Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:24:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smarač par ekselans  (Pročitano 12223 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson W800i
Meni brate nisi smarac kad si ozbiljna vec si mi bila smarac kad si bila neozbiljna,kad si dosla na forum i kada je tu bila gomila komentara "ju hu hi hi hi " i momenat "mirodjija u svakoj corbi".Bukvalno svuda,svaka tema(osim sex podforuma),neko misljenje,negde ok ali uglavnom je to bilo lupetanje samo da bi se nesto napisalo...u rekordnom vremenu ispisanih milion postova,i usiljeno guranje u neki "krem" bureka.
No,hvala Bogu,to je proslo,pa sto se mene tice nisi smaracica...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Seeker, nije problem slušanje drugih, nego čak pretjerano slušanje o njihovim problemima, efekat sundjera  Smile  ne namećem temu nego se pokrene ali ladno ne kapiram da treba da zakočim nego udjemo u priču pretjeranu  Smile

Yu, lakše bi mi bilo da ogovaram  Smile par bliskih mi je reklo- previse si komplikovana , ljudi se uplaše  Smile

Boki, hejter br 2, pored Marka.. ali onaj regularni, bez vulgarnosti  Smile
drago mi je što se odnos promijenio i svjesna sam svoje sveprisutnosti na forumu , naročito u početku ali bog te pogledao pa me nemaš u okruženju, to bi već bio kraj ( tako je mnogima ovdje)

To što o dosta toga znam ponešto ( ne dosta toga, ali u glavi imam dosta zanimljivosti)  čini da se tako ponašam, da šetam sa temama.. doduše to mi stvara  konfuziju u glavi i pogoršava koncentraciju . Bagujem  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson W800i
drago mi je što se odnos promijenio i svjesna sam svoje sveprisutnosti na forumu , naročito u početku ali bog te pogledao pa me nemaš u okruženju, to bi već bio kraj ( tako je mnogima ovdje)
I meni,i nadam se da sad shvatas sta je meni smetalo  Smile
Ja volim kada je osoba svestrana,i kada sa covekom mozes pricati o mnogo stvari,samo problem je kada se ide na svestranost po svaku cenu pa se bukvalno covek trpa gde mu nije mesto bezveze  Smile
Tako je bilo u pocetku na forumu,al' cenim da je to bio neki period adaptacije  Smile
Inace,sve je to individualno(ovo ako milion puta nisam rek'o ubij me),za nekoga ces biti smarac,za nekoga ne,nema sta sa tim da se opterecujes...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72

Yu, lakše bi mi bilo da ogovaram  Smile par bliskih mi je reklo- previse si komplikovana , ljudi se uplaše  Smile

Веруј ми, боље је кад си превише компликована него да си превише проста... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ne znam kako da se izrazim, a da ne skrenem sa teme.. nije to nešto po svaku cijenu, ja sam po prirodi mnogo pričljiva, zanima me dosta stvari.. sem sporta  i politike , neminovno je da znam osnovno

Kapiram da je to ovdje ljudima smetalo i smeta i dalje nekima, ali jbg ne mogu šminkat postove i pravit se normalna  Smile

YuWarez  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

A ja sam neregularni sa vulgarnostima?  Smile

Ne hejtujem te, samo ti upucujem konstruktivnu kritiku. Ali avaj, trebao sam da nisi previse sklona prihvatanju iste. Ne moramo ni svi da dolazimo ovde da te tesimo da pricamo "Ma nisi smarac". Nije valjda to poenta teme. Smile

I ne, ne smatram da si smarac(osim ponekad  Smile ). Samo da se previse "ubacujes" ponekad pa da mozda zato i ljudi mogu da steknu takvo misljenje o tebi...

Marko, tu me brine i momenat - ako nisam ovo , onda sam potpuno opičena, znači- nemam sredinu
Pa ljudi preteruju, tako da, pokusaj da nadjes sredinu. Ako stvarno mislis da preterujes vise slusaj a manje pricaj...

A to za teme je stvarno banalno. Evo sedeli na rostilju neki dan i drug rece "Jel ocete nesto smesno ili nesto ozbiljno da pricamo" mi rekosmo "ozbiljno" pa nam rece kako je cuo da je u EU zabranjeno klati svinje i praviti rostilj ovako kako mi radimo sad pa krenusmo o tome. I fino bude i to, eto malo razmenis misljenja a vazno da nije dosadno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
na-pro-tiv

ljudi, dje napisah da mi treba tješenje, nisam paćenica majka mu stara?
znači prva i osnovna stvar- vas dvi+ojica ste ti tzv hejteri, dok drugi sa kojima sam imala problem nisu bili ni umjereni ni ništa, naprotiv

dalje, pojam smarača  shvaćen je kao- jesam li vam smarač, a tema je o smaranju mene same takvom moždanom aktivnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Чекај, ти смориш сама себе својим ''смарањем''? Smile

За ово први пут чујем...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
kako god.. hvala na odg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:24:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.