Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:21:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121235 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moram da se pridruzim tralala i da te pitam Anja gde si to iskopala o skorpijama? Smile
Inace ono sto je Anja rekla da ljudi misle da su skorpije seksualni manijaci u pravu je Zune. Smile
Inace ja kao skorpija se ne slazem sa vecinom stvari kojih se prica za njih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
kako god, moras mnogo da ih volis i da imas puno strpljenja za njihovo toplo hladno pa da bi ih razumeo...prava rec je posebni su i egocentricni su, a kad ti postanu odani i lojalni u stanju su da te vole na neki svoj ludacko manijacki nacin...pocinjes da se plasis te njihove ljubavi...Pa cak i kad imas prijatelja/prijateljicu  skorpiju to postaje isto tako...Prosto ne znas sta ti misle... Verujte mi i meni se to desava. Psihijatar je malo, konzilijum je mnogo, a oni ti nikad nista nece reci jer imaju odbranbeni mehanizam, a nanjuse stvari samo tako...nisu glupi...ne pokusavaj da im unistis inteligenciju jer ih to vredja...Vole da su lovci..ma i ne sanjas da si vec u njihovoj zamci, zato samo cool-iraj...oni nikad nisu papucari, znaju bon-ton pridrzavace ga se u pojedinim trenucima, ali nasamo ce ti izvaliti neku psovku na grckom ili na norveskom tebi na uvce pa se ti pitaj sta to bi...samo obazrivo..jer sa njima nikad nisi nacistoi, u stanju su da te bacu u paranoju dok si rekao keks...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Škropija

da
... izgledajte lascivno i erotično kad god ste u njenoj blizini. Ona će cijeniti Vaš seksepil.
... budite spremni da razgovarate sa njom o nadubljim fantazijama ili o malim prljavim tajnama.
... otkrijte sve svoje skrivene želje, Škorpije vole da ih znaju i da Vam ih ispune.
... kupite satenske čaršave i aromatične svijeće. Ona će Vam se tada pokazati u najljepšem svijetlu.

ne
... nemojte optužiti Škorpiju da se igra sa Vašim emocijama. One su jedan od najodanijih znakova u horoskopu.
... nemojte je kritikovati zbog njene ljubomore, a pogotovo je nemojte izazivati. Mogu biti veoma ljute, pa čak i agresivne.
... nemojte se podsmijevati njenom ponašanju u krevetu. One misle da su u tome najbolje na svijetu i zato nemojte narušavati taj imidž.
... nemojte zaboraviti da pokažete sve što znate kada je seks u pitanju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Jao...ljudi , sad sam se tek prikljcio..iii, odakle poceti?
Toliko smo kompleksni, ali opet volimo sebe.
I da smo najgori na svetu za sve ostale ne bi odustali od svojih ideala zbog kojih smo lupali glave ranije.
Najbolji smo , i najgori. Oscilacije u raspolozenju , lako se iznerviramo nekad i zbog sitnica, ali uvek opravdano zbog svojih razloga, mada uvek oprastamo ljudima za greske koje nacine samo jedanput.
Kada je situacija gadna, shvaticete da vreme sporije tece za nas nego za ostale...
Dzentlmeni, prostaci, slobodni, konzervativni, bez dobrih roditeljai dobrog vaspitanja  ne smem ni da se zamislim.
Ogromna energija, ako u zivotu ne oslobodimo genija u sebi on ce nas unistiti. Uvek krajnost.
Treba da prihvatimo svoj dar. Imamo neki problem sa nadom, verom i religijom, to jos uvek ne razumem.
Sex je posebna prica, uvek nesto novo, ali uvek Smiley
Mislim da smo ipak romaticne duse, mozemo odustati od monogamije ali ne ako volimo, cak i ako prestanemo imamo osecaj za pravdu pa cak sve dok smo sa tom osobom smo joj najverniji.
Urodjena jaka intuicija, cak i ako nas um ponekad prevari ona nikad.
Revolucionar, uvek se trudimo da ispravimo nepravdu cak i ako nije nacnjena nama.
Duhoviti, uglavnom (bar znam za sebe i jos neke). Inteligentni. Lako zastranimo, i volimo da se posvetimo necemu
I svi mi trazimo nesto u zivotu...

