Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skuplje gorivo stiže na pumpe  (Pročitano 6429 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung SGH-E590
Idealno vreme za kupovinu kola.  Smile
Oces da ti prodam moja?! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
za tebe crowz jeste.. ti si sa platom od 1000e situiran .. mozes da kupis i kola i sve zivo.. pa i benzin da placas .. ti kupuj,mi obicni gradjani ne mozemo ni pisljive anadrole da prodamo .. nema narod pare Smile kako cu ja da zaradim kad ne mogu da izvaljam nista ... ovo leto jebes mi mater ako budem dobar 90e .... ma jedva cu da se pokrpim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1041.0
mob
Nokia C5-00
Boli me levo stopalo,desni lakat i srednji prst na ruci zbog poskupljenja goriva.. auto nemam i ne trosim benzin ,a i kada budem uzeo isti icice na struju ili ugradim ko onaj svaba drva u auto pa lozim.. imam sumu pa mogu da posecem drvece za gorivo Smiley

Кад поскупљења не би била ланчана, све би то било ок, а гориво и струја за собом вуку убедљиво највише поскупљења јер већина делатности троши и једно и друго, и услед повећања трошкова производње/дистрибуције, наравно, не смањује добитак, већ повећава цене

Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Stvar je sa tom geotermalnom energijom da mora da se busi blizu naselja jer sta ti vredi toplina 1000 km udaljena od potrosaca

Jebi ga, poceo si o zemljotresima, sad ode u drugu krajnost... : )
   "Toplina" (ne znam sta ti ovo znaci, valjda mislimo na isto....), a da ne potice od majcinog zagrljaja, ima najvise koristi tamo gde se proceni naucnom metodom da je to zaista tako. Ne zelimo valjda da pravimo vetrenjace u sumi sekvoja i hidroelektrane u pustinji...pod broj jedan! : )

Problem sa besplatnom energijom je taj što nije besplatna.

Moze objasnjenje za ovu tvrdnju?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Moze objasnjenje za ovu tvrdnju?

Lepo, evo reka. Moze svako da je koristi posto je drzavna, znaci, svacija i nicija, uz odredjena pravila (zastita okoline, pravila plovidbe, odrzavanje obale...). Sad ta kineticka energija vode je besplatna, uvek je ima i uvek tece, danju i nocu. A da bi mogao na tu kineticku energiju da prikopcas grejalicu, TV, sijalicu, e za to ti trebaju brane, turbine, dalekovodi, transformatori i jos trista cuda, kao i ljudi sa skolom koji ce da kontrolisu to a to sve kosta
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Maradic

Ocigledno da ti mene zajebavas, stalno jedno te isto raspravljamo : ) Imas dosta tekstova o zameni ljudskog rada i automatizaciji, mnogo sam pisao o tome, o razlici izmedju poslovanja i rada, otvorio sam i temu o tome, vise zaista ne bih.

Energija se danas placa samo iz jednog jedinog razloga! Znamo kog ; )   

Sve je energija!

Ono sto nam je u proslosti pruzalo sigurnost i opstanak, danas, takav nacin zivota preti da nas unisti.

Pisao sam i o obrnutoj proporcionalnosti razvoja ljudske svesti, stepena civilizovanosti sa poslovanjem.

Postoji, izmedju ostalog, sjajna knjiga Dzemsa Rifkina "Kraj rada", kupi, procitaj....sta da ti kazem? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung SGH-E590
Ajde ti predstavi ovoj nasoj vladi projekat elektrane kojom bi Srbija dobijala "besplatnu" energiju! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ajde ti predstavi ovoj nasoj vladi projekat elektrane kojom bi Srbija dobijala "besplatnu" energiju! Smile
Druze, pa nije njima cilj da ti imas energiju za dz.
Zanimljiv predlog : )
    Ja mogu da dubim na trepavicama, ljudi ce opet pitati iste stvari, jer ne znaju sta treba da pitaju, odnosno ne razumeju problem.
   Sta mislis, sta bi se desilo da im ja to predlozim? : ))) Ne moze politicar da shvati ove stvari, jer ne dolazi iz tog sistema vrednosti. Politicar ne resava probleme, vec ih odrzava i stvara nove ; ) Da je drugacije, ne bi ih ni bilo.

Ovakve stvari se ne mogu organizovati lokalno, ovo mora biti globalni fenomen. Energije ima svuda oko nas, logicno, trebala bi da bude besplatna kao i vazduh koji je svuda oko nas, ali nije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung SGH-E590
Ajde ti ovde napisi uopsteno kako ti to zamisljas, ako pocnes recenisu sa 5 miliona vetrenjaca odoh da spavam momentalno! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ajde ti ovde napisi uopsteno kako ti to zamisljas, ako pocnes recenisu sa 5 miliona vetrenjaca odoh da spavam momentalno! Smile
Ja uvek pitam, kad neko postavi ovako --pametno-- pitanje, a zasto ti nama ne napises svoju verziju?
    Stvar je u tome sto ja uopste ne zamisljam nista, ovo ce biti realnost, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj nacin, jer covek nema izbora. Takodje, stvar je u tome sto ljudi nesrecno veruju u to da su mudriji, lepsi i pametniji ako se prilagode bolesnom sistemu....

======Prelistaj moje poruke! Pisao sam o ovome na veliko====== (Koliko puta cu ovo napisati?) : )

Odjava! Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.