Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smena Jeremića sledi posle stranačkih izbora  (Pročitano 10562 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Znači ti si ta naivčina. Po koji pit , se u poslednje vreme Jeremić podmeće kao samostalna figura. Zar ne shvataš da je Jeremić samo deo Tadićeve igre prema srpskoj javnosti. Niko nije u srpskoj vlasti samostalan u odnosu na Tadića.

blagi pogled na fizionomiju borisa tadica otkrio bi da se radi o retardu  Smile

dakle , on nikako ne moze da bude mastermind u toj igri . postoje ljudi oko njega kojima je u interesu da on bude shef DS (a verovatno su tu i strane sile umeshane) .

s druge strane , imamo jeremica koji je ipak dosta inteligentniji i verovatno mu je dosadilo da bude "druga violina" u DS . verovatno je pozeleo da bude "kalif umesto kalifa" a ima i ljudi koji bi ga u tome podrzali . poshto se slazesh da je politika tadica i jeremica u osnovi ista  - moja pretpostavka je da je jeremic namerno pokushao da insistira na sitnim razlikama da bi sebe prikazao kao buduceg novog sefa DS - najverovatnije posle izbornog poraza i dolaska SNS .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
A Jeremić ti se čini intelektualnom gromadom? Smile Smile
Bf, budi dosledan u svojim izjavama, ako je neko diktator, nije ga ni jedna strana sila postavila, niti ga bilo ko kontroliše. Ja recimo ne smatram Tadića diktatorom, ali mislim da je poprilično samostalan u svojoj stranci i da je dobro odabrao svoje saradnike počev od Cvetkoviča, pa nadalje i to tako da ih sve kontroliše. Jeremić je sve , ali ne samostalan i to će vreme pokazati.Uostalom bilo je slična frka oko Kosova , pa se sve zaboravilo. To je samo igra za naivne poput tebe. Ko bi reokao da su današnji naci naivni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Нема средњег пута никада га није ни било, то је илузија ... пре или касније ће сваки средњепуташ да схвати да полу-решења нису трајна.

Или ће прићи Шешељу као што је и Коштуница урадио или Чеди. Када кажем Шешељ и Чеда, не мислим искључиво на ту двојицу политичара, него на две идеологије, два супротављена погледа на свет, два пута.
Мада и међу средњепуташима има нетрпељивости, рецимо однос ДС и СНС, то због борбе око превласти над тим колачем који је највећи.
Средњепуташ је као дете, наиван сањар који гледа свој високобуџетни филм фантазију који је режиран на западу.
Али разочараће га крај, када схвати да ...

Једна нога Србије стоји у говнима, друга нога је на земљи, међу ногама у средини је ку#ац.
Бирај куда ћеш ?

Citat
Tesko je radikalu, nadrkanom sovinisti, zaludjenom velikosrbinu, objasniti da ne mozes u medjunarodnim odnosima samo pretiti, kurciti, inatiti i svima pokazivati zube, jer ce ti ih, pre ili kasnije, neko polomiti.
Значи ако ја са тобом не желим да причам када ме ти вређаш и пљачкаш, то је за тебе претња, курчење и инат ?
Шта би стварно било када би ми непријатељи запада заиста претили вама и вашима ?

« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 18:58:02 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Šešelj sa obe noge, čvrsto , stoji u govnima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jeremko najebanko . . . ..  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Misliš da je sve ovo što radi radio džabe i bez naloga Tadića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Jeremić odbacuje da će biti smenjen

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas da su špekulacije o njegovoj smeni štetne, jer šalju pogrešan signal u svet da ne postoji jedinstvo u državnom vrhu Srbije po pitanju ciljeva i prioriteta spoljne politike, što svakako nije slučaj
"Mene određeni interesni krugovi, preko medija, smenjuju od
trenutka kad sam stupio na dužnost ministra spoljnih
poslova", rekao je Jeremić u Sofiji, uoči sastanka sa
ministrima inostranih poslova Bugarske Nikolajem Mladenovim
i Grčke Dimitrisom Drucasom.

"Podizanje intenziteta takvih špekulacija", ocenio je
Jeremić u izjavi FoNetu, "po pravilu se događa uoči važnih
dešavanja u zemlji ili inostranstvu".

"Ja radim svoj posao i to ću nastaviti da činim najbolje
što mogu, ali moram da skrenem pažnju na štetnost ovakvih
špekualcija, jer one šalju pogrešan signal u svet da ne
postoji jedinstvo u državnom vrhu po pitanju ciljeva i
prioriteta spoljne politike, a to svakao nije slučaj",
zaključio je Jeremić.

