Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:20:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smak sveta!?  (Pročitano 91281 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
zakopaj sve vredno u zemlju i sacekaj da frka prodje. a sve mi to deluje tako nerealno, toliko je miliona milijarda godina proslo a zemlja je jos u komadu...
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Zemlja jeste, ali neki kontinenti nisu...

Osim toga, moje je mišljenje da će se 2012 zaista videti da li postoji bog ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Boga nema,to već i ptičice znaju a religije su tu da bi se lakše manipulisalo čovečanstvom.
 Što se 2012 god.tiče,zaista se radi o planeti koja se prirodnim ciklusom kretanja približava našoj planeti.Predvidjaju se ogromne poplave,više nego džinovski talasi,zemljotresi kao posledica magnetnih i ko zna kakvih još energija.Nekako mnogo podataka za slučajnost..Mišel Nostradamus je zapisao predvidjanja do 2012.Kalendar Maja napisan je do te godine a na Sumerijanskim tablicama od gline koje su pronadjene sedamdesetih u Iranu-pominje se 2012 godina kao sudnji dan.
----------------------------------------------------------------------------------------------
     Nostradamusova predviđanja za period do 2012:Vreme nevolja,puno ratova, očaja...

-Na internet stranicama "Nostradamus Online" objavljena su zanimljiva proročanstva za razdoblje u koje smo upravo ušli – od 2007. do 2012. godine. Autori stranice, ali i knjige koju reklamiraju, tvrde kako će, prema zapisima koji se pripisuju Nostradamusu to razdoblje biti "vreme nevolja" puno ratova, očaja i zla, ali i nade i obećanja.

Naime, članovi Italijanske nacionalne biblioteke prema toj su stranici u maju 2004. u Rimu otkrili rukopise slavnog proroka Michela de Nostradamusa (1503-1566). Rukopise je navodno Nostradamusov sin poklonio Papi Urbanu VIII (1568. – 1644.), da bi nakon njega gotovo četiri veka ležali sakriveni u rimskim arhivima.

Zapise je istražio dr. Michael Rathford. Kombinovanjem tradicionalnih metoda i savremenih algoritama došao je do tehnike za dešifrovanje koju je nazvao Nostradamusov kod (sličnost sa Da Vincijevim kodom verovatno je slučajna).

Na osnovu svog tumačenja Rathford je napisao knjigu koja se zove Nostradamusov kod: Treći svetski rat. U njoj se opisuju aktivnosti Osame Bin Ladena, teroristički napadi na SAD, nuklearno razaranje Rima i sukobi SAD-a sa Iranom odnosno Severnom Korejom.

Pomoću Nostradamusovog koda Rathford je utvrdio da otkriveni spisi između ostalog, opisuju i period koji sledi, te ključne učesnike u njemu poput Osame Bin Ladena. Poglavlje koje se odnosi na period od 2007. do 2012 (u njegovom tumačenju) opisuje kako će se neki 'ludi vođa' sa Bliskog istoka domoći nuklearnog oružja i njime napasti Evropu. Jedna će bomba završiti u istočnom delu Sredozemnog mora i zatrovati ribe.Evropske zemlje pokušaće intervenisati, međutim, vođa će upotrebiti ostatak svog nuklearnog arsenala u napadu na druge delove Evrope, posebno Italiju i u njoj Rim.

Međutim, uz svu ludost i moć koju poseduje, taj vođa još nije onaj pravi Antihrist koga tako često u svojim proročanstvima spominje Nostradamus, već njegov prethodnik i pomoćnik koji će mu tek pripremiti i olakšati dolazak.

Prema rukopisima, period koji sledi biće obeležen i prirodnim katastrofama poput potresa i vulkana, kao i klimatskim promenama koje će izazvati suše i glad. Prirodne nepogode, pre svega potresi i poplave, posebno će snažno pogoditi Sjedinjene Države. U nastojanju da se suoči sa katastrofama SAD će bankrotirati.

Koristeći tešku situaciju Antihrist će preuzeti vlast u Aziji i na Bliskom istoku. Sve to zajedno – strah, suše, glad, neprijateljstva, poplave i potresi, ludaci i teroristi – konačno će dovesti, barem prema Rathfordu, do Trećeg svjetskog rata. Sve u svemu ulazimo u pravo "vreme nevolja". Gdje naći nadu i obećanja koje spominje autor teško je zaključiti iz uvoda, međutim verovatno postaje jasnije onima koji naruče spomenuti bestseler.

Izvor
« Poslednja izmena: 27. Okt 2007, 23:15:09 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Eto, teši me samo što se mi ne spominjemo ovde... Ako atlanski okean počne da potapa, dok dođe do nas... Sva sreća, pa smo udaljeni od vode...

