Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Školska godina ponovo počinje sa štrajkom  (Pročitano 14930 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 3220
Mene bi vise zacudilo da pocetak skolske godine prodje bez zveckanja strajkom... Smile Inace kome ne odgovara plata, neka nadje sebi bolji posao.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Mene bi vise zacudilo da pocetak skolske godine prodje bez zveckanja strajkom... Smile Inace kome ne odgovara plata, neka nadje sebi bolji posao.

Yeap...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

eto jos jednog dobrog razloga za predlog zakona da ucenik ne moze da padne godinu.
Tako bi dobio mnogo bezvezan sistem skolstva u kome bi stvarao "decu debile" koji ne bi trebali da se zamuce nizasta a da prolaze iz godine u godinu. I ovako je sam sistem katastrofa, a to bi bilo jos vece urusavanje istog...

da, ovo je cest izgovor da sistem gomila b..........e poput tebe na koje ide gomila para iz budzeta a koje privreda ne moze da zaradi.

kad budes radio u privredi 3 godine minimum i zaradio neke ozbiljne pare (dakle ne rad na lokalnom kiosku) onda se javi. do tad.. Smile

Volim ovaj forum. Samo ovde kada odgovoris smisleno na nesto mogu da dodju iza tebe i krenu da te prozivaju na licnoj osnovi ljudi koji te ne znaju licno, ne znaju ni kako izgledas a ponajmanje kakav si i sta radis u zivotu niti su te ikada pitali ono "Kako si? Sta radis?" ali pretpostavljaju iz ko zna cega samo njima znanog  da znaju sve pojedinosti o tebi i tvom zivotu. Smile

Inace, budi uveren da situaciju u prosveti znam zasigurno bolje od tebe koji na to gledas vrlo uskogrudo ako mene pitas. Sistem je los, a time sto ti predlazes bi postao jos gori...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Interesantan lik.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Много, много, много. Много су размажени, од свих државних радника они имају најмање радног времена годишње, као да крпе нуклеарне реакторе по свету ето тако се понашају.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

eto jos jednog dobrog razloga za predlog zakona da ucenik ne moze da padne godinu.
Tako bi dobio mnogo bezvezan sistem skolstva u kome bi stvarao "decu debile" koji ne bi trebali da se zamuce nizasta a da prolaze iz godine u godinu. I ovako je sam sistem katastrofa, a to bi bilo jos vece urusavanje istog...

da, ovo je cest izgovor da sistem gomila b..........e poput tebe na koje ide gomila para iz budzeta a koje privreda ne moze da zaradi.

kad budes radio u privredi 3 godine minimum i zaradio neke ozbiljne pare (dakle ne rad na lokalnom kiosku) onda se javi. do tad.. Smile

Volim ovaj forum. Samo ovde kada odgovoris smisleno na nesto mogu da dodju iza tebe i krenu da te prozivaju na licnoj osnovi ljudi koji te ne znaju licno, ne znaju ni kako izgledas a ponajmanje kakav si i sta radis u zivotu niti su te ikada pitali ono "Kako si? Sta radis?" ali pretpostavljaju iz ko zna cega samo njima znanog  da znaju sve pojedinosti o tebi i tvom zivotu. Smile

Inace, budi uveren da situaciju u prosveti znam zasigurno bolje od tebe koji na to gledas vrlo uskogrudo ako mene pitas. Sistem je los, a time sto ti predlazes bi postao jos gori...

al sam ubo samo tako, priznaj? Smile

ajde molim te elaboriraj kako bi to ''sistem postao jos gori''?
hoces da mi kazes da ima neke razlike izmedju 20ogodisnjeg coveka koji je u 8 razredu iz biologije (istorije, geografije, qrca palca...) imao 'nedovoljan' ili 'dovoljan' ocenu; bez obzira kojim poslom hoce da se bavi u svojim 20-ima?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

al sam ubo samo tako, priznaj? Smile

Nisi. Daleko si a ponasas se agresivno u obicnoj diskusiji i ne doprinosis nicemu osim sto pokazujes  neku svoju osobinu karaktera tj. da lako "pucas" u najobicnijem razgovoru o nekoj temi koja te verovatno ni ne pogadja toliko. Al dobro, ne poznajem te pa ne znam a ovo je samo internet...

Citat
ajde molim te elaboriraj kako bi to ''sistem postao jos gori''?
hoces da mi kazes da ima neke razlike izmedju 20ogodisnjeg coveka koji je u 8 razredu iz biologije (istorije, geografije, qrca palca...) imao 'nedovoljan' ili 'dovoljan' ocenu; bez obzira kojim poslom hoce da se bavi u svojim 20-ima?
Objasnjavao sam to na onoj temi...

Kada nekome das ocenu "dovoljan" samo da bi prolazio iz razreda u razred gubi se uopste sam smisao ocene. Tako ces dobiti nekoga ko se za tu ocenu namucio i naucio dovoljno da bi je dobio dok ce neko jednostavno proci dalje i da ne uci uopste. Time umanjujes sam smisao poducavanja i ucenja i dobijas to da nastavnici predaju bezveze jer deca uopste ne moraju ni da nauce bilo sta a da deca izlaze sa skoro nikakvim znanjem iz skole jer ne moraju ni da uce kako bi zavrsili skolu. A ako cemo bas o osnovnoj skoli to znanje iz biologije ce da im znaci makar nesto za zivot pa cak i da ne upisu sutradan medicinu ili PMF. Posebno ono iz 8. razreda(cini mi se) vezano za biologiju coveka...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Znam samo jedno-moja majka se odere od posla cijelu godinu i ima slobodnu svaku nedelju i od godišnjeg 7 dana koje prethodno odradi. i onda dodje prosvetar koji ima svaki vikend,mjesec zimi i 3 ljeti slobodno da kuka o nepravdi. Ujak i njegova žena su isto prosvetari,ali realno-ako im je ovo što imaju malo,ako ne cijene  vrijeme koje imaju sa porodicom i za slobodne aktivnosti generalno... onda stvarno nemaju pojma i sebični su jako
« Poslednja izmena: 31. Avg 2012, 17:21:37 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Sony 
Svake godine ista priča, svake godine mora biti neki štrajk u prosveti.. U Srbiji ima mnogo profesora ko neće da radi njega najuriti dati šansu nekome drugome i da vidiš kako će za čas da prestanu štrajkov, pazi molim te da su nam profesori najugroženija klasa, nisu sigurno, ne kažem ja trebali bi i ona da imaju veće plate puno su uložili i truda i novca da postanu to što jesu, ali mnogi su ugroženiji od njih pa ćute i trpe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.