačkih izbora  (Pročitano 10570 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Kod mene svaka zenska koja mi je dala p*cke, je imala pravo da trazi sta hoce od mene.
Moras biti dzentlmen pa makar bio radnik, seljak ili narodni poslanik.Taman posla da zatvaras dupetom vrata, kad mogu da budu uvek otvorena. Smile Smile Smile
I koji je to nacin da devojku nazivate prostitukom, a u parlamentu 250 teskig sifiliticnih kurvi, koje se prodaju iskljucivo za paru.Ona je za njih 250 dama bre.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Дачић: Немам примедбе на Јеремића

Заменик премијера и министар полиције Ивица Дачић изјавио је данас да у Влади Србије није разговарано о смени министра спољних послова Вука Јеремића.   
Дачић, који је јуче изабран за новог преседника СПС, рекао је на страначкој конференцији, да та партија није имала примедбе на Јеремићев рад до сада и да не жели да улази у то каква ће бити одлука ДС о томе. 
Он је додао да га о одлуци да Србија најпре не пошаље представника на доделу Нобелове награде за мир, а потом и да представник Србије присуствује манифестацији у Ослу, нико није консултовао и да зато нема разлога да то и коментарише.   
Дачић је рекао и да до сада није било никаквих разговора, нити конккретних преговора о реконструкцији владе.   
"Никада, ни на каквим консултацијама са коалиционим партнерима није било разговора о тој теми, нити конкретних предлога", рекао је Дачић и додао да су социјалисти спремни да о томе разговарају уколико буде конкретних предлога.

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC One
Imam cudan utisak da ce Jeremic ako bude smenjen nastaviti svoju karijeru u SNS ili SPS... mada sam 90% da ce zavrsiti u SNS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne verujem.
Očekujem vrlo neobične preokrete.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Sony 
Imam cudan utisak da ce Jeremic ako bude smenjen nastaviti svoju karijeru u SNS ili SPS... mada sam 90% da ce zavrsiti u SNS.
pa to je relativno moguće , SNS je sada usisivač za političare bez ideologije , a takvih je mnogo..... Smile
mada možda i ostane Jeremić na mestu ministra ko zna.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Не верујем. Јеремић се определио. СНС нема ставове
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC One
Rekoh: moguce i SPS.

Ovo sto je Dacic izjavio o Jeremicu moze da bude samo to - izjava, ali znajuci kako funkcionise politika u praksi, ovo lako moze da bude i sasvim jasna poruka - ako te nece oni, imas mesto kod nas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Па сви су свесни да је Јеремић по најновијим испитивањима јавног мњења најбоље оцењени политичар у Србији, тако да не би било ништа чудно да се друге странке отимају око њега. Проблем је у ДС где га поједини функционери виде као директног конкурента за унутарстраначке функције. Уколико га смене са министарског места и не добије адекватну страначку функцију, не преостаје му ништа друго до да промени партијску средину. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ovo sto je on ucinio, nisu gafovi, nego mesanje Tadica, vanustavno u posao vlade.
Vlada je ta koja vodi spoljnu politiku, a ja da bih bio na njegovom mestu bih trazio ostavku predsednika.
Ako je bal neka je bal.
Da li je on dobro postupio ili ne, to je drugo pitanje. Ali on je regularno odredio neke stvari u dogovoru sa vladom.
Cak je i Cvetkovic rekao da je to bilo na vladi i da je odobreno.
Zato ga mi smatramo mekim covekom, ali u stvari je covek koji nece konflikte pa sada nije Tadic taj koji ga menja, nego je Cvetkovic taj koji mu je verovatno rekao: sorry, ali tako ne pise u ustavu.
U svakom slucaju ako predje u drugu stranku je ucinio veliki gaf.
Gde bre, takva gromada, da ga vodi prodavac drvenih kaputa? da se pajtasi sa potkazivacem koji ide po kancelarijamaa i snima (kako se zvase onaj balvan?)
Ako bi usao u sps, to bi bilo kratkorocni dobitak, ali to je horda pljackasa poslunika, koji u primarnom sektoru urnisu celu drzavu i drustvo u celini.(BaHatovic i Skundric)
Tako da ako bih ja bio na njegovom mestu, ja bih djon Tadicu u lice.
Jeste da je tu Djilas sa medijima da ga omalovazi, ali ne mislim da ce upaliti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
''Лажу о Дачићу и Јеремићу''

Председник Србије Борис Тадић изјавио је данас да у владајућој коалицији уопште није било разговора о постављању Ивице Дачића на место премијера и смењивању шефа српске дипломатије Вука Јеремића.
"То уопште није постојало у реалности. Некада медији искреирају једну реалност која је непостојећа, онда грађани помисле да је тако, а када се то не оствари онда су криви они који су били задужени за реализацију", рекао је Тадић новинарима у Палати Србије, а преносе београдски медији.

Тадић је апеловао на медије да не доводе грађане у заблуду и поручио да ће разговори о реконструкцији владе, како је и раније најавио, почети после Нове године.

"Видећемо да ли постоје капацитети за реконструкцију или не постоје. То може да се деси само ако постоје реални основи имајући у виду политичке односе унутар владајуће коалиције", казао је Тадић.

Према његовим речима, лидер СПС и министар унутрашњих послова Дачић је последњих дана "ни крив ни дужан" под притиском јавности, будући да се о могућности да он обавља премијерску функцију није разговарало од тренутка када је влада формирана.   
Медији су пре неколико дана писали да је Тадић наводно тражио Јеремићеву оставку, због одлуке да Србија не присуствује додели Нобелове награде за мир.   
Србија је, ипак, била на додели награде, а Јеремић је на спекулације медија одговорио да њега смењују ''интересни кругови''.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.