Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Слоби споменик у Београду"  (Pročitano 78900 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Tada je imala sve vise.

Sada ima sve manje i manje
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Iseljavanje i izumiranje. To su cinjenice.

Mozda jednog lepog jutra 2128 me turci dodju ponovo ali ovaj put da nasele polipraznu srbiju.. A za njima potomci kenijaca i etiopljana

Smile

Ја не знам шта ће бити сутра ти знаш шта ће бити за сто година.

Иначе Србија има више становника него што је имала и 1900,1800,1700,1600,1500 итд.

+1

Smile  Smile  Smile  Smile

Сада ће да уследи нека нова интерпретација поруке, релативизација by @dabisha..... Он је видовити пророк, који зна шта ће бити за неколико векова  Smile  Smile  Smile  Smile, најављивач будуће апокалипсе......, ево, док сам куцао поруку, он већ одговара  Smile  Smile  Smile  Smile, нема расправе на Буреку без @dabishe  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Vec sam odgovorio. Hvala
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Čoveka plaćaju po učinku, po broju postova, kako ono beše....obračunavaju u evrima, isplaćuju u dinarima  Smile 

Kada bi  plaćali po sadržaju i smislenosti postova, bojim se da bi gladan ostao:mrgreen: Smile

Elem, jedan od oblika hibridnog rata je i širenje defetizma... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja sirik defetizam i u pogledu japanaca. Bela kuga je bolest bez poznatog leka. Vi nacionalisti odbijate da vidite da ste na brodu koji lagano tone.

Buducnost mozda nosi neke promene. Npr bebe iz epruvete. Fabrike za proizvodnju dece.  Ali ne uskoro
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Tada je imala sve vise.

Sada ima sve manje i manje

Осцилирало је...некад је имала све више, некад је све мање...

Највећа грешка је узети десет двадесет година и то пројектовати на сто двеста година...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
U pravu si. Mozda se izumiranje ubrza.

U srbiji je uvek bilo mnogo dece. Isto tako u evropi i ostatku sveta. Mozda naidje rat ili kuga ali je dece uvek bilo mnogo.

Danas je malo dece.
Manje se umire ali je i dece malo. U srbiji u bugarskoj u nemackoj i japanu. To nije od juce.
Razlozi nisu srpski nego svetski.

Mnogo je dece u kongu i somaliji.

Nije ti sve to poznato?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
воли човек да дођу турци,па то ти је  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Samo još nije objasnio kako da preguramo tih 20, 30, 50, 100 godina dok ne oslobodimo Kosovo i stojimo u tom limbu ni levo ni desno i onako lagano gubimo stanovništvo...

Не би требало да се буде толики дефетиста, драги колега, да подсетим људе који могу да исмевају коликогод желе, Османско царство је било сила, које је вековима контролисало територију данашњег Косова и Метохије, да се размишљало на тај начин на који се данадс размишља, Србија га никада не би ослободила, мењају се околности, остају идеали, они моивишу и покрећу људе, док је српског национализмаи док живи срце сваког родољуба, он мора да , као свој интимни, лични завет, верује у изреку: Догодине у Призрену  Smile  Smile  Smile

Ja nisam ni govorio o Kosovu govorim o brojevima, migraciji, prirodnom priraštaju, odnosno generalno našem potencijalu da ojačamo privredu i napravimo stabilnu ekonomiju koja bi bila generator svega ostalog, a ljudi su glavni resurs. Teritorijalne pretenzije bi bile šlag na tortu silnog posla koji bi mi trebali kao narod da uradimo ovo što pomenu kolega centralni da dostignemo Češku u nekom periodu ili možda čak i prestignemo.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
U pravu si. Mozda se izumiranje ubrza.

U srbiji je uvek bilo mnogo dece. Isto tako u evropi i ostatku sveta. Mozda naidje rat ili kuga ali je dece uvek bilo mnogo.

Danas je malo dece.
Manje se umire ali je i dece malo. U srbiji u bugarskoj u nemackoj i japanu. To nije od juce.
Razlozi nisu srpski nego svetski.

Mnogo je dece u kongu i somaliji.

Nije ti sve to poznato?

Можда се убрза...али не знам ни за једну нацију која је нестала због беле куге, знаш ти? Smile

Не мора ни да је нестала...ајд да се смањила за 80% од своје првобитне величине...значи било је 10 милиона и сад је има 2 милиона...ел знаш? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.