Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukovodioci Crne nam Gore peru ruke od Srbije!  (Pročitano 3506 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
U Krajini ljutoj ja zivim!  Smile
E pa ko sljivi Ustavnu povelju, jedino se vi Srbi u Srbiji uhvatili nje ko pijan plota , a crnogorci se cesu po jajima
Zato mi je to krivo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
E posto zivis u Krajini prestani da Ti raspolazes parama Srbije jer apsolutno nemas nikakvo pravo na to.
Inace ustavna povelja svidjalo se to tebi ili ne ne moze da se sljivi jer kad se ne bi sljivila Srbija ne bi isto tako preuzela sve integracije ka EU koje su bile pod SCG, i ostale benificije MMF-a itd.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
E moj ti nas je Milosevic spojio i to sad niko i nikad ne moze razdvojiti!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
E posto zivis u Krajini prestani da Ti raspolazes parama Srbije jer apsolutno nemas nikakvo pravo na to.
Inace ustavna povelja svidjalo se to tebi ili ne ne moze da se sljivi jer kad se ne bi sljivila Srbija ne bi isto tako preuzela sve integracije ka EU koje su bile pod SCG, i ostale benificije MMF-a itd.
covek ima pravo na svoje misljenje a pravo da raspolaze parama srbije nemamo ni ti ni ja ni on, bez razlike....
to sto zivi u krajni ne cini ga manje srbinom.
lepo covek kaze:
E moj ti nas je Milosevic spojio i to sad niko i nikad ne moze razdvojiti!  Smile
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nemam ja prava da raspolazem parama ali imam pravo da izaberem onog ko ce moci da raspolaze na to sam mislio al dobro sad.
Ne cini ga manje Srbinom ali ima svoju drzavu use i u svoje kljuse. Mene ne zanima ni Bosna ni Hrvatska jedino jedna majka Srbija.
A samo ne znam koga je milosevic spojio, mene i tebe? Kako!? Ako moze neko da mi objasni posto sam malo priglup.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
nije direktno spojio ali...
bila je ponudjena autonomija krajni...sa srbima na celu..on je odbio misleci da ce uspeti da je skroz pridobije za nas..pogresio je.
pogresna procena ne bi smela da se desi dobrom politicaru i diplomati...to njegovo neprihvatanje je dovelo do ovoga...gore od ovoga(za nas) nije moglao da bude i za to je on kriv jer nije dobro odreagovao u datom trenutku...mnogi su patili i umrli ili jos uvek pate zbog te njegove greske...
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Aj sad jedno glupo pitanje da postavim koja je razlika izmedju autonomije i republike?
koliko znam autonomija ima manja ovlascenja od republike ali dobro sad. Jedino je zalosno sto se ratovalo zbog nicega pametnog.
Jedino ako nije bio neki predlog da RS bude autonomna pokrajna Srbije sto prvi put cujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
pazi, potpuno se slazem.
rat je dobro doneo samo debilnim "patriotama"
a i oni sta su dobili???svoju drzavu i 4 puta manju platu...
glupo....izuzetno glupo.
ali opet, sta bi se desilo kada bi ti nekom iz RS rekao da je sve jedno da li RS postoji???
najverovatnije bi ti lupio samar i nazvao te izdajnikom...
srbi u hr bi bili verovatno prezadovoljni da sada imaju autonomiju...
i ja bih bio zadovoljan...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Za RS treba da se bore gradjani RS kakve veze imam ja sa RS!
Inace npr. Srba ima vise u USA nego li u Hrvatskoj treba li i oni da zatraze autonomiju NE.
Za neka svoja prava kao nacionalne manjine da jer je to sasvim okey ali neka zaludjivanja su smijesna.
Volim svakog Srbina nalazio se bilo gdje ali ja znam za svoju drzavu i za nju cu da se borim, a svi ostali Srbi koji se nalaze u okruzenju treba da se svojim zalaganjem bore za svoja prava jer ja sve i da hocu ne mogu da im pomognem.
Tako je kako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
niko nije rekao da ja trazim autonomiju krajne...to je nerealno...i protivzakonito...
to sto bi mi bilo drago ne znaci da bih se ja borio(zalagao) za to...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.