Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
1) A zasto se ne uradi neka skripta koja bi pravila thumbnailove od slika u attachmentima, time bi se rasteretio server a od slika bi imala neka korist, ovako su beskorisne, treba nekoliko puta kliknuti da bi pogledao sliku a ko zna da li vredi? 2) Zasto ne posaljete e-mail svim clanovima sa obavestenjem da se mora rasteretiti server i da oni salju slike na image hosting servise a moglo bi i da se napravi uputstvo kako da rade, da na dalje ne bude problema?
1) A zasto se ne uradi neka skripta koja bi pravila thumbnailove od slika u attachmentima, time bi se rasteretio server a od slika bi imala neka korist, ovako su beskorisne, treba nekoliko puta kliknuti da bi pogledao sliku a ko zna da li vredi?
Zato sto sta skripta prvo mora generisati thumbnails za preko 200 000 postojecih slika. Inace, to je u planu, kada bude govoto bice pusteno u rad jer je svakako neophodno.
Citat
2) Zasto ne posaljete e-mail svim clanovima sa obavestenjem da se mora rasteretiti server i da oni salju slike na image hosting servise a moglo bi i da se napravi uputstvo kako da rade, da na dalje ne bude problema?
Ti mislis da ne bi sve zakucalo ako bi neko probao poslati 330 000 mailova... ti si optimista... Pored toga.. to obicno nema apsolutno nikakve svrhe... ljudi kao po pravilu nikad ne obracaju paznju ni na sta sto im se kaze.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ne bih da se pravim pametan ali da li bi pomoglo da se na primer obrisu neki stari postovi iz 2005 i ranije ako ih ima , pa da se malo oslobodi mesta ako je to problem!
A da se obrisu neaktivni useri.. a da se obrisu stare teme.. a da se obrise ovo... Mi smo ovo radili 5 godina da bi obrisali 2? Pritom to apsolutno nista nece na bolje promeniti... Problem je velika poseta.. tj... poseta nije problem... problem je sto se nema para da se to isprati, ali i na tome se radi. Na vama je da cekate... Ne volim ovo da govorim... ali vi dobijate nesto besplatno.. bez popupova i slicnih iritirajucih gluposti... dobijate ga zato sto smo mi oducili da vam nesto omogucimo iako nas to kosta i mnogo para i mnogo vremena i mnogo zivaca. Budite zadovoljni i srecni sto i ovo ima.. ovakvo kakvo je... A mi cemo sigurno uraditi sve sto mozemo da se situacija popravi.. jer to pre svega nama mnogo znaci jer mi ovde najvise vremena provodimo i svaki problem nama najvise smeta.