Sad sam se setio... A zar nije taj isti Nostradamus rekao da je smak sveta negde oko 1999... Malo se zajebao, zar ne?

Mogli su taj rukopis nešto ranije da objave kad se za ova sranja između Iraka i SAD-a nije znalo, nego sad odjednom...

Iako i dalje verujem u sudnji dan, ne verujem u ovu tvrdnju...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 00:33:56 od borkes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
navedi mi jos neki primer da su se predvidjanja nostradamusa, maja i sumera poklopila oko nekog dogadjaja u istoriji. zanima me cisto, da ne mislis da sam neki skeptik  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
navedi mi jos neki primer da su se predvidjanja nostradamusa, maja i sumera poklopila oko nekog dogadjaja u istoriji. zanima me cisto, da ne mislis da sam neki skeptik  Smile

Ovo je pametno rečeno. Osim toga, koliko se ja sećam, sva Nostradamusova predviđanja za kraj prošlog veka, nisu se ispunila. Da nam se sve izdešavalo što je rekao, odavno bi riknuli...

Treći svetski rat je moguć (ali iznad naših glava)... Smak sveta je moguć, a možda i nije. Ako je kometa prvi put pobila dinosauruse napravivši ledeno doba, ne mora da znači da bi opet to uradila...

Osim toga, kako se niko od nadležnih ne napravi pametan pa pošalje jednu nuklearku na nju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Osim toga, kako se niko od nadležnih ne napravi pametan pa pošalje jednu nuklearku na nju?
Разматрају планове како да је се отарасе. Нуклеарка је само један од њих.
Немојте мислити да научници и остала компанија само седе скрштених руку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Citat
Разматрају планове како да је се отарасе. Нуклеарка је само један од њих.
Немојте мислити да научници и остала компанија само седе скрштених руку.

Misliš da se ipak nešto radi na tome? Ja se nadam...

Sad sam našao... Da to nije ovo??

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Positional_astronomy.png
(12.6 KB, 620x565)
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 12:02:57 od borkes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Boga nema,to već i ptičice znaju a religije su tu da bi se lakše manipulisalo čovečanstvom.
 Što se 2012 god.tiče,zaista se radi o planeti koja se prirodnim ciklusom kretanja približava našoj planeti.Predvidjaju se ogromne poplave,više nego džinovski talasi,zemljotresi kao posledica magnetnih i ko zna kakvih još energija.Nekako mnogo podataka za slučajnost..Mišel Nostradamus je zapisao predvidjanja do 2012.Kalendar Maja napisan je do te godine a na Sumerijanskim tablicama od gline koje su pronadjene sedamdesetih u Iranu-pominje se 2012 godina kao sudnji dan.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Odakle ti to da Boga nema? Pa milijardu primera iz tvoje neposredne blizine ti govori da On mora da postoji. Pa i tvoj post te demantuje. Svaka misao ima svoga mislioca, svaka kreacija svoga kreatora, svako delo onog ko je to delo stvorio. Ni tvoj post se "slucajno" nije stvorio sam od sebe, vec si ga sa smislom ti napisao i/ili prosledio, naravno prethodno si savladao masu vestina da bi uopste bio u poziciji da nesto napises i/ili posaljes.  Smile Tu o slucajnosti nema ni govora. Pa kad ni jedan najobicniji post ne moze da se stvori sam od sebe gde ce sve ovo sto vidis, cujes i osecas?!

IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72

Odakle ti to da Boga nema? Pa milijardu primera iz tvoje neposredne blizine ti govori da On mora da postoji. Pa i tvoj post te demantuje. Svaka misao ima svoga mislioca, svaka kreacija svoga kreatora, svako delo onog ko je to delo stvorio. Ni tvoj post se "slucajno" nije stvorio sam od sebe, vec si ga sa smislom ti napisao i/ili prosledio, naravno prethodno si savladao masu vestina da bi uopste bio u poziciji da nesto napises i/ili posaljes.  Smile Tu o slucajnosti nema ni govora. Pa kad ni jedan najobicniji post ne moze da se stvori sam od sebe gde ce sve ovo sto vidis, cujes i osecas?!

Proces. Da li bi ti kaznio svoju decu time što bih ih poubijao? Ili bi pustio da se poubijaju? Kad bi znao da će nešto loše da se desi, ti bi im do dozvolio umesto da ih sprečiš? To je definicija "Našeg oca"...

Bog ne postoji. Da postoji ne bi se sada brinuli šta će nam biti za pet godina. Ljudi ne bi umirali od rakova i sida već bi svi živeli lepo i veselo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:20:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.