Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 06:23:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121496 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Kad god ypoznam neky djevojku koja me pita sta sam u horoskopy a ja kazem skorpija uvijek dobijem neki odgovor tipa "a joj" ili "samo nemoj reci da si skorpija"... Niko mi nije htjeo reci sta to nije u redu sa skorpijama pa sad pitam vas...

Hvala...

nisam čitala sve postove samo ovaj prvi pa da te razveselim da po Sidereal Astrology nisi škorpija nego vaga jer po tome škorpija počinje tek 16.11 a ti si rođen 6.11. ali to ti ništa ne znači i da jesi i da nisi škorpija trebaš napravit natalnu kartu  da bi saznao više o sebi a ne samo iz položaja sunca u znaku jer je to samo jedan dio. tako da kad ti sljedeći put cura kaže "samo nemoj reći da si škorpija" reci joj da si vaga pa će joj biti lakše ili joj reci "daj nauči nešto o natalnoj astrologiji pa onda procjenjuj ljude po tome" (meni se više sviđa ova druga opcija) Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2008, 11:22:52 od Astarte »
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Pa nemoj da ih buniš sad, otvori temu o Sideralnom horoskopu ako već ne postoji (koristi pretragu).  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 13:38:43 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Ja sam Skorpija podznak Blizanac, suprug Skorpija podznak Rak-veci sam optimista od njega, on je taj koji uglavnom sve gleda crno, povucen dok sam ja mala pricalica. Nas klinac je Ovan podznak Vaga i karakter mu je slican mom. Mislim da su geni u mnogo cemu presudni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire S
Kad god ypoznam neky djevojku koja me pita sta sam u horoskopy a ja kazem skorpija uvijek dobijem neki odgovor tipa "a joj" ili "samo nemoj reci da si skorpija"... Niko mi nije htjeo reci sta to nije u redu sa skorpijama pa sad pitam vas...

Hvala...

nisam čitala sve postove samo ovaj prvi pa da te razveselim da po Sidereal Astrology nisi škorpija nego vaga jer po tome škorpija počinje tek 16.11 a ti si rođen 6.11. ali to ti ništa ne znači i da jesi i da nisi škorpija trebaš napravit natalnu kartu da bi saznao više o sebi a ne samo iz položaja sunca u znaku jer je to samo jedan dio. tako da kad ti sljedeći put cura kaže "samo nemoj reći da si škorpija" reci joj da si vaga pa će joj biti lakše ili joj reci "daj nauči nešto o natalnoj astrologiji pa onda procjenjuj ljude po tome" (meni se više sviđa ova druga opcija) Smile Smile Smile

Smiley Smiley Smiley Ta druga opcija i nije toliko losa mada mozda i da je posaljem u tri... ako joj je to bitno... Smiley
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 16:15:17 od ZunA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

weeeEeeeeEee... :DD

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Takodje, Skorpije, narocito oni koji imaju i Merkur u Skorpiji, mogu da procitaju svaku i najmanju laz i da otkriju bilo kakve zakulisne radnje mnogo pre vecine drugih znakova, a oni koji su u blizini Skorpije a imaju razloga da nesto kriju se toga boje.   

