Nema sad tu bog zna koliko da se piše. Da se vadim na godine i pitanja koja su za njih normalna, ne ide. Na okolinu, državu, položaj zvijezda..ne pada mi na pamet.
Problem je sledeći- od kako znam za sebe bila sam ozbiljno dijete, kako sam odrastala tako je ta ozbiljnost rasla i opterećivala me. Ona se sad ne manifestuje kao pretjerana odgovornost, nego kao beskonačno analiziranje situacija, okolnosti, političkih i drugih pitanja.. hvatam sebe da situacije kad treba da sam opuštena, pričam o normalnim temama- ja ladno kvarim pričom o stvarima koje me inače zamaraju..i naravno da ubijam druge u pojam. Nekako imam osjećaj da se vrtim u krug, da ne umijem da se opustim a da to nije infantilno
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Ima ljudi koji su prosto rodjeni toliko drugaciji da im je svaki pokret neprirodan...
Sto se pre naviknes na to bice ti lakse...
U principu taj problem koji imas je u tebi...ti ga stvaras sama...ne svojim ponasanjem nego time sto uopste mislis o tome da li nekog smaras...ili ne...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Mojoj jednoj drugarici je jedan moj drugar smor. A interesantnijeg lika tesko da ces upoznati. Al mnogi ga ne vole jer ima neki svoj fazon pa eto, stavljaju mu i taj epitet. A npr. meni je ta drugarica zajedno sa njenim deckom podosta smor. Tako da, subjektivno misljenje...
A umes ti to da radis. Al to vise iz neke zelje za iskazivanjem. Pa onda ne umes da pustis neku pricu da sama tece u nekom smeru i/ili ispotenciras nesto drugo.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"