Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:58:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slike vasih kucnih ljubimaca...  (Pročitano 256194 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S4
i sad micky komanduje  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

... da, ... micky-junior je izuzetan macor,

sa posebnom paznjom sam ga odgaio i samnom je u posebnoj emotivnoj vezi,
sve druge  poznaje i potpuno ignorise, ... sad je vec odrastao, ali jos voli da se igra,
ja ga hranim i za njega sam puno korisnih sitnica napravio , ... sve rado koristi,
voli po okolini samnom da proseta, ... kad ostavim spusten prozor na autu, spava na
sedistu, penje se na krov, nema starah od pasa, nije kastriran, mnogo se  bije sa
mackama i macorima, ... strasno skita, ... nadjem ga i kilometar dalje od stana ...
IP sačuvana
social share
>>>-------neni-(CH)-->
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S4
lep macor,mora da je srecan sto nije evnuh  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

... da, ... ispao je prirodno gradjen, sa ocuvanim, razvijenim instinktom macke,
da je bio kastriran imao bi duze noge i sitniju glavu, bio bi miran, ne bi skitao,
takvog nisam hteo, ... nikako, ... mali je problem sto se bori sa mackama, to
je opasnost za oci, usi, infekcije rana, ali ja ga dobro hranim, da bude najjaci !!!
brzo je ukapirao zasto mu podvikujem kad cujemo auto, ... saobracaj je opasnost.

« Poslednja izmena: 14. Feb 2006, 03:20:28 od neni_ch »
IP sačuvana
social share
>>>-------neni-(CH)-->
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Super ti je macor, obozavam ih. Ovo je moj Puf slikan letos kad je trazio najbolje mesto da se ohladi od vrucine.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0737.jpg
(132.83 KB, 500x375)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Puf je veoma lep macor. Poseban je. Boja dlake, boja ociju, super !  Bravo !
___________________________________________________________________________________

Inace, ... od detinjstva imam kucne ljubimce i posebnu zelju da lepo, zdravo
   izgledaju i da su privrzeni i pametni. Sa godinama se skupilo strpljenje, znanje i
   iskustvo i rezultati su danas vidno bolji. Kad neko voli da pita i poslusa par reci o
   vaznim pravilima odgajanja, garantujem uspeh i puno zabave. Zbog bitne razlike
   u prirodi ponasanja, posebno volim psa i macku i posebno napominjem da su u obe
   zivotinjske vrste bitno razlicitog karaktera muzjaci od zenki, a mnogo utice i nacin
   odgoja, ... dvoriste, stan, boks, u paru, sa drugim zivotinjama u blizini, ... naravno,
   posebno je znacajan nas tip licnosti i kako i koliko vremena provodimo zajedno !
   Lljubitelji, ne zaboravite, od nas  zavise svi rezultati odgajanja, ... tako se i kaze :
   ljubimac je ogledalo licnosti vlasnika !

Svim odgaivacima zelim zadovoljstvo, srecu i uspeh sa svojim dragim ljubimcima !!!
IP sačuvana
social share
>>>-------neni-(CH)-->
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
e sad da te pitam:
ja imam macora (mile je na dve slike par stranica pre, ako te ne mrzi pogledaj)
on je dobar i pametan macak, ali moj cale ga je razmazio, mislim. zivimo u stanu i on stalno trazi da ide napolje (zato sto ga je cale navikao na to). plasimo se da ne zdimi negde napolje iz zgrade, pa da ga vise ne nadjemo  Smile
i zato sve u korak za njim po zgradi moram da idem  Smile
ja mislim da to nije ispravno, da macka (macor) treba da se pusti, da oseti i prirodu, da se pobije sa drugim macorima, da malo i ostavi potomstvo.... pre nego sto ga sterilisemo.
i da li je bolje da se sterilise ili ne? stalno slusam neke price da posle toga postanu tromi, da se javljaju raznorazni problemi (evo komsijski macak ima pesak) i tako....
i jos da li su oni briketi dovoljni, da se samo time hrani? treba li sirove hrane ili nije neophodno?
imam jos svakakvih pitanja, ali ova su najvaznija.
vidim da je tvoj macak super, pa.....
nadam se da nisam previse zahtevna sa pitanjima  Smile
hvala unapred
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Shaolin  Smile e,strava je slika  Smile