Ja imami merqr i mars u shkorpiji  :D i shkorpija sam ;D i mene jako privlache mushke shkorpije, ne znam zashto?! i sad mi se svidja shkorpija :) uglavnom i naj drugarica mi je shkorpija, tata, stric, ma okruzhena sam shkorpijama ;D a ovde niko nije pomenuo da se u mnogo textova pishe kako shkorpije nemaju predrasuda, kako su dobri prema osobama koje su dobre prema njima, znaju da chuvaju tajnu, spremni su prijatelju uvek da pomognu,.   .   .    :? vi samo o sexu :P  :P
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 04:49:22 od Dada91 »
IP sačuvana
social share
My secret combination it's a mistery for you, use your imagination I'm not easy but I'm truth...My secret combination for you have to trying hard, to win a destination in the center of my hearth Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Osobe sa Asc (podznakom) škorpije, dobro poznate po njihovoj prodornosti, vrlo često povezuju s isceliteljstvom, istraživanjem tudjih motiva (npr. psihoterapijom) ili s istraživanjem nepoznatog i ezoteričnog. Budući da Škorpiju često opisuju kao hrabru, obično se ne spominje da je osnovni element u pozadini svih delovanje strah. Za Škorpiju je napad najbolja odbrana. Osobe sa Škorpijom na Asc (podznak) neprestano su spremne za odbranu do granice koja se obično ne vidja kod Sunca u Škorpiji (to je ono što nazivamo - horoskopski znak...za one koji ne znaju). Škorpija je znak emotivnog ekstremizma i zato je lako naći bar po jednu negativnu karakteristiku Ascedenta u Škorpiji za svaku pozitivnu. Zapravo, ASC u Škorpiji je tokom vremena stekao prilično negativnu reputaciju koja nije sasvim nezaslužena. Nijedan drugi Ascedent mu nije ravan u osvetoljubivom, nemilosrdnom i ljubomornom ponašanju. Osveta je često jak podsticajni činilac u njihovom ponašanju, kao i povremena paranoidna opsednutost samoodržanjem. To često poprima oblik nevoljnosti da daju bilo šta - novac ili osećanja; imaju veliki strah od davanja i gubitka kontrole. Kada ne projektuju svoje vlastite motive na druge, ljudi sa Ascedentom u Škorpiji mogu instinktivno da opaze dublja osećanja i motive drugih. Oni mogu biti izuzetno sposobni i često vrlo predani kada treba rešiti neki težak zadatak ili životno pitanje. Već spomenute negativne osobine su često dosta ublažene kod ljudi sa Suncem u Škorpiji, koji mogu biti vrlo odani onima kojima su dopustili da udju u njihov bliski krug prijatelja. Takodje, sklonost da sami sebe potkopaju mnogo je manja kod ljudi sa Suncem u Škorpiji. Kada razmatramo vladara Ascedenta, znak u kojem se nalazi Mars uvek je važniji od znaka u kojem je Pluton. Pozitivno usmeren Mars može pomoći pri kanalisanju i transformisanju škorpionske energije koja je često pogubna za njih same.

Pa dakle vi sa podznakom škorpiona obratite pažnju gde vam se nalazi Mars (pa zatim i Pluton), kako je položen i kakve aspekte pravi sa dr. planetama Smile

ja sam u podznaku skorpija i mars mi se nalazi u jarcu i od aspekata ima sekstil sa jupiterom i mesecom. je li to lose ili dobro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Mars sekstil Jupiter je dobar aspekt koji ti daje mogucnost da na efektivan nacin koristis svoje sposobnosti kako bi dosao do cilja. Imas mogucnost da na mnogim poljima izrazis svoje talente i postignes uspeh. Znaci bas dobar aspekt koji ti omogucava da postignes sve ono sto naumis.

Mesec sekstil Mars je mozda najlaksi aspekt koji moze postojati izmedju njih. Mesec ovde ublazava impulsivnost Marsa i sprecava nagle i nepromisljene poteze. Omogucava da se zastane i dobro razmisli pre nego sto se krene u neku akciju. Marsovska energija i emocionalne zelje se kombinuju kako bi uspesno doslo do ostvarenja cilja.

Mars u Jarcu: Znas sta zelis od zivota i znas kako da dodjes do cilja. Posedujes odlucnost iako to mozda nekad tako ne izgleda. Jaka samokontrola i disciplina. Vredan radnik.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U, jeee, hvala ti puno!  Smile
A ja citam kako su svi podznak Skorpije nagrdili... Smile

A ja cak imam i Mesec u Skorpiji u prvoj kuci, u trigonu sa Jupiterom u Ribama. Nadam se da ni to nije nista lose... ?
« Poslednja izmena: 01. Jun 2008, 23:22:21 od intruddder »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Trigon kao i sekstil su harmonicni aspekti, tako da ne moze biti lose  Smile Taj aspekt te cini optimisticnom osobom humanistickog duha.

Mesec u Skorpiji daje nagle, intenzivne reakcije na situacije i svakodnevnom zivotu. Posto je u prvoj kuci, verovatno te tako vide ljudi - kao temperamentnu osobu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Imamo i temu o aspektima Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 11:41:36 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 06:23:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.