Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 03:10:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smak sveta!?  (Pročitano 90266 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ali bol i patnja su sastavni deo zivota, kao i smeh iradost. mislim da ne postoji onaj ko nije nikad osetio muku ili bol. to sto se braca i bliznji medjusobno ubijaju to je njihov izbor zivota, to je njihov smak sveta i njihova logika koja je jedino njima realna. nije im sudjeno da shvate da nisu u pravu, po misljenju vecine
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
ali bol i patnja su sastavni deo zivota, kao i smeh iradost. mislim da ne postoji onaj ko nije nikad osetio muku ili bol. to sto se braca i bliznji medjusobno ubijaju to je njihov izbor zivota, to je njihov smak sveta i njihova logika koja je jedino njima realna. nije im sudjeno da shvate da nisu u pravu, po misljenju vecine

Znači, po tvome ako nas zdrobi taj asteroid ili šta je već, to je bio naš izbor, a ne izbor dobrog boga da nas spasi?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
http://www.exitmundi.nl/exitmundi.htm

Evo jako zanimljiv link koji skuplja sve moguce scenarije smaka sveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Citat

Proces. Da li bi ti kaznio svoju decu time što bih ih poubijao? Ili bi pustio da se poubijaju? Kad bi znao da će nešto loše da se desi, ti bi im do dozvolio umesto da ih sprečiš? To je definicija "Našeg oca"...

Bog ne postoji. Da postoji ne bi se sada brinuli šta će nam biti za pet godina. Ljudi ne bi umirali od rakova i sida već bi svi živeli lepo i veselo.
Citat

Kada se kaze da smo mi deca Bozija to shvati samo u prenesenom znacenju. Ne zaboravi da smo mi "stvoreni" po Bozijem liku. Kreacija Bozija i nista vise... Analogno posmatraj neku svoju kreaciju npr. sadrzaj  hard diska svog racunara. Mozda si u stanju da napravis i hardware hard diska u kucnoj radinosti  Smile, ali ovde cemo se vise zadrzati na njegovom sadrzaju. Imas HD odredjenog kapaciteta i punis ga raznim programima i igrama, eksperimentises sa raznim programima i kako vreme ide dolaze nove verzije starih programai. Dok ima mesta i zahtevi starih i novih programa nisu u koliziji sve drzi vodu, ali sta ces da radis kada prostora na HD vise nema? Registry je prepun zastarelih podataka o prethodno instaliranim programima i pitaj Boga sta sve tu nema... Smile  Logican sled je backup onog sto vredi (Nojeva barka  Smile) i format (veliki potop  Smile). Kao rezultat ove dve neizbeznosti dobijas potpuno prazan i "cist" HD koji je spreman za novi ciklus. Ponovo instaliras ono sto vredi i jovo nanovo sve izpocetka.

Ne zaboravi da po otkrivanju svetog Jovana Bogoslova Bog iz "zetve" sa zemlje  ocekuje samo 144 000 dusa. Trenutno uz sve ono sto nam se desava ih na Zemlji ima preko 6 000 000 000 a gde su tu sva prethodna pokoljenja....  Smile

Skracena verzija Hriscanstva:

1. Bog je stvorio svet i sve zivo na njemu
 2. Bog je ostavio "korsnicko uputstvo" (Biblija)
 3. Bog je naredio da se ljudi ponasaju u skladu sa "korisnickim uputstvom" (Biblijom)
 4. Bog se vraca posle odredjenog vremena po deo (samo 144 000) onih koji su se pridrzavali "korisnickog uputstva" (Biblije). A ostalima :

Otkrivanje Svetog Jovana Bogoslova 21 glava, 8. A strasljivima i nevernima i poganima i krvnicima i kurvarima i vracarima  i idolopoklonicima i svima lazamanjima je djel u jezeru sto gori ognem i sumporom; koje je smrt druga.

Ako neko ovde vidi ljubav neka mi je pokaze!!!
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
http://www.exitmundi.nl/exitmundi.htm

Evo jako zanimljiv link koji skuplja sve moguce scenarije smaka sveta.

A i oni nemaju pametnija posla, nego pale ljude...

Citat

Proces. Da li bi ti kaznio svoju decu time što bih ih poubijao? Ili bi pustio da se poubijaju? Kad bi znao da će nešto loše da se desi, ti bi im do dozvolio umesto da ih sprečiš? To je definicija "Našeg oca"...

