Naravno da treba da se sredjujes, zivot je pun malih kompromisa sto isto vazi iz a vezu. Kad bi svi terali svoje i ogradili se o cuvenu izreku "takav sam kakav sam" niko zivi ne bi imao partnera u zivoru. Fak, pa cesto ni sami sa sobom ne mozemo a ne jos neko drugi da nas trpi.
I sjebo sam se sto sam komentarisao, ima da mi iskace ova tema kao besna
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Meni isto znaci gravitacija i polozaj planeta, nijedno ne potcenjujem. Niko ne bi trebalo. Imam problem sa natalom jer ne zelim da vidim neke "crne tacke". Lakse mi je da zivim u neznanju.
Da podsetim da su skoro svi sadasnji svetski lideri imali svoje astrologe, koje su konsultovali. U drevno vreme je to bilo potpuno normalno.
Kazu da je Regan konsultovao zvezde cak i na potpisima vaznih dokumenata, isto tako povod svih konsultacija i vazbih i nevazbih sastanaka...Kazu da je Ruzvelt drzao svoj natal okacen na zidu Ovalne sobe.
Milan Tarot se bavi gledanjem u tarot karte, a Zorka za sebe kaze da je vidovita. Oni nemaju veze sa astrologijom. Postoje strucnjaci iz te oblasti, ljudi koji postaju eksperti u toj oblasti, izucavaju zvezde po 20 ili 30 godina. Oni se ne reklamiraju, do njih se dolazi preporukom.
Sofija, ne kazem da treba ici slepo za astrologijom, ali ono sto procitah u tvom FB statusu je vise nego tacno? Jel?
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti