Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukovodioci Crne nam Gore peru ruke od Srbije!  (Pročitano 3495 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
O tome ti pricam svako nek cisti svoje dvoriste i svi smo srecni i zadovoljno.
Ja bi volio da vidim RS nezazvisnu u sklopu Srbije ali ja to ne mogu da odlucim.
To bi mozda mogli gradjani RS ali to je jedno veliko mozda jer se otprilike tu najmanje pitaju gradjani.
Al dobro da ne duzimo pricu posto je tema vezana za CG a ne za RS  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ustavna povelja je jasna! Srbija je pravni nasljednik SCG sto znaci ne mora ponovo da prolazi proces uclanjivanja u Medjunarodne institucije i zna se tacno sta nasledjuje. Tuzba za ratnu odstetu Bosne ide ka Srbiji. Vjerovatno (sigurno) ce tuzba (dogovor) Hrvatske sa Crnom Gorom vezano za Dubrovnik ici na Crnu Goru
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Prvo da odgovorim Darku582
Daleko bilo od toga da Srbija plaća ratnu štetu BiH, jer smatram , a to je i moja patrotska dužnost Srbija nije bila agresor! Pa šta je samo izbjeglica primila iz Hrvatske i BiH! Zamisli samo da je zatvorila svoje granice u to vrijeme kakv bi to pokolj bio i ko bi to zaustavio! Biološki nestanak Srba!
Dalje ako Srbija bude plaćala štetu Nedaj Bože, vi čete pored Dubrovnika biti odgovorni za istočni dio Hercegovine pogotovo Trebinje. Jer oni bošnjaci sa kima sam ja imao priliku da govorim kaže on meni: pola moje kuće završilo je u CG , kaže domaći psi rata se udružili sa psima iz CG! A ja mu odgovorim i vi ste drpisali od Srba po Zapadnoj Hercegovini! Ali to ne pije vode u ovoj situaciji, jer nelegalna tužba glasi Tužba BiH protiv SRJ za agresiju i genocid! Ono što ja hoće da kažem, plaćaćete Bošnjacima Istočnu Hercegovinu braćo Crnogorci!
Poštovani moderatore, ako pogledaš Germane ja ih zovem kolektivno kad hoću da obuhvatim Njemačku Austriju i Švajcarsku oni imaju svoju ekonomiju i savko svoje bogastvo! Njemačka je još složenija čak i njihove pokrajine ponose se svojom istorijom i svaka svoju politiku vodi!
Ali ako im nekim slučajem dirneš u germanstvo svi će se na tebe obruštit kao ose! E tako ja vidim Srbiju i onaj dio Bosne sa srpskom većinom! Ono što ja hoću da kažem da srpstvo nema granice i da nije exkluzivno vezano za Srbiju, znači kada se govori o srpstvu tada se pita i Srbin iz Srbije čitave , Srbin iz bosne, Srbin iz Hrvatske,Srbin iz Montenegra, Makedonije i ne znam da li ih i koliko ima u Sloveniji!
Ja te ne kritikujem i nemoj ovaj moj post tako da shvatis! Kraljevicu Marko hvala na podršci! Toliko od mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@igorxxx

Bez obzira sta ja smatrao zakon se mora postovati. Ako sud presudi mora se platiti odsteta htio ne htio...Sto se tice odstete za Istocni dio Hercegovine (to je dio Bosne), ako se podnese tuzba protiv Crne Gore i dobije se presuda placace se. Apsolutno ne sporim da su crnogorski dobrovoljci oko Dubrovnika dosta pokrali iz kuca i odnijeli u CG. Neki su se cak i javno hvalili. Medjutim nadam se da su ta vremena prosla.

Naravno ja nisam iskljuciv vec se vodim onom latinskom izrekom Audiatur et altera pars!
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
igorxxx
ha ha ha ha. kakve je to granice srbija otvorila,i za koje izbjeglice? kao sto ja znam nije oko drine nikakvih izbjeglica ostalo jer su ubijeni od arkanovih tigrova. za tvoju informaciju njemacka nije uopste ujedinjena, naprotiv. pola njemacke su katolici a pola su protenstanti. njemacka je bila podjeljena u dva bloka to jeste istocni i zapadni, gdje tada to germanstvo bilo? svicarska se nemoze svrstati za "germanijom" jeli se ta drzava sastoji od njemaca, francuza, austrijanca, italijanaca itd itd. svicarska je, koliko je men bilo poznato, uvijek bila neutralna i nikad se nije mjesala u poslove austrije ili njemacke. pa kad srbija nije sve porsuila sa tenkovima po bosni ko je onda? ko treba narodu da plati odstetu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
da ne treba mozda srpski narod koji je sad doveo na vlast one koji se gade dela koja su ucinjena...
pitaj slobu zasto je bio apsolutista..
pa jel ti znas da su u mom gradu bukvano kidnapovali ljude, ali bukvalno i slali ih na ratiste!!!verovatno i u drugim gradovima.
posle toga su treballi da padnu sa vlasti ali su vise puta pokrali izbore.
i mi da isprastamo zbog toga????
a mislis li ti da su srbi koji su izbegli iz "oslobodjenih" delova sfrj dobili bilo kakvu odstetu????
dobili su isto koliko cete i vi dobiti.  Smile
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Savonasavi
Pojma nemaš o istoriji! Pa isto važi i za Srbe , sa Titom na čelu nisi se smijo hvaltit srpstvom uopšte, odmah bi završio na golom otoku! Nisi me shvatio kada sam govorio o izbjeglicama koje su pobjegle pred najezdom Armije BiH i HVO i tada sam isključivo mislio na srpske izbjeglice! A očito pojma nemaš o istoriji naročioto germanskoj! A o Švjacarskoj da i ne govorim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
I cekaj hoces da Njemacka nije bila podjeljenja na dva dijela do 92 godine i da se tada nisu mrzeli medjusobno?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
bila je podijeljena , a da su se mrzili u to ne vjerujem! Pa kad se sam sjetim kako su rušili onaj zid , ovi udaraju sa jedne strane , a oni sa druge! Braća nema šta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.