Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
A da se obrisu neaktivni useri.. a da se obrisu stare teme.. a da se obrise ovo... Mi smo ovo radili 5 godina da bi obrisali 2? Pritom to apsolutno nista nece na bolje promeniti... Problem je velika poseta.. tj... poseta nije problem... problem je sto se nema para da se to isprati, ali i na tome se radi. Na vama je da cekate... Ne volim ovo da govorim... ali vi dobijate nesto besplatno.. bez popupova i slicnih iritirajucih gluposti... dobijate ga zato sto smo mi oducili da vam nesto omogucimo iako nas to kosta i mnogo para i mnogo vremena i mnogo zivaca. Budite zadovoljni i srecni sto i ovo ima.. ovakvo kakvo je... A mi cemo sigurno uraditi sve sto mozemo da se situacija popravi.. jer to pre svega nama mnogo znaci jer mi ovde najvise vremena provodimo i svaki problem nama najvise smeta.
taman sam i ja hteo da pitam ali ovaj post je sve rekao i mislim da treba da se pretvori u neku ikonu burek foruma mada znamo kakvi smo kad nesto dugo koristis i ne dajes nikakvu nadoknadu za to ti ocekujes da je neko duzan da ti to i dalje pruza bez obzira na to da tebe to kosta!
i ako se ne vrati na predjesnje stanje nije problem da smo mi zivi i zdravi pa sta je tu je imageshack us je tu pa cje se naviknemo i na to zilav smo mi narod balkanski:D
Danas mnoge dobre stvari zavise od novca, ono sto je besplatno je cesto i losijeg kvaliteta, ili gubi na kvalitetu posle izvesnog vremena, kao sto se upravo desava sa ovim forumom.
Cini mi se da bi mi bilo manje dosadno da zatvorim jedan prozorcic nego do otvaram 10 do 20 novih. Ako bi uvodjenje nametljivih reklama popravilo situaciju mozda bi to bilo dobro resenje za ovo razocaravajuce stanje. A verujem da vam ne bi bio problem da nadjete sponzore, s obzirom da imate 300 000 clanova.
Danas mnoge dobre stvari zavise od novca, ono sto je besplatno je cesto i losijeg kvaliteta, ili gubi na kvalitetu posle izvesnog vremena, kao sto se upravo desava sa ovim forumom.
Cini mi se da bi mi bilo manje dosadno da zatvorim jedan prozorcic nego do otvaram 10 do 20 novih. Ako bi uvodjenje nametljivih reklama popravilo situaciju mozda bi to bilo dobro resenje za ovo razocaravajuce stanje. A verujem da vam ne bi bio problem da nadjete sponzore, s obzirom da imate 300 000 clanova.
boro zasto ti nebi organizovao jednu akciju da svaki lan da po 1 euro i da resimo problem za svagda,lelele kakv bi to bio server za 100000 eura pa to ni google nema,ok mozda i ima(racunam da cje svaki trecji da da po euro)
Poenta onoga sto pise je bila da vam se skrene paznja da za razliku od vecine iza nas ne stoji niko, a mi vas ipak ne gusimo ni reklamama ni popupovima ni spam mailovima.
Citat
Nemas ga sa cime ni uporediti, a da deluje iole ozbiljno.
Citat
Ako bi uvodjenje nametljivih reklama popravilo situaciju mozda bi to bilo dobro resenje za ovo razocaravajuce stanje.
Ovo nije razocaravajuce stanje, ovo je sasvim korektno. Kada se sve uzme u obzir ovo je odlicno. I opet kazem, ovo je vise nego sto prosecan korisnik zasluzuje... Zato sto je to korisnik koji ne ume da se ponasa, ne postuje pravila, ne ume da ceni ono sto mu je dato, ne ume da forum "cuva" etc etc etc.
Citat
A verujem da vam ne bi bio problem da nadjete sponzore, s obzirom da imate 300 000 clanova.
Lepo sto verujes, u realnosti to, pak, nije tako. U Srbiji malo koga zanima marketing putem interneta, iole ozbiljne donacije, takodje nisu opcija, stranim agencijama nasa publika nista ne znaci i najcesce je ni ne placaju. Niko nema dobro resene sponzore ma koliko bio veliki, osim ako iza njega ne stoji medijska kuca (tv, novine , gde se u okviru standardne dogovara i reklama na sajtu i gde sajt ne treba da se izdrzava vec samo da sluzi kao sredstvo promocije) ili ne funkcionise pod pokroviteljstvom neke jace firme delom ili u potpunosti. U Srbiji se nazalost i dalje vecina stvari resava preko prijatelja, rodjaka i zemljaka, a mi koji smo ovo napravili i odrzavamo nemamo takve poznanike, ovo ce zavisiti od naseg rada i nase volje i nasih mogucnosti. To znaci da cete dobiti ono sto treba da dobijete, a ne ono sto bi prema nekom bilo korektno da dobijete.
I opet kazem.. svi problemi, najvise smetaju nama, jer mi ovde najvise vremena provodimo i najvise u ovo ulazemo... Resicemo ih cim bude bilo prilike, kao sto smo ih uvek do sad resavali... A prazne price zaista preskocite.. nemam ni volje ni zivaca da ih citam... Da moze nesto da se uradi, uradilo bi se ili ce se uraditi.. u svakom slucaju ne sedimo i kukamo nego trazimo resenje... A na vasem mestu ja bi ponudjenim bio zadovoljan... da se oko mene neko trudi koliko se nas nekolicina trudimo oko vas... ja bi mu spomenik za zivota digao...
Anyway.. lock.. nema sta da se komentarise... Objasnjenje za probleme korisnika postoji, o novostima cemo vas obavestiti kroz forum predvidjen za to.. .