Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skok sa Gazele u 'ladnu Nisavu zbog neuzvracene ljubavi  (Pročitano 4525 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Most...u BG...logicno... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Jedna je Gazela, ostalo su sitnice:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Imali smo mi kretena klinca  koji je pokusao da izvrsi samoubistvo vazdushnom puskom, uspeo je samo oko da sjebe.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
ISPOVEST JUNAKA: Kako sam spasio devojku koja je htela da se baci u Nišavu!

Inspektor Cvetković kaže da je verovatno prelomni trenutak tokom pregovora bio kada je devojci koja je htela da skoči sa mosta skrenuo pažnju da će ostaviti troje maloletne dece bez majke 

Foto: TelegrafISPOVEST JUNAKA: Kako sam spasio devojku koja je htela da se baci u Nišavu!

Inspektor Policijske uprave Pirot, Nenad Cvetković, koji je deo Pregovaračkog tima MUP-a Srbije, u poslednjih nekoliko godina uspeo je da nakon pregovora spase živote četvoro ljudi, koji su iz različitih razloga pokušavali da izvrše samoubistvo.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Cvetković je učestvovao u pregovorima sa osobom koja je htela da skoči sa višespratnice, čovekom koji je hteo da se polije benzinom i zapali, kao i u dve situacije kada su devojke htele da izvrše samoubistvo skokom sa mostova. Sve situacije rešene su na najbolji mogući način.

U poslednjem slučaju koji se dogodio sinoć, kada su pregovori na mostu Gazela trajali skoro dva sata, devojka V. S. (21) iz Negotina pokušala je da izvrši samoubistvo skokom sa mosta u nabujalu Nišavu.

Inspektor Cvetković kaže da je verovatno prelomni trenutak tokom pregovora bio kada joj je skrenuo pažnju da će zbog neuzvraćene ljubavi, ako se odluči da skoči sa mosta, možda ostaviti troje maloletne dece bez majke.

Devojka iz Negotina je, po rečima inspektora Cvetkovića, imala veoma teško detinjstvo, a u svom momku, inače Piroćancu, je nalazila utehu. Neuzvraćena ljubