Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 22:37:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slike Irene Djuric  (Pročitano 292272 puta)
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
@crass
svaka slika i informacija je dobrodosla
a o nameri ne treba da pricamo,znas i sam da sajt kosta,a troskove snosim sam.
prema tome,naravno da sam ozbiljan.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
evo jutros nase irene

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image1129-0753(TV127).jpg
(73.88 KB, 768x576)
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54u1
 Smile imam ja neke slike pravljene foto aparatom ( dobar kvalitet )
kada sve to iskopam eto i mene sa kontribucijama Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
gde si je slikao srece ti?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

to be or not to be

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 735
Zastava Novi Sad
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia C3
davaj, davaj tovaris  Smile
IP sačuvana
social share
S.P.Q.R.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
intervju
HOCU OVE GODINE DA RODIM BEBU, TELEVIZIJA ME JE POTPUNO IZMORILA

Pred kamere je stala pre osam godina na Studiju B, ali je široj javnosti postala poznata prelaskom na BK TV, gde je vodila nekoliko emisija, da bi izuzetnu popularnost stekla deleci duže od dve godine nagrade u kvizu "Zlatna žica". Odsustvo Irene Ðuric sa malih ekrana nikako nije moglo da prode nezapaženo, pa je to bio osnovni povod da je zamolimo za intervju, kako bi iz prve ruke saznali šta se dešava.

u Vec neko vreme te nema na ekranu. Jesi li se zasitila kamera ili se možda neko zasitio tebe na malim ekranima?

Napravila sam pauzu zbog smrtnog slucaja u porodici, a onda sam odlucila da se ne pojavljujem pred kamerama bar još nekoliko meseci. Punih osam godina svaki drugi dan radim žive emisije i prilicno sam umorna. Takav tempo života i rada prilicno je stresan i bilo je krajnje vreme da se malo odmorim. Verovatno cu se od jeseni vratiti pred kamere, a za sada mi savršeno odgovara da obavljam poslove urednika i menadžera emisije, tj. da delujem iz pozadine.

u Šta podrazumeva funkcija urednika "Zlatne žice"?

U mojoj nadležnosti je bukvalno sve što se tice te emisije, pocev od organizacije, kontakta sa marketing službom, sponzorima, do pitanja koja radim u tandemu sa Pedom Markovicem. On je zadužen za naucne teme, istoriju, a ja za sport, šou biznis, kulturu... Imam neverovatnu memoriju za filmske naslove, imena glavnih glumaca, odlicno pamtim bracno-poslovne tandeme, i sve to koristim da bih pripremila pitanja.

uDa li ti se dešava da te ljudi u privatnoj komunikaciji "ljubazno zamole" da im otkriješ pitanja koja ce biti u emisiji te veceri?

Dešava se, ali ja to shvatam kao šalu, pošto svi znaju da nema šanse da bilo kome izadem u susret. Mere obezbedenja su tako rigorozne da ne postoji mogucnost manipulacije. Bukvalno niko sem mene i mog kompjuteriste ne zna koja ce pitanja biti u sledecoj emisiji. Kolege koje izvlace imena ucesnika nemaju baš nikakve veze sa pitanjima, a sama voditeljka ih dobija petnaest minuta pre pocetka emisije.

u Kad smo vec kod znanja, nakon gledanja brojnih kvizova na našim televizijama namece se utisak da ucesnici i nemaju preterano visok nivo znanja?

Mislim da se vecina ljudi izgubi od treme kada stane pred kamere, mada ima neznanja, pa i klasicnog neobrazovanja. Svi su upamtili momka koji u "Milioneru" nije umeo da kaže koliko slova ima naša azbuka, što je stvarno nedopustivo. Sve u svemu, ja sam zadovoljna, jer sam ubedena da ce svi koji gledaju "Zlatnu žicu" nešto nauciti. I sama sam saznala dosta toga, od vrlo bitnih stvari do gluposti poput one da glumac Kajl Meklahlan farba kosu u crno pošto je potpuno sed, kao i da tvrdi da je po majci potomak Johana Sebastijana Baha.

u Da li ti se dešavalo da dok vodiš emisiju poželiš da prasneš u smeh zbog necijih "bisera", i da li ponekad ostaneš zatecena necijim perfektnim znanjem?

Secam se emisije u kojoj je od takmicara traženo da navede ime nekog savremenog književnika, na šta je on odvalio: "Šekspir", što je mene nasmejalo do suza i izmamilo komentar: "Jao, katastrofa od odgovora". S druge strane, bilo je ucesnika koji su vezano davali odgovore na deset pitanja, pa smo bili prinudeni da ih prekinemo kako bi emitovali reklame.

u Sme li voditelj da dozvoli sebi spontane opaske, nalik toj – "Katastrofa od odgovora"?

Mislim da umem da pogodim pravu intonaciju kojom cu izreci komentar. "Katastrofa" je rec koja bi mogla da se protumaci i kao uvreda, ali i kao moj izraz sažaljenja što je takmicaru propala prilika. Iz dubine srca saucestvujem sa gledaocima, uvek mi je žao ako ne osvoje neku nagradu, kao što se zajedno sa njima radujem uspehu. Posle emisije sam "gola voda", jer se potpuno uživim.

uPre nekoliko meseci podigla se silna prašina oko odlaska tvog muža Srdana sa mesta urednika informativnog programa BK TV. Kako si se osecala tih dana?

Pošto se ista prica ponovila po drugi put, kroz nju sam prošla mnogo manje emotivno. Na sve sam gledala racionalno, kao na promenu uredivacke politike. Što se tice Srdana, bila sam apsolutno mirna, buduci da znam da je vrlo vredan i sposoban i da kao takav ne može ostati bez posla.

uDa li si prilikom njegovog napuštanja BK TV imala "dobronamerne sugestije" da bi i ti trebalo da slediš njegov primer, ili su te tretirali kao "firmu za sebe"?

"Firma za sebe" bi zaista bio najadekvatniji opis mog položaja na BK televiziji. Nisam imala nikakvih problema, a bilo bi van pameti da jesam. Srdan i ja smo na toj televiziji još od 1994. godine. Emisiju sa kojom sam postigla neverovatan rejting pocela sam da radim u vreme dok on nije bio tamo, a kada se ponovo vratio nijednog trenutka se nije mešao u moj nacin rada. Sve sugestije koje je, kao iskusan novinar, mogao da mi da, prethodno sam cula kod kuce i na poslu sam imala apsolutnu slobodu da radim onako kao mislim da treba.

u U kojoj meri se promenio odnos tvojih kolega prema tebi nakon što je Srdan izgubio pozicije? Da li si spoznala da je bilo i onih koji su sa tobom bili iz odredene koristi?

Moram priznati da tako nešto nisam nijednog trenutka osetila. Mislim da sam ljudima draga i ne osecam da postoji animozitet izmedu mene i kolega. Sa svima komuniciram kao i ranije.

uA ima li one tipicno ženske sujete i ljubomore? Na BK TV je prilicno oštra konkurencija medu voditeljkama?

Cini mi se da toga nema, ali možda ja nisam adekvatan sagovornik za tu temu. Sve, uslovno receno, starije voditeljke, s puno pažnje i simpatija prihvataju svaku novu devojku. Svaka može da nauci mnogo, samo ako to želi. Naravno, ima i onih koje polete u nebesa vec nakon dva slikanja, ali sa njima ne vredi ni zapocinjati komunikaciju, jer ce u poslu trajati mnogo krace nego što misle.

u Jednom si izjavila da se ne plašiš da ceš umreti od gladi pošto si se udala za vrlo sposobnog coveka. Da li ti je to saznanje pomoglo da živiš opuštenije?

Ne, mene uopšte ne raduje pomisao da sedim kod kuce i ništa ne radim. Mogu ja da se opustim i sve prepustim Srdanu, ali šta onda? Ne samo što bi malo vremena provodili zajedno, nego bi dolazio kuci premoren. Zato je bolje da oboje radimo i da zajedno uživamo. Zašto bi se on ubijao od posla, kada i sama mogu da radim? Po mom mišljenju, svaka žena bi trebalo da se zaposli, da ima odredene obaveze van kuce, jer ce joj to omoguciti da gradi svoju licnost, a samim tim ce i licno biti zadovoljnija. Nikada nisam razumela one žene koje sede u kuci ušuškane, gojeci se, a kad im muževi izgube posao, u zrelim godinama rade po buticima.

u Može li se pristojno živeti od novinarsko-urednicke plate?

Kad ne bih bila udata, verovatno bih morala da živim kod mame i onda bih mogla da priuštim sebi sve što poželim. Ako bih vec poželela da iznajmim stan i osamostalim se, sasvim sigurno bih morala da imam dve-tri "tezge" sa strane. Ali, ko zna, možda ja nemam malu platu, vec suviše velike apetite. (smeh)

uŠta je tvoj porok kada je kupovina u pitanju? Imaš li slabu tacku?

Cipele! Ne kupujem ih svakog meseca, ali u stanju sam da kupim i dva--tri para odjednom. Posebno "padam" na letnju obucu, tako da ni sama ne znam koliko imam natikaca i sandala.

uKako si organizovala svoj život ovih dana, kada su oci veceg dela Beogradana uprte u TV ekrane i Svetsko prvenstvo u fudbalu?

Iskreno, ne osecam da se nešto epohalno dešava. Možda zato što nema naših fudbalera, a verovatno udela ima i to što se sve utakmice igraju preko dana, tako da su uvece naši muževi slobodni i samo naši. Ove godine su žene dobro prošle. Nisu mnogo zanemarene.

u Šta misliš, gde ceš biti i šta ceš raditi iduce godine u ovo vreme?

Nadam se da cu imati jednu malu slatku bebu.

nek ti se ostvare zelje irena
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Belthazor is back

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung CH3222
Nesso daj jos slika od jutros
IP sačuvana
social share
I will always love you, Phoebe!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

dead or alive you`re comin` with me

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3874
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jao,pitanja,ovaj sto ju intervjuiso il je zena il je corav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
bobcha
snimio sam irenu,cim pregledam postovacu slike.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Hajde, bilo je jedno dooobrooo prekrstanje nogu negde izmedju 7 i 7.30
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 22:37:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.395 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.