neni ch,macak je divan  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne zelim da te razocaram ili uplasim, veliki je problem za svakog coveka i njegovog ljubimca okolina u kojoj zive, ljudi koji su u okruzenju i razne pojave na koje nemamo uticaja, kao sto su visespratnice, prometne ulice, psi lutalice, obesna deca, razni virusi i paraziti, prirodni nagoni koje imaju nase zivotinjice i jos mnogo toga sto ce se u toku odgajanja pojaviti kao unistavanje namestaja, obavezna pojacana opsta higijena stana, boksa, auta, problemi pri nasim zajednickim putovanjima ili ostavljanja drugim osobama na cuvanje, na krace ili duze vreme nase odsutnosti. Kad na sve te poteskoce pomislim, jaci stres dozivim. Ipak, izazov se upravo u tome i krio, da pobedimo sve te strahote zajednickim naporom, ljubimac i ja. Najvaznije je da odmah shvatimo ciji je to ljubimac i ja sam veliki protivnik ideje da je to porodicna briga. Isto kao kad roditelji imaju dete, a bake i deke samo malo pomazu i za jednu zivotinjicu je dovoljna samo jedana prava osoba koja ce odmah da prihvati svoju obavezu vodje i da se bavi ozbiljnim odgajanjem, a igra je samo jedan deo tog zajednistva. To znaci, ozbiljno se ponasati i odgovorno postupati do kraja zivota naseg ljubimca, jer vec u desetoj, dvanaestoj godini su u dubokoj starosti nas pas ili macka. Ako im obezbedimo dobre uslove za zivot, pravilnu ishranu, potrebnu zdravstvenu zastitu i paznjom, igrom i setnjom njihov psihicki stres svedemo na majnizi nivo, zivece i mnogo duze od proseka svoje vrste. Moj savet je da ljubimca treba uzeti iz legla, odvojiti od majke, cim pocne sam da se hrani. Tu pocinje nase zajednistvo. Pricacemo o macki ili psu u sobi, jer i mi zivimo u kuci, pod krovom, a izlazimo u spoljni svet i srecemo se sa ljudima, zivotinjama, saobracajem, kisom, snegom, ledenim ili vrelim danima. Evo, sta sam ja sve radio (ili nisam radio) da bih imao sto bolje sporazumevanje sa mojim ljubimcima. To je veoma vazno, ljubimac treba da nauci da zivi na jedan nov nacin, slican nasem, da mu se to dopada i da nas sledi u svemu. Treba da ima svoj krevet, svoje posude za jelo, svoju hranu, svoje igracke, svoj wc i svoju setnju i sve mora da bude na vreme i ne sme da se kvari dobar red i obicaj. Kad mi jedemo to njega ne treba da interesuje, a kad on jede niko ne sme da mu smeta ili menja mesto. Posude moraju da se peru kao sto peremo svoje, odmah i dobro. Setnja je poseban problem kad zivimo u gradskim visespratnicama i verujem da nikome ne pada na pamet da ispred zgrade pusti psa, da ga ostavi da sam proseta, a macka i moze tako da zivi i u mom kraju. Rizik uvek postoji. Uhvatice ga neko da je kakio u njegovoj basti, ljutice se, strasno. Naucio sam ga na slobodu i sad mnogo strepim sto luta dan, dva, svalercina. Kad je bio mlad, izvodio sam ga u dvoriste, igrao se sa njim, setao po blizoj okolini. Uvek me je pratio i uvek sam ga cekao da udje u ulaz, a kad nije hteo ostavljao sam ga i dolazio par minuta kasnije ili se sakrijem, a on dodje da me nadje. Posle nase setnje dobije svoju hranu. I tako je to i danas. Sreca, sada smo u prizemnom stanu i macak sam ide u svoj revir. Ranije sam ga pustao i isao po njega. Odaziva se na ime i mogu da ga dozovem. Ali, idemo i zajedno. Prosetamo mi svaka dva tri dana nasom okolinom. Tako radite i vi. Najpre zajedno idite u dvoriste i probajte zajedno da se vratite. Onda probajte da ga ostavite u dvoristu i posle pola sata ga pozovite, odazvace se. Njega kuca privlaci, obelezice on svoj revir i ne plasite se da ce se izgubiti. Problem su sve one opasnosti koje sam nabrojao. O tome razmisljajte i ocenite da li je okolina za vaseg ljubimca dovoljno dobra za samostalnu setnju. Od hrane preporucujem da kupujete konzeve od 400 gr. sa macjom hranom i da je utrosite za jutarnji i vecernji obrok, a granulice obavezno koliko god zeli i posuda sa vodom da bude pored. Riba je dobra hrana za macke, girice, papaline. Nisu skupe, povremeno da se daje, a kad ih izvadite iz frizidera, sacekajte da dobiju sobnu temperaturu. Sa veterinarom se posavetujte o tabletama za crevne parazite i o nekim vakcinama, plus vakcina protiv besnila. Zbog slabije mogucnosti da macor slobodno skita po okolini, preporucujem kastriranje. I sve ce biti u najboljem redu !

« Poslednja izmena: 15. Feb 2006, 03:05:22 od neni_ch »
IP sačuvana
social share
>>>-------neni-(CH)-->
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
hvala  Smile
sve je, uglavnom, tako kako si napisao, pa se nadam da ce mile biti pravi momak  Smile

i jos jednom sve pohvale za tvog ljubimca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:58:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.