Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slike poznatih voditeljki sa domacih [Ex Yu] TV stanica?  (Pročitano 7108827 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3875
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Na staroj pa cak i na novoj temi ima dosta linkova koji ne rade,Bilja je odlicna,samo da napomenem,ako neko bude preturao po arhivi,da ne zaboravi na Cecu Aleksic,ova rupica izmedju grudi je veoma je..zovna  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

65327_0904220259_34_122_354lo.jpg
(353.81 KB, 900x682)
65329_0904220259_45_122_368lo.jpg
(343.52 KB, 900x682)
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 17:15:18 od dareza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dobra je Ivanica,ova frizura je extra  Smile

a šta misliš kakva li joj je dolje tek frizurica  Smile uh rado bih bio njen frizer  Smile
Citat

I tata bi, sine, kako ne bi!

Moja pretpostavka je da je u originalnom stanju bujna oko ili malo iznad nekakvog "proseka". E, sad, da li je i kako vlasnica udešava, to ne znam, ali ja svakako imam odgovarajuću ideju kakva varijanta frizurice bi joj najlepše pristajala. Taj savet-predlog bih joj vrlo rado poklonio u neposrednom kontaktu. A što se tiče boje, mislim da je smedja, u nekoj nijansi koja pod jakim svetlom ide ka crvenkastoj, što se baš uklapa i sa gornjom frizurom i sa očima.

Uporedite Ivanine obrve na fotki na sajtu TV Avala http://www.tv-avala.biz/tv-vodic/tv-lica i na samom kraju Noventovog klipa Ivana Viskovic 31.8.2010. odjava.avi iz poruke 6013. Na fotki tanke, a na klipu mnogo deblje i gušće. Da li to znači čestu promenu stila i na ovom mestu koje razmatramo?! Mislite o tome, što kažu u reklamama...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 19:16:01 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
 Smile

Blaženka Leib 0001.jpg
(81.28 KB, 704x576)
Blaženka Leib 0002.jpg
(77.56 KB, 704x576)
Blaženka Leib 0003.jpg
(52.56 KB, 704x576)
Blaženka Leib 0004.jpg
(76.1 KB, 704x576)
Marina Medved-Pulić 0001.jpg
(71.93 KB, 704x576)
Marina Medved-Pulić 0002.jpg
(80.52 KB, 704x576)
Marina Medved-Pulić 0003.jpg
(78.94 KB, 704x576)
Marina Medved-Pulić 0004.jpg
(59.98 KB, 704x576)
Marina Medved-Pulić 0005.jpg
(83.33 KB, 704x576)
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 10:43:33 od cp »
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41049
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b5
mob
I-mate 
Aleksandara

0910215801_0.jpg
(196.02 KB, 640x576)
0910215801_1.jpg
(181.47 KB, 640x576)
0910215801_2.jpg
(184.24 KB, 640x576)
0910215801_3.jpg
(176.29 KB, 640x576)
0910215801_4.jpg
(175.65 KB, 640x576)
0910215801_5.jpg
(175.93 KB, 640x576)
0910215801_6.jpg
(193.92 KB, 640x576)
0910215801_7.jpg
(178.69 KB, 640x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Alcatel Hitlerov
Na staroj pa cak i na novoj temi ima dosta linkova koji ne rade,Bilja je odlicna,samo da napomenem,ako neko bude preturao po arhivi,da ne zaboravi na Cecu Aleksic,ova rupica izmedju grudi je veoma je..zovna  Smile

znači totalno sam puko zbog ove rupice i zato ću sad da napišem sledeće

BOŽE, BRATE ako postojiš znam da si svemoguć a to znači da možeš pročitati i ovaj moj post, pa da te zamolim nešta. Znači MOLIM TE neka Maja Japundža obuče istu ovaku majicu sa rupicom i ništa mi više u životu ne treba, onda me slobodno uzmi sebi, ali pusti me molim te da prije toga izdrkam na tu Majinu majicu dok mi sperma ne presuši i onda slobodno mogu umrijeti. Molim te učini mi to.

potpis

TVOJ ROB !
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 22:21:46 od Odjavi se »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3875
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja sam gledao taj jutarnji sa Cecom,nikada ga necu zaboraviti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6;MEGAU

BOŽE, BRATE ako postojiš znam da si svemoguć a to znači da možeš pročitati i ovaj moj post, pa da te zamolim nešta. Znači MOLIM TE neka Maja Japundža obuče istu ovaku majicu sa rupicom i ništa mi više u životu ne treba, onda me slobodno uzmi sebi, ali pusti me molim te da prije toga izdrkam na tu Majinu majicu dok mi sperma ne presuši i onda slobodno mogu umrijeti. Molim te učini mi to.

potpis

TVOJ ROB !

Smile Smile Smile  HA  Smile  HA Smile  HA  Smile Smile Smile

Novento, iz Nacionalnog investicionog plana bi trebalo izdvojiti sredstva za osnivanje muzeja video materijala o televizijskim cicama (nešto kao sadašnja Kinoteka u Beogradu). Tebe bih predložio za upravnika – početna plata 2.500 evra mesečno!

Ove sličice Biljane Vraneš, ali samo druga i četvrta, su objavljene ovde na temi na strani 362 (poruka 3619, poslao "haroharo"). Pošto si ti stavio i dve dodatne sličice, odmah je počelo da me kopka da li imaš i odgovarajući klip? Stvarno je tu De Luxe dama...

Drugo, moj problem je što sam otkrio Burek forum i ovu temu sa voditeljkama tek početkom 2010. pa sam mnogo toga propustio. Recimo, upravo Biljana Vraneš je tokom 2007. imala jedan broj antologijskih izdanja koje je na staru temu o voditeljkama postavljao "marconi909". Na toj temi, sada zaključanoj se i dalje nalaze njene superseksi slike, ali više se ne mogu skidati klipovi. Da li neko može da ih postavi, ako ih je svojevremeno skinuo. Dakle, molim vas, pogledajte http://forum.burek.com/index.php/topic,40304.0.html , a onda strana 448/poruka 4479, strana 449/poruka 4485, strana 454/poruka 4530 i strana 461/poruka 4605 (četiri Best Ever izdanja koja prva idu u novi Muzej!). Nisu za bacanje ni 418/4177, 452/4515 i 4519, 455/4540... Gde je taj naš dobročinitelj Marconi, ne posećuje više ovu temu?

I još specijalno za "Odbojkaša": Biljana je prvo radila na Trećem kanalu (možda negde od 1991. do 1994. ne znam više baš precizno), neku emisiju sličnog sadržaja i termina kao ova sada na Avali koju vodi Viškovićka. Tada se prezivala Simić i nije bila ništa naročito. U opasnu mačku se pretvorila kasnije. A ja sad prvi put od tebe čujem da je bila voditeljka 7 TV dana!!?? Po mojim proračunima, ona može biti između 1968. i 1971. godišta – zna li neko tačan datum kada je rodjena?

2500 euros - zemo. Klip od Biljane Vranes nemam. Hvala za onaj recap o njoj. A 7 TV dana mislim da nije vodila, vec je na onim slikama sto sam postavio, vodila Natasa Sisa Neskovic.

Dobra je Ivanica,ova frizura je extra  Smile

a šta misliš kakva li joj je dolje tek frizurica  Smile uh rado bih bio njen frizer  Smile
Citat

I tata bi, sine, kako ne bi!

Moja pretpostavka je da je u originalnom stanju bujna oko ili malo iznad nekakvog "proseka". E, sad, da li je i kako vlasnica udešava, to ne znam, ali ja svakako imam odgovarajuću ideju kakva varijanta frizurice bi joj najlepše pristajala. Taj savet-predlog bih joj vrlo rado poklonio u neposrednom kontaktu. A što se tiče boje, mislim da je smedja, u nekoj nijansi koja pod jakim svetlom ide ka crvenkastoj, što se baš uklapa i sa gornjom frizurom i sa očima.

Uporedite Ivanine obrve na fotki na sajtu TV Avala http://www.tv-avala.biz/tv-vodic/tv-lica i na samom kraju Noventovog klipa Ivana Viskovic 31.8.2010. odjava.avi iz poruke 6013. Na fotki tanke, a na klipu mnogo deblje i gušće. Da li to znači čestu promenu stila i na ovom mestu koje razmatramo?! Mislite o tome, što kažu u reklamama...

Odem ja na sajt Avale, pa na Jovanu Medic, pa procitam da je bila u nekoj novinarskoj radionoci Officina, cije su vlasnice Vesna Dedic i Sanja Marinkovic, pa odem, blago meni, a i nama, na galeriju sajta Officine, i provalim da je Medicka ladno plavusa, ili se pa tada farbala. Slike su ovde Jovana Medic - sex bomba. Otvorio sam opet, novu temu za Jovanu, jer je prethodno otvorena tema Jovana Medic -Tv Avala zakljucana od strane klodya. Ona temu svakako zasluzuje, ne samo zato sto je imaju sve voditeljke M2, sem Milice Usanovic, vec sto svakakvi akrepi imaju temu. Apelujem na klodya da istu otkljuca ili da moderatori ostave novootvorenu. Blagodarim.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 23:28:49 od novento »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung S7 Edge
Novento, iz Nacionalnog investicionog plana bi trebalo izdvojiti sredstva za osnivanje muzeja video materijala o televizijskim cicama (nešto kao sadašnja Kinoteka u Beogradu). Tebe bih predložio za upravnika – početna plata 2.500 evra mesečno!

Ove sličice Biljane Vraneš, ali samo druga i četvrta, su objavljene ovde na temi na strani 362 (poruka 3619, poslao "haroharo"). Pošto si ti stavio i dve dodatne sličice, odmah je počelo da me kopka da li imaš i odgovarajući klip? Stvarno je tu De Luxe dama...

Drugo, moj problem je što sam otkrio Burek forum i ovu temu sa voditeljkama tek početkom 2010. pa sam mnogo toga propustio. Recimo, upravo Biljana Vraneš je tokom 2007. imala jedan broj antologijskih izdanja koje je na staru temu o voditeljkama postavljao "marconi909". Na toj temi, sada zaključanoj se i dalje nalaze njene superseksi slike, ali više se ne mogu skidati klipovi. Da li neko može da ih postavi, ako ih je svojevremeno skinuo. Dakle, molim vas, pogledajte http://forum.burek.com/index.php/topic,40304.0.html , a onda strana 448/poruka 4479, strana 449/poruka 4485, strana 454/poruka 4530 i strana 461/poruka 4605 (četiri Best Ever izdanja koja prva idu u novi Muzej!). Nisu za bacanje ni 418/4177, 452/4515 i 4519, 455/4540... Gde je taj naš dobročinitelj Marconi, ne posećuje više ovu temu?

I još specijalno za "Odbojkaša": Biljana je prvo radila na Trećem kanalu (možda negde od 1991. do 1994. ne znam više baš precizno), neku emisiju sličnog sadržaja i termina kao ova sada na Avali koju vodi Viškovićka. Tada se prezivala Simić i nije bila ništa naročito. U opasnu mačku se pretvorila kasnije. A ja sad prvi put od tebe čujem da je bila voditeljka 7 TV dana!!?? Po mojim proračunima, ona može biti između 1968. i 1971. godišta – zna li neko tačan datum kada je rodjena?

http://rapidshare.com/files/418320342/Biljana-Vranes_210507.avi.html

http://rapidshare.com/files/418320654/biljana-vranes_310507.avi.html

http://rapidshare.com/files/418321099/Biljana-Vranes_280507.avi.html

http://rapidshare.com/files/418321550/Biljana-Vranes_220507.avi.html

Jedva iskopah. To su bili dobri dani - Biljina guza, priceless  Smile
IP sačuvana
social share
I've been mad for fucking years, absolutely years. I've been over the edge for yonks, been working with bands so long. I think 'Crikey'.
I've always been mad, I know I've been mad, like the most of us are. Very hard to explain why you're mad, even if you're not mad.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 946
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Hvala za Biljanu Vranes !!!

Secam sa da je voditeljka 7 Tv dana bila Natasa Neskovic ,ova na slici pored Bilje,inace Natasa je bila izabrana pre 7.8 god za najzgodniju voditeljku na RTS-u

1473259_162944_BiljanaVranes004.JPG
(51.24 KB, 720x576)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127

potpis

TVOJ ROB !

ne moli boga za ovakve stvari ,to je veliki greh i bogohuljenje,satana te je obuzeo,mani se takvih misli sto pre Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.669 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.