Izvor: Press

IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A Jeremić ti se čini intelektualnom gromadom? Smile Smile
Bf, budi dosledan u svojim izjavama, ako je neko diktator, nije ga ni jedna strana sila postavila, niti ga bilo ko kontroliše. Ja recimo ne smatram Tadića diktatorom, ali mislim da je poprilično samostalan u svojoj stranci i da je dobro odabrao svoje saradnike počev od Cvetkoviča, pa nadalje i to tako da ih sve kontroliše. Jeremić je sve , ali ne samostalan i to će vreme pokazati.Uostalom bilo je slična frka oko Kosova , pa se sve zaboravilo. To je samo igra za naivne poput tebe. Ko bi reokao da su današnji naci naivni.

jeremic je po mojoj proceni ipak po inteligenciji daleko iznad tadica . uostalom , ne dele se bash tako lako diplome iz fizike tamo gde je on studirao. naravno , daleko je od inetelektualne gromade  Smile

tadic je puka marioneta i kontrolisan je pre svega spolja (kao shraf svetskog judeo-liberalnog sistema) a bogami i iznutra od strane izvesnih sivih eminencija DS . ko su ti ljudi najlakshe je pokazati tragom novca  Smile (ko je najvishe profititirao od tadica) .

jeremic nije samostalan (to niko i ne tvrdi) , ali pokushava da se prikaze takvim - pre svega u ochima naroda . on sebe vidi kao buduceg vodju DS u vremenu posle gubitka vlasti na sledecim izborima . on dakle planira da bude predsednik ili premijer za jedno 5-6 godina .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Gde bre bf stavljas tadica u kontekst jesha i liberala? Opet me zabrinjavas? Covek odrastao u miljeu partizanskih akademika koji su brstili Marksa, a da nisu nista procitali, za avrsio tamo neki Hitchkokov Psiho.
Oni su bre ljudi koji znaju sta hoce. Vidis da se i Putin napinje iz petnih zila da svoje komsomolske milijardere uvodi u takav elitni krug.
Jeremic je ipak zavrsio neke skole, koje ne predtsvaljaju samo nauku, vec i nacin ponasanja i razmisljanja.
Sofisticirano ponasanje gde uvek je egal sagovorniku.70% evropskih ajkula nije to zavrsila. Zhargon, interne poruke, koje se uce bas u onim fakultetskim klupama, gde par reci iskazuju stav. Pola njih se gubi u takvom miljeu. Dva puta bio na Hard Talk na BBC sto je stvarno retkost. Da je brljao prvi put, ne bi video drugi put.
Nego je postao interesantan.

Sta je kod nas boljka. Nemamo materiju. Strvine smo. Ne radimo uvozimo i pare i robu. I lihvari to dobro znaju.
Ono sto ja kazem: dizi ciganko suknju za dinar, a ako hoces vise operi dupe da te jebem u bulju.
On shtrci od ostalih i nema osnov. Inace sve ama bas sve je u redu kako ih je kontrirao.

Zato ja tvrdim da je njemu mesto bilo jedno 8 godina na mestu premijera. Da malo udara djonom ovde gde treba. Da vidis ne Sarica, nego neke Velje Ivice, Bahate po bajbokanama.
Da malo zatrese politicku stoku sa nasih prostora. Da malo dupe gace zvace.

Inace ja mu ne smatarm neuspeh potez sa Hagom. To sto su oni rekli: mi gi mozemo kako hocemo, trebalo je da ide na ono: a da vidite sta mi mozemo.
Ali ponavljam ti, treba materie za to. A ti je nemas. Vidis kako cekaju potomci kamenjara, na toplom Beogradskom asfaltu kuratog Rusa? Nema toga bato. Doso Rodofinikin da se obogati. Jebe mu se za tebe.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Пуна подршка Јеремићу.Наравно,сваку осуду упућујем тадићију и овој Влади која је очигледно решила да нас докосури,нас као народ као и наше националне интересе.

Како време пролази доносећи нам све више негативних вести,одурних скандала,лажљивих изјава и неприкривеног поданичког односа ка нашим суштинским непријатељима оличеног у тој ЕУ-све од стране тренутне Врхушке..ја све више разумем оног Бају који је правди Бога истинитог покушао да удари Вељу Илића у центру града и за тај његов чин попио 2 године затвора.

Баја је у праву--неко следећи ће детаљно да испланира суву ЕГЗИКУЦИЈУ јер нам ништа друго и не преостаје а и будући,њихов покојник,ништа друго и не заслужује.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.