Bog ne postoji. Da postoji ne bi se sada brinuli šta će nam biti za pet godina. Ljudi ne bi umirali od rakova i sida već bi svi živeli lepo i veselo.
Citat

Kada se kaze da smo mi deca Bozija to shvati samo u prenesenom znacenju. Ne zaboravi da smo mi "stvoreni" po Bozijem liku. Kreacija Bozija i nista vise... Analogno posmatraj neku svoju kreaciju npr. sadrzaj  hard diska svog racunara. Mozda si u stanju da napravis i hardware hard diska u kucnoj radinosti  Smile, ali ovde cemo se vise zadrzati na njegovom sadrzaju. Imas HD odredjenog kapaciteta i punis ga raznim programima i igrama, eksperimentises sa raznim programima i kako vreme ide dolaze nove verzije starih programai. Dok ima mesta i zahtevi starih i novih programa nisu u koliziji sve drzi vodu, ali sta ces da radis kada prostora na HD vise nema? Registry je prepun zastarelih podataka o prethodno instaliranim programima i pitaj Boga sta sve tu nema... Smile  Logican sled je backup onog sto vredi (Nojeva barka  Smile) i format (veliki potop  Smile). Kao rezultat ove dve neizbeznosti dobijas potpuno prazan i "cist" HD koji je spreman za novi ciklus. Ponovo instaliras ono sto vredi i jovo nanovo sve izpocetka.

Ne zaboravi da po otkrivanju svetog Jovana Bogoslova Bog iz "zetve" sa zemlje  ocekuje samo 144 000 dusa. Trenutno uz sve ono sto nam se desava ih na Zemlji ima preko 6 000 000 000 a gde su tu sva prethodna pokoljenja....  Smile

Skracena verzija Hriscanstva:

1. Bog je stvorio svet i sve zivo na njemu
 2. Bog je ostavio "korsnicko uputstvo" (Biblija)
 3. Bog je naredio da se ljudi ponasaju u skladu sa "korisnickim uputstvom" (Biblijom)
 4. Bog se vraca posle odredjenog vremena po deo (samo 144 000) onih koji su se pridrzavali "korisnickog uputstva" (Biblije). A ostalima :

Otkrivanje Svetog Jovana Bogoslova 21 glava, 8. A strasljivima i nevernima i poganima i krvnicima i kurvarima i vracarima  i idolopoklonicima i svima lazamanjima je djel u jezeru sto gori ognem i sumporom; koje je smrt druga.

Ako neko ovde vidi ljubav neka mi je pokaze!!!

Ne možeš da porediš hard disk sa sopstvenom decom.

Osim toga, to nije fer play, jer ako je "dat priručnik" u kojem piše da će toliko i toliko ljudi nastradati, onda je sudbina zapisana i ne može se izmeniti. I to je razlog zbog kog sam ateista, ako išta postoji, a verujem da ne postoji, bio bi isti prema svim ljudima.

Što bi rekao Vudi Alen, ako smo svi stvoreni po božijem imidžu, mislite da je on mali, nosat i ima velike naočare?

Gimme a breake...

Osim toga, sad je i mene zbunio taj položaj zvezda...dal se one poklapaju ili nešto ide prema nama? To ne kapiram. Ako se poklapaju, onda ne može veliko sranje da ispadne. Veće će ispasti tim trećim ratom koji me i ne plaši toliko kao "asteroid"...

Mada, po Tarabićevim rečima, posle kiše dođe duga... Ko razume, shvatiće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Sajt koji sam ja linkovao daje naucno objasnjenja i ismjava mitove. Pogledaj pre nego sto sudis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Ma pogledao... Ok je... Nego kažem, ljudima koji isčekuju sudnji dan baš ta stranica treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Alexa,o religijama mogu da ti kažem samo jedno a to je da one dele čovečanstvo na ove i one,Bog u bibliji potapa ljude,isteruje grubo Adama i Evu,vrši se prinošenje životinje njemu u čast.Onda,Bog iskušava nekog u bibliji da ako ga voli žrtvuje svoje dete za njega...I tako,masa nelogičnosti,surovosti i ako hoćeš i satanizma.
Nisam ja "ljut" na Boga.Ne mogu biti ljut na izmišljenu stvar uz pomoć koje se lako manipuliše-stotinama godina unazad.
Ghost,nauka,bar ona javna i zvanična,objavi samo dobro precenzurisane stvari ok?Za javnost se sve lepo upakuje u oblandu da ova može "mirno da spava".Zamisli samo kada bi objavili moguća scenarija-ljudi bi ispraznili prodavnice i paničili.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Alexa,o religijama mogu da ti kažem samo jedno a to je da one dele čovečanstvo na ove i one,Bog u bibliji potapa ljude,isteruje grubo Adama i Evu,vrši se prinošenje životinje njemu u čast.Onda,Bog iskušava nekog u bibliji da ako ga voli žrtvuje svoje dete za njega...I tako,masa nelogičnosti,surovosti i ako hoćeš i satanizma.
 Nisam ja "ljut" na Boga.Ne mogu biti ljut na izmišljenu stvar uz pomoć koje se lako manipuliše-stotinama godina unazad.
 Ghost,nauka,bar ona javna i zvanična,objavi samo dobro precenzurisane stvari ok?Za javnost se sve lepo upakuje u oblandu da ova može "mirno da spava".Zamisli samo kada bi objavili moguća scenarija-ljudi bi ispraznili prodavnice i paničili.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Hvala Borkes  Smile
U suštini,svako može da dodje do istine ako "zaboravi" šta je učio (čitaj:šta su mu rekli da jeste) i krene da misli u potpunosti krz svoje osećaje.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 03:10:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.