Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:13:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121781 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nisi ti zao, samo se družiš sa takvim likovima Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
eh ja u skorpiji imam mesec i pluton
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Slazem se sa tobom yourtoiletpaper, jedemo za dorucak mali decu, a za rucak i da ne pricamo  Smile  Smile  Smile .

Kada pricam sa nekim i kaze mi "jao ti si super lik bas si dobar..." a kad im kazem sta sam u horoskopu Gledaju me ko nemca
ili kao da sam im pobio celu familiju.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Fantom_iz_Nisa,
to što imaš Sunce u Škorpionu (a to označava vaš horoskopski znak) ne znači da ćeš automatski povući sve škorpionske osobine. Bitna je cela natalna karta.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 12:14:38 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T-68
Kazu od 20-te, ti si onako polu vaga, ako ti mars ili vener ili jupiter nisu u skorpionu daleko si ti od istog Smile

Nista strasno .. samo sunce , merkur , venera i pluton u skorpiji  Smile

Venera i merkur se uvek nadju tu negde oko Sunca, Pa je cesta pojava da imaju sunce veneru i merkur u skorpiji Skorpioni.

Taj pluton, njega ima josh jedno 5903y58926352983 miliona ljudi, sa tim sto negde 70 % skropiona ima te aspekte. Smile

Da ne pricam o tome da ti je mars otisao negde i Jupiter. :PP

Ajd sad bez zezanja, Mesovita si priroda jako - ako zelis da se ogranicish kao skorpion izvoli. Ako hoces da naucis astrologiju mani se te price, ako hoces da se mangupiras pred ribama kao "ja sam skorpion a u novinama pise da su skorpioni opaki" onda laj na sav glas da si skorpion. Smiley

Skorpionske struje ne vrede dve prebijene pare. Ja imam Ma0Pl u skorpionu u polu aspektu sa ASc ( 75 * ) i u Sextilu sa mesecom u XII polju.

Explozije, bes, mrznja i mrak.

Sta ce vam to u zivotu? Smiley
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 16:41:33 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
cekaj,ja sam devica i imam sunce u devici...sta onda to znaci?
IP sačuvana
social share

"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nisi me razumeo ocigledno, ovde su se pljuvali ljudi kojima je sunce u skorpionu .. ostale mogu da skapiram ali to si radio i ti a nazivas sebe astrologom i pricas mi o nekoj veneri i marsu ... Smiley

Citat
Ma gde nisu, zivotni moto im je "sto ne mozes sam bar pokvari drugom"

Verovatno imas nekih losih iskustava sa skorpijama , pa tvrdis tako ali nemoj se pozivati na neku astrologiju... svaki znak pa i ovaj pored svojih vrlina ima i mane ... ko smo mi da sudimo sta je dobro a sta lose ?

Da li ja pored ovolikih lavova koji su hvalili sebe treba da tvrdim da su svi egomanijaci , da li treba da tvrdim da su svi bikovi tvdoglavi , da su svi jarci ruzni .. sve device kontrol- frikovi ... cvrsto verujem da ne .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
ali si to rekla....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
cekaj,ja sam devica i imam sunce u devici...sta onda to znaci?

To znači da je offtop pre svega.  Smile
Sunce u nataloj tj. Sunce u odredjenom znaku (kod tebe Sunce u devici) pokazuje tvoj horoskopski znak

Sunce u nekom znaku ne daje celokupnu sliku ličnosti, već sliku njene psihe.. dakle delić onoga kakva je neka osoba. Treba da se posmatra cela natalna karta - što se tiče karaktera gledaju se planete po elementima tj. koji su elementi zastupljeni (voda, vazduh...) zatim planete na Asc, planete u I polju...i na osnovu toga se procenjuje karakter osobe Smile

Pa tako na osnovu Sunca u Škorpionu odnosno onih koji viču da su u horoskopu škorpioni i da su škorpije tekve i takve..ustvari samo označava delić njih a to je sledeće

Imaju intenzivnu, emotivnu snagu i intuiciju, osećaju potrebu da izraze svoju transformativnu energiju često tako što će reformisati postojeće stanje. Čeznu za žestinom, za srži ljudskog iskustva, često tražeći to u dubokim, stapajućim (obično vrlo seksualnim) odnosima. Stepen vitalnosti je povezan s neprestanim unutrašnjim nagonskim željama - ponekad opsesijama. Stvaralačko izražavanje može biti sputano emotivnom tvrdoglavošću, odbijanjem da bude otvoren i strahom da gubi kontrolu.

Stiven Arojo

Nadam se da se razumemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T-68
Nisi me razumeo ocigledno, ovde su se pljuvali ljudi kojima je sunce u skorpionu .. ostale mogu da skapiram ali to si radio i ti a nazivas sebe astrologom i pricas mi o nekoj veneri i marsu ... Smiley

Citat
Ma gde nisu, zivotni moto im je "sto ne mozes sam bar pokvari drugom"

Verovatno imas nekih losih iskustava sa skorpijama , pa tvrdis tako ali nemoj se pozivati na neku astrologiju... svaki znak pa i ovaj pored svojih vrlina ima i mane ... ko smo mi da sudimo sta je dobro a sta lose ?

Da li ja pored ovolikih lavova koji su hvalili sebe treba da tvrdim da su svi egomanijaci , da li treba da tvrdim da su svi bikovi tvdoglavi , da su svi jarci ruzni .. sve device kontrol- frikovi ... cvrsto verujem da ne .

Ja kad kazem skorpija ja mislim na osobine zvezdanog jata skorpiona znaci ne na ljude koji su skorpije u horoskopu vec na prirodu tog jata. A ljudi su samo ljudi, nit smo mi jarci nit smo skorpioni, vec smo skup gomile priroda.
Kada navedem neku osobinu pricam o onome sto sazvezdje skorpiona donosi.

Losh iskustava samo sa lavovima i devicama imam. Iskreno kada te prirode preovladjuju kod nekog cesto mi se taj neko gadi. Smiley

I gde si ti video da ja tvrdim da su sve skorpije egomanijaci? Ono sto kazem na racun generalizacije je malte ne shala, a generlano jeste da sazvezdje skorpiona donosi neke osobine.

Ustvari meni nije ni jasno sto ste nazivate po jatima.. skorpioni, jarci.. device... blah. Moze da ti preovlada priroda planete a da nema veze sa jatom. Moz da budes tip merkura, urana, plutona, saturna, juptera, neptuna, venere itd.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:13:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.