Meni brate nisi smarac kad si ozbiljna vec si mi bila smarac kad si bila neozbiljna,kad si dosla na forum i kada je tu bila gomila komentara "ju hu hi hi hi " i momenat "mirodjija u svakoj corbi".Bukvalno svuda,svaka tema(osim sex podforuma),neko misljenje,negde ok ali uglavnom je to bilo lupetanje samo da bi se nesto napisalo...u rekordnom vremenu ispisanih milion postova,i usiljeno guranje u neki "krem" bureka. No,hvala Bogu,to je proslo,pa sto se mene tice nisi smaracica...
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Seeker, nije problem slušanje drugih, nego čak pretjerano slušanje o njihovim problemima, efekat sundjera ne namećem temu nego se pokrene ali ladno ne kapiram da treba da zakočim nego udjemo u priču pretjeranu
Yu, lakše bi mi bilo da ogovaram par bliskih mi je reklo- previse si komplikovana , ljudi se uplaše
Boki, hejter br 2, pored Marka.. ali onaj regularni, bez vulgarnosti drago mi je što se odnos promijenio i svjesna sam svoje sveprisutnosti na forumu , naročito u početku ali bog te pogledao pa me nemaš u okruženju, to bi već bio kraj ( tako je mnogima ovdje)
To što o dosta toga znam ponešto ( ne dosta toga, ali u glavi imam dosta zanimljivosti) čini da se tako ponašam, da šetam sa temama.. doduše to mi stvara konfuziju u glavi i pogoršava koncentraciju . Bagujem
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Boki, hejter br 2, pored Marka.. ali onaj regularni, bez vulgarnosti drago mi je što se odnos promijenio i svjesna sam svoje sveprisutnosti na forumu , naročito u početku ali bog te pogledao pa me nemaš u okruženju, to bi već bio kraj ( tako je mnogima ovdje)
I meni,i nadam se da sad shvatas sta je meni smetalo Ja volim kada je osoba svestrana,i kada sa covekom mozes pricati o mnogo stvari,samo problem je kada se ide na svestranost po svaku cenu pa se bukvalno covek trpa gde mu nije mesto bezveze Tako je bilo u pocetku na forumu,al' cenim da je to bio neki period adaptacije Inace,sve je to individualno(ovo ako milion puta nisam rek'o ubij me),za nekoga ces biti smarac,za nekoga ne,nema sta sa tim da se opterecujes...
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Ne znam kako da se izrazim, a da ne skrenem sa teme.. nije to nešto po svaku cijenu, ja sam po prirodi mnogo pričljiva, zanima me dosta stvari.. sem sporta i politike , neminovno je da znam osnovno
Kapiram da je to ovdje ljudima smetalo i smeta i dalje nekima, ali jbg ne mogu šminkat postove i pravit se normalna
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Boki, hejter br 2, pored Marka.. ali onaj regularni, bez vulgarnosti
A ja sam neregularni sa vulgarnostima?
Ne hejtujem te, samo ti upucujem konstruktivnu kritiku. Ali avaj, trebao sam da nisi previse sklona prihvatanju iste. Ne moramo ni svi da dolazimo ovde da te tesimo da pricamo "Ma nisi smarac". Nije valjda to poenta teme.
I ne, ne smatram da si smarac(osim ponekad ). Samo da se previse "ubacujes" ponekad pa da mozda zato i ljudi mogu da steknu takvo misljenje o tebi...
Marko, tu me brine i momenat - ako nisam ovo , onda sam potpuno opičena, znači- nemam sredinu
Pa ljudi preteruju, tako da, pokusaj da nadjes sredinu. Ako stvarno mislis da preterujes vise slusaj a manje pricaj...
A to za teme je stvarno banalno. Evo sedeli na rostilju neki dan i drug rece "Jel ocete nesto smesno ili nesto ozbiljno da pricamo" mi rekosmo "ozbiljno" pa nam rece kako je cuo da je u EU zabranjeno klati svinje i praviti rostilj ovako kako mi radimo sad pa krenusmo o tome. I fino bude i to, eto malo razmenis misljenja a vazno da nije dosadno.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ljudi, dje napisah da mi treba tješenje, nisam paćenica majka mu stara? znači prva i osnovna stvar- vas dvi+ojica ste ti tzv hejteri, dok drugi sa kojima sam imala problem nisu bili ni umjereni ni ništa, naprotiv
dalje, pojam smarača shvaćen je kao- jesam li vam smarač, a tema je o smaranju mene same takvom moždanom aktivnosti