Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 08:17:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121009 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1039
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung 
volim sto sam skorpija
bas
nego, momak mi ovan pa...
sta preporucujete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

skoro

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 56
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
uf,evo i ja kao novi clan da se javim.Imam jednu skorpiju pored sebe a ja sam jarac/vodolija.Koliko mi je tesko toliko mi je i predivno.Svidjaju mi se skorpije sto su neverovatno seksipilne i znaju koji su im prioriteti.Ali uvek postoji ali nikad nisam dozhivela toliko ispala kao od ove skorpije.Imam utisak da se vise nerviram nego sto uzivam.Ima li mi pomoci?
IP sačuvana
social share
Stvarno, shta ste vi bili
kad je josh postojalo mnogo davnih juche?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
i ja sam jarac i lepim se za skorpije i samo me one privlace od citavog zodijaka...vise se i ne odupirem tome...smesno mi je...prihvatim to kao nesto neminovno...mnogo su mi slatki i seksipilni i uvek novi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel' mogu da se pridruzhim velichanju i otrcavanju Shkorpija? Smiley))
Shalim se...
Do nedavno, stvarno sam mislila da je svaka osoba u znaku Shkorpije BOG.  A onda mi je jedna, ona najblizha meni, dokazala koliko mogu biti licemerni, i povredila me kao niko do sada.
Evo priche...
Shta kazhete na Shkorpiona koji se vrati devojci nakon shto ga je ona izbacila iz kuce? Bili su zajedno 2.5 godine, onda pauza od 6-7 meseci (poshto, jel'te, morao je da zhivi negde).  Zadnja 3-4 meseca od tih 6-7, ona se pretvorila u med i mleko, ma andjela pravog, da ga osvoji nazad.  Ona je, inache, Vodolija, i da - ja verujem da ga stvarno voli - ali ne onako kao ja.  Gde sam ja u ovoj prichi?  Uskachem, samo EMOTIVNO, negde u tih 6-7 meseci.  On se, papuchar, vratio k' njojzi, i spremaju se da potpishu sveti papir zajednice. Smiley 
Zar je moguce da se moj Bog pretvorio u nishtavnog papuchara, lazhova i bezosecajnu stoku? 
IP sačuvana
social share
...all the perfect drugs and superheroes wouldn't be enough to bring me up to zero...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zanimljivo kako povredjena sujeta upada u kontradiktornosti:

Posto se vratio onoj koja "se pretvorila u med i mleko", on je "papuchar".

Sta bi trebalo da radi da ne bude papucar? Da ne postuje osobu koja se "pretvoprila u med i mleko"? Npr. osoba mu prinese kafu i novine a on je sutne u dupe?

Uz to, on se vratio onoj koja "ga stvarno voli" i mozda ce se vencati pa je zato odjednom za tebe "nishtavn[i ...] lazhov i bezosecajn[a] stok[a]".

Dakle, ne bi bio "bezosecajna stoka" da se nije vratio onoj koja ga stvarno voli? Ali posto se jeste vratio, on je "bezosecajna stoka"?

Mis'im stvarno...

« Poslednja izmena: 23. Apr 2006, 16:56:49 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Pa mozda je prema tebi ispao bezosecajna stoka,a prema njoj nije,cim joj se vratio.
Mozda ga vise voli,pruza mu vise nego ti.
A to sto je prevario sa tobom to nije lepo.
Ja sam to uradio mojoj devojci,pa sad snosim posledice i kajem se.
I ja sam bezosecajna stoka(skorpija)  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2006, 14:51:55 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bla,bla.....Dignite ruke sve do neba...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 659
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
i ja sam skorpija i desava se to i meni Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MUČKARAC ŠKORPIJA

Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....

« Poslednja izmena: 26. Apr 2006, 13:13:10 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Koliko ja znam,skorpije su dosta ljubomorne osobe,uvek spremne da odbrane "svoju teritoriju".Mislim da previse brinu i obracaju paznju na bukvalno sve nebitne stvari i sitnice.Skorpije su i tvrdoglave,a jos ako je u pitanju dupla skorpija... pomoz' Boze!S druge strane,raduju se malim stvarima ali se boje promena. To je otprilike sve sto znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Poznavao sam jednu žensku Škorpiju i mnogo mi je žao što je nisam sačuvao za sebe. U vrijeme našeg poznanstva sve je teklo kako valja. Htio sam da našu vezu krunišemo brakom. Izabrala je fakultet i karijeru. Ja sam otišao svojim putem. Deset godina kasnije, sticajem neobičnih okolnosti, dobijem pismo od nje. Kaže, napustila je fakultet, radi kao učiteljica. Udala se kao studentkinja i rodila divnu kćerku. Brak, međutim, nije opstao. Postala je samohrana majka. Njeno pismo značilo je pokajanje što nije prihvatila moju ponudu. Posjetio sam je. Dugo smo razgovarali. Njena petogodišnja kćerka je spavala. Iz razgovora sam shvatio da joj je žao što je podlegla ambiciji koja se srušila na prvoj prepreci - prvom muškarcu za koga se vezala. Sa razumijevanjem sam slušao njenu ispovijest, ali mi je nedostajala i druga strana. Da li je Škorpija bila i u čemu kriva za krah veze? Nisam ni poslije razgovora bio siguran da bi, da je poslušala mene, bilo drugačije. Zato pristajem uz one koji smatraju da su Škorpije osobe krajnosti i samoljubljivosti, ali i najčešće žrtve takvog svog mentalnog sklopa.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 08:17:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.