Gresim ?

Verovatno, jer sad sam isao na astro.com tako nesyo i kaze mi da sam libra/sagittarius Smiley

23.10.1986 Beograd, Srbija 09:25

Simpaticno
polovina horoskopa na netu kaze da sam Skopija a polovina Vaga...verovatno zato sto sam na granici , jedino ne znam koji mi je podznak ako sam Skorpija , sto i verujem da jesam
« Poslednja izmena: 12. Jul 2008, 21:03:33 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Verovatno, jer sad sam isao na astro.com tako nesyo i kaze mi da sam libra/sagittarius Smiley

23.10.1986 Beograd, Srbija 09:25

Simpaticno
polovina horoskopa na netu kaze da sam Skopija a polovina Vaga...verovatno zato sto sam na granici , jedino ne znam koji mi je podznak ako sam Skorpija , sto i verujem da jesam
Slusaj maleni,kazem ti maleni,jer mi mozes biti sin,kompjuter izbacuje da ti je Sunce(koje po zapadnaoj astrologiji odredjuje znak) na 29 st Vage,zbog toga si Vaga,jer kad si udahnuo vazduh,kad si izasao iz majcine utrobe,jos uvjek sunce nije preslo u sazvezdje Skorpije,zbog toga si Vaga.A, astro licnost se formira 7 dana po rodjenju(a Sunce prolazi jedan dan jedan stepen -svaki znak ima 30 st)
Pa imas znaci dan Vage i 6 dana Skorpije(mada znak najjace oboji sunce prva 3 dana a ostalia 4 slabije)mozes smatrati da si Vaga sa osobinama Skorpije.
U Skorpiji imas i Merkur,koji odredjuje nacin na koji razmisljas i Veneru nacin na koji volis.Posto su oni u konjukciji ti imas jako lijep nacin izrazavanja,a posto su u Skorpiji,ti si pravi detektiv,nista ti ne moze promaci.
Imaces puno prijatelja iz inostranstva visoko obrazovanih

Podzak ti jeste Strijelac,sa Saturnom na njegovom vrhu.Bices jako odgovoran,istrajan u zivotu,a tako ce te i drugi dozivljavati.
Eto malo ti virnuh u zvijezdice...
Privlacice te zene Blizanac i Rak,Mjesec-dusa ti je u Rarku. Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2006, 11:05:53 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Andjela hvala vam, odskora sam poceo da pratim horoskop, od kad sam uvideo da mnogo ljudi na internetu koje su Skorpije u horoskopu, imaju istovetne karakterne crte kao i ja, sto me je i zainteresovalo.
Pogotovo cinjenica da je Skorpija verovatno jedini znak koji je vezan za jednu neobicnu stvar a to je smrt nekog u porodici godinu dana pre ili posle rodjenja "male Skorpije", sto me je i kupilo jer sam se pronasao u tome.
Stoga verujem da ima necega istinitog u vasim recima, ali i dalje verujem da je covekova volja neuporedivo jaca od njegovog kalupa odredjenog zvezdama. Hvala jos jednom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ron Jeremy i Poirot dve legende.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 939
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Uh sto volim sto sam dupla skorpija....  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
ovo se oteglo ali evo par stvari o skorpijama za koje ne znam da li su napisane
1.strashno su harizmatiche
2.vole da su jake.. a nisu bash oce da foliraju Smiley
3. oce da lazu ( zavisi od podznaka )
4.oce da budu osvetoljubive
5. vole da se istichu...zato po netu , forumima itd.. ima najvise skorpija i blizanaca ( ja malo teorishem na svoju ruku Smile )

hmmm a sto se ti oslanjash na komp ? valjda osoba koja je rodjena na granici moze najbolje da odredi koji je znak.. ako ima "osobine" skorpie onda to jeste..
« Poslednja izmena: 12. Jul 2008, 21:04:23 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Amen, brother...Ameeeeeeeeen . By heavens be praised  Smile

Salim se , i ja kapiam da je tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Uh sto volim sto sam dupla skorpija.... Smile Smile Smile
ehehe i JA i JA!!!
imamo mane kao i svaki znak,ali najmanje od svih...haha
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:21:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.