Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SKYPE michophone (sound card) problem  (Pročitano 1102 puta)
27. Okt 2012, 23:58:07
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Pozdrav svima. Smiley Kupio sam Gigatechovu W-054 kameru za skajp i instalirao sam drajvere sa CD-a medjutim kada odem na skajp mogu da vidim tj. kamera lepo radi ali skajp detektuje mikrofon problem ... ceo komp se ponasa kao da ga nema uopste a zapravo treba da radi ok... pise da nema zvucne kartice mada je imam... pomagajte braco i sestre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
na kameri imas usb i jos jedan dzek (mala banana). to ustekaj na mjesto gdje ide mikrofon sa prednje strane ili sa zadnje strane racunara, svejedno. a u opcijama skajpa imas podesavanje mikrofona.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Sensation
na kameri imas usb i jos jedan dzek (mala banana).

Smile

Jel' je cokoladna?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 13:23:26 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
na kameri imas usb i jos jedan dzek (mala banana). to ustekaj na mjesto gdje ide mikrofon sa prednje strane ili sa zadnje strane racunara, svejedno. a u opcijama skajpa imas podesavanje mikrofona.

Ok, ukljucen je meni USB a i taj dzek kad je ukljucen u mikrofon znaci crna boja u crnu onda ne registruje uopste mikrofon...ali kad crni dzek ubacim u neki drugi npr.od zvucnika Windows detektuje mikrofon ali on i dalje ne radi.. To mi nesto govori da mozda ne valjaju 3 donja ulaza u kompu ( gde treba da ide mikrofon) jer gornja 3 rade gde je zvucnik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
to se mnogima dogadja jer je utisan mikrofon u samom sistemu,izbunari tu opcije negde je u kontrol panelu gde se podesavaju te zajebancije za zvuk i mikrofon imao sam par tih situacija kod poznanika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ok, nije bio to problem, nego sad sam provalio da nisam u dobru "rupu" stavljao odredjen kabl. tj. posto je crn vrh kabla za mikrofon ja ga stavio u crnu a trebalo je u rozu rupu koja je za mikrofone. Hvala u svakom slucaju i nemojte  da pogresno shvatite sve ove rupe i guranje u njih, bukvalno Smile xaxa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
super sto si rijesio.
citam hronosloski odgovore i taman da ti napisem da moras naci u koju rupu da stavis dzek i to je obicno roza rupa kad vidim da si sam otkrio gdje ide. Smile
modernija kucista sa prednje strane nemaju te rupe u bojama nego su sve crne samo sto imaju mali znak za mic ili slusalice.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21
reseno

[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.