Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Škola bez ponavljača, prvi srednje obavezan  (Pročitano 11788 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple 15
Jao, eksperta...

Zna ga moja mama... kaze - zdravo lud...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Korisnice, kako timacis to sto se na ekonomskim skolama uci prevara?

Zalim, korisnik samo razgovora sa ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu. Ne koji su je napustili posle 4 razreda. Moze mu se. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Изгледа да је овај био у праву... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Zalim, korisnik samo razgovora sa ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu. Ne koji su je napustili posle 4 razreda. Moze mu se. Smile
Eto ga sad : ) Uvredio se...

Ne pricam ja o tebi Korisnice licno, vec o tvojoj profesiji, nisam ja kriv sto pripadas istoj, sve oportunista, jad i cemer. Vasi klisei zrace jace od radijacije, pokopali ste i politicare.

Nije do mene sto vas uce kako da stancujete jeftinu radnu snagu i zombije u najavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Uvredio? Nikako moj bezskolni prijatelju. Samo ne mislim da je konstruktivan razgovor objasnjavati covelu sa 4 osnovne bilo sta o obrazovanju da bi te on vredjao. A pritom se trudi iz petnih zila da pokaze kako je bolji jer je sve naucio iz jedne knjige i par youtube klipova. Kompleksi su to, razumem te. Mi sa nekim obrazovanjem(a posebno koji radimo sa decom) smo naucili da budemo malo empaticni kada gledamo na takve stvari. Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 22:18:48 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Uvredio? Nikako moj bezskolni prijatelju. Samo ne mislim da je konstruktivan razgovor objasnjavati covelu sa 4 osnovne bilo sta o obrazovanju da bi te on vredjao. A pritom se trudi iz petnih zila da pokaze kako je bolji jer je sve naucio iz jedne knjige i par youtube klipova. Kompleksi su to, razumem te. Mi sa nekim obrzovanjem smo naucili da budemo malo empaticni kada gledamo na te decje stvari. Smile
Dobro, nisi se uvredio, ja imam komplekse, nemam skole (samo velike odmore), ali sta cemo sa prevarom koja se uci na ekonomskim skolama? : ) Ti meni nikako da odgovoris na to pitanje? A ja sam zabrinut...

Recimo, uputi me na adresu tvojih kolega koji mogu da mi pojasne ono sto mogu matematikom da dokazem da je laz? Ako tu uradis, mozda i promenim stav u vezi tvoje struke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Zasto bi mene kao pojedinca uopste interesovalo da promenim tvoj stav o necemu? Mrzis skolu a hoces besplatno skolovanje i da te neko nauci necemu? Nece da moze, samo kes pa da te naucim nekom znanju o skoli, nema razmene dobara kod nas trulih kapitalista.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Sto da menja misljenje...i uopste da se menja kad je savrsen....

Sto kaze dante....savrsenstvo je zajebana poruka.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
Zasto ga onda ucenik upopste slusa kao i skolu uopste? Zasto se ne ispise iz iste i ode da kopa kanale ako vec nece da nauci ni osnove?

zato sto ga sistem primorava na to. a nema nikakvo pravo. jer je svaki covek slobodno bice. bogomdano.

I N D O K T R I N A C I J A

Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Zasto bi mene kao pojedinca uopste interesovalo da promenim tvoj stav o necemu? Mrzis skolu a hoces besplatno skolovanje i da te neko nauci necemu? Nece da moze, samo kes pa da te naucim nekom znanju o skoli, nema razmene dobara kod nas trulih kapitalista.  Smile
Korisnice, zakopavas se sve dublje...Prvo, nije to "moj stav", vec empirijski pokazatelji. Dakle, dokazano je da skola (ono sto ona jeste danas) zaglupljuje (manje ili vise) i da se na ekonomskim skolama uci prevara. Buduci da pripadas istom lancu, a nista od navedenog te ne zanima, sledi zakljucak da nemas (tvoja struka) blagog pojma o cemu se radi, jer ste deo jednog mehanizma.

Nikad nisam rekao da mrzim skolu i da imam bilo sta protiv iste. To si izmislio.

Ako meni ne verujes, kao nekom ko je sibicario na velikim odmorima, gospodin Simonovic, koji poseduje doktorat tvrdi isto sto i ja, dakle, on je neko u tvom rangu, a ne misli isto kao i ti...Korisnicka je tuga pregolema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.