Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slike poznatih voditeljki sa domacih [Ex Yu] TV stanica?  (Pročitano 7108768 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Novento, ako ti kažem da su od svih cica sa svih televizija moje dve ubedljivo najveće ljubimice Maja Japundža i Biljana Vraneš, onda ti je jasno koliko si me obradovao!

I Biljana i mi, njeni obožavaoci, imamo problem sa načinom na koji je glupaci snimaju - kao da smo u XIX veku - pa ne možemo da uživamo u toj zanosnoj figuri od glave do pete. Baš šteta, jer osim prvoklasnog dupeta ima i jako lepe noge. Možda mlađi posetioci ove teme ne znaju da je Biljana negde izmedju 1995. i 1999. jedno kratko vreme bila glavna voditeljka jutarnjeg programa RTS, jednom sedmično! E, u toj pozi kada sedi sa prekrštenim nogama u malo kraćoj suknji je bila prava TV misica - onako kao sada Maja.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 22:45:42 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3875
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Kad smo vec kod Bilje ovo bi mogla biti ona http://www.facebook.com/profile.php?id=1387592262&ref=search
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kad smo vec kod Bilje ovo bi mogla biti ona http://www.facebook.com/profile.php?id=1387592262&ref=search

Mislim da ipak nije. Kosa veoma liči, rame takodje, pa i konture lica. Ali usne se dosta razlikuju - kod ove dame su pune i uske, a Biljanine su šire, a prilično tanke.

P.S.
Kad smo već kod takve analize, izgleda mi da je na Biljani još uvek sve "originalno", tj. da joj plastični hirurzi nisu petljali ni sa ustima, ni sa sisama, ni sa dupetom...
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 23:24:33 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6;MEGAU

Dodatak.

Ivana Viskovic 31.8.2010. 2.avi

Ivana Viskovic 31.8.2010. odjava.avi

Ivana Viskovic 9.9.2010.avi

Snezana Petrovic 9.9.2010. kraj.mpg

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ivana Viskovic 31.8.2010. 2.jpg
(278.78 KB, 1200x982)
Ivana Viskovic 31.8.2010. odjava.jpg
(271.76 KB, 1200x982)
Ivana Viskovic 9.9.2010.jpg
(329.64 KB, 1200x982)
Snezana Petrovic 9.9.2010. kraj.jpg
(402.68 KB, 1200x982)
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 00:15:24 od novento »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3875
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Dobra je Ivanica,ova frizura je extra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Alcatel Hitlerov
Samo da naidjem na njuma i bice.

Eve je Deana Pavlovic ex Zivanovic u jutarnjem programu Kosave.

Deana 5.9.2010. 1.avi

Deana 5.9.2010. 2.avi

Deana 5.9.2010. 3.mpg

Novento druže izvini ali ovaj drugi klip ne može da se skine, isti problem kao u onoj poruci što sam ti prije govorio

http://forum.burek.com/slike-poznatih-voditeljki-sa-domacih-ex-yu-tv-stanica-t382431.msg8753202.html#msg8753202

eto probaj i ti skinuti drugi video i viđećeš da nije u redu. Pa ako budeš imao vremena postavi ga ponovo, hvala unaprijed

Evo.

Deana 5.9.2010. 2.avi

hvala ti druže

Dobra je Ivanica,ova frizura je extra  Smile

a šta misliš kakva li joj je dolje tek frizurica  Smile uh rado bih bio njen frizer  Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 00:50:52 od Odjavi se »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.22p
Ovi na RTS-u stvarno sve iznerviraju , svako veče na Dnevniku ili ona Vesna Radosavljević ili Marija Mitrović , nikako da njih dve odu na godišnji , pa da gledamo Anetu Kovačić ili Ivonu Pantelić malo više , a ne jednom nedeljno .
Mislim , da li one dve gore pomenute ikada odlaze na godišnji , evo platićemo RTS-u ako nemaju sirote para da odu na godišnji . A za Biljanu nisam znao da je bila voditeljka jutarnjeg programa , ne mogu da se setim , ali verujem da jeste .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6;MEGAU

Novento, ako ti kažem da su od svih cica sa svih televizija moje dve ubedljivo najveće ljubimice Maja Japundža i Biljana Vraneš, onda ti je jasno koliko si me obradovao!

I Biljana i mi, njeni obožavaoci, imamo problem sa načinom na koji je glupaci snimaju - kao da smo u XIX veku - pa ne možemo da uživamo u toj zanosnoj figuri od glave do pete. Baš šteta, jer osim prvoklasnog dupeta ima i jako lepe noge. Možda mlađi posetioci ove teme ne znaju da je Biljana negde izmedju 1995. i 1999. jedno kratko vreme bila glavna voditeljka jutarnjeg programa RTS, jednom sedmično! E, u toj pozi kada sedi sa prekrštenim nogama u malo kraćoj suknji je bila prava TV misica - onako kao sada Maja.

Ko nije video, evo, mada nije iz jutarnjeg, vec 7 TV dana.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

162941_BiljanaVranes001.JPG
(49.57 KB, 720x576)
162942_BiljanaVranes002.JPG
(51.49 KB, 720x576)
162943_BiljanaVranes003.JPG
(47.14 KB, 720x576)
162944_BiljanaVranes004.JPG
(50.74 KB, 720x576)
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 11:29:05 od novento »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.22p
Svaka čast  , novento , Bilja je bila voditeljka 7 TV dana i redovno sam prati tu emisiju zbog nje , odlično si nas podsetio na njena nekadašnja izdanja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Novento, iz Nacionalnog investicionog plana bi trebalo izdvojiti sredstva za osnivanje muzeja video materijala o televizijskim cicama (nešto kao sadašnja Kinoteka u Beogradu). Tebe bih predložio za upravnika – početna plata 2.500 evra mesečno!

Ove sličice Biljane Vraneš, ali samo druga i četvrta, su objavljene ovde na temi na strani 362 (poruka 3619, poslao "haroharo"). Pošto si ti stavio i dve dodatne sličice, odmah je počelo da me kopka da li imaš i odgovarajući klip? Stvarno je tu De Luxe dama...

Drugo, moj problem je što sam otkrio Burek forum i ovu temu sa voditeljkama tek početkom 2010. pa sam mnogo toga propustio. Recimo, upravo Biljana Vraneš je tokom 2007. imala jedan broj antologijskih izdanja koje je na staru temu o voditeljkama postavljao "marconi909". Na toj temi, sada zaključanoj se i dalje nalaze njene superseksi slike, ali više se ne mogu skidati klipovi. Da li neko može da ih postavi, ako ih je svojevremeno skinuo. Dakle, molim vas, pogledajte http://forum.burek.com/index.php/topic,40304.0.html , a onda strana 448/poruka 4479, strana 449/poruka 4485, strana 454/poruka 4530 i strana 461/poruka 4605 (četiri Best Ever izdanja koja prva idu u novi Muzej!). Nisu za bacanje ni 418/4177, 452/4515 i 4519, 455/4540... Gde je taj naš dobročinitelj Marconi, ne posećuje više ovu temu?

I još specijalno za "Odbojkaša": Biljana je prvo radila na Trećem kanalu (možda negde od 1991. do 1994. ne znam više baš precizno), neku emisiju sličnog sadržaja i termina kao ova sada na Avali koju vodi Viškovićka. Tada se prezivala Simić i nije bila ništa naročito. U opasnu mačku se pretvorila kasnije. A ja sad prvi put od tebe čujem da je bila voditeljka 7 TV dana!!?? Po mojim proračunima, ona može biti između 1968. i 1971. godišta – zna li neko tačan datum kada je rodjena?
« Poslednja izmena: 10. Sep 2010, 22:05:46 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.716 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.