Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:28:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slumdog Millionaire  (Pročitano 17836 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

haahha gledajte komentar Chada Vadera na potencijalne dobitnike oskara  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 16:39:53 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N8
8 Oskara...  Smile  Smile  Smile Moracu opet da ga gledam (4. put)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 424
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Film je odlican,ali mi nije jasna sad bas ovolika opsta pomama.Gledao sam ih juce na red carpet-u pred oskara,i bili su svi skupa -njih 10-ak sa sve rediteljem ,svi kao porodica,i skroz su pozitivni.Neka im je i 20 oskara,sad samo nek probiju trziste i da se namlate para  Smile sad dal rupiji ili dolari nije bitno,da ne zavrse kao neki One Hit Wonder-si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
a ona jadna deca su stvarno iz onog geta. dobili su po 1500 dolara ko platu za film. navodno su im producenti ostavili kintu u nekom fondu za skolovanje. kad se zavrse putovanja i slikanja radi reklamiranja filma ima da se vrate kuci u onaj haos Smile
iznajmljivace onaj zarazni javni wc ko i ranije  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
филм је одличан, али вероватно нисам објективна јер много готивим денија бојла.једина ствар која ме смара у филму је та што није цео снимљен на индијском језику...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
"Oskar" doneo veselje u siromašne kvartove
Slavlje na ulicama Mumbaja zbog uspeha "Milionera iz blata"

Autor: Blic online | Foto:Reuters | 24.02.2009. - 12:01

Stanovnici jednog od najsiromašnijih kvartova u Mumbaju na trenutak su zaboravili na svoje siromaštvo kako bi proslavili apsolutnog pobednika na dodeli Oskara, film "Milioner iz blata" na mnogim uličnim zabavama, prenosi britanski "Telegraf".

Oko pedeset prijatelja i komšija osmogodišnjih zvezdi filma Azarudina Ismaila i Rubin Ali okupili su se oko jednog jedinog televizora na prašnjavoj stazi ispred svojih kolibica poređanih uz železničku prugu u blizini Mumbaja kako bi videli svoje drugare na bini, sa Oskarom za najbolji film u ruci.
"Moj sin ne samo da je moj ponos, nego je ponos cele zemlje. On je kao cvet isčupan iz blata i odveden na Oskare", rekao je Azarudinov otac, Mohamed Ismail, koji pati od tuberkuloze i koji je bio previše bolestan da bi otputovao u Holivud.
Kada se melodija iz filma čula u Kodak teatru u Los Anđelesu, deca su do kasno u noć slavila igrajući po ulicama i konzumirajući slatkiše.
Jedan humanitarni fond je organizovao disko veče za decu iz siromašnih kvartova, a mališani reperi su izvodili pesme iz filma.
Organizator žurke je izjavio da je zbog filma povećano interesovanje za sirotinjske kvartove u Mumbaju i da će to verovatno dovesti do dugoročnog poboljšanja uslova života u tim naseljima.
"Film je osvojio nagrade i jako je uspešan. Sada će narod da dođe u prvi plan", rekao je Vinod Šeti, direktor projekta za pomoć stanovnicima straćara.
Međutim, način na koji film prikazuje stanovnike je razbesnelo neke, a napravljeni su i bilbordi na kojima piše "Mi nismo bednici!".
Krišna Pujari, direktor firme "Izleti i putovanja", koja organizuje turističke obilaske mumbajskih straćara kaže da film nije doneo ništa pozitivno za siromašne stanovnike.
"Deni Bojl je namenio film ljudima Mumbaja, ali većina ljudi u gradu živi u straćarama u predgrađima i takvim ljudima se nije svideo film. Nismo mi psi, mi pozdravljamo ljude i turiste, ne grizemo", rekao je on.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 25. Feb 2009, 13:29:35 od Ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
dobar je, sad ga odgledala i mogu reći da me rasplakao...

preporuka Smile
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Qtek 小米

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
super je spot  Smile

biznis u vozu i kradja obuce u tadz mahalu i kasnija prodaja su im najbolji posl. poduhvati  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
kakav film sto je to...ma haos! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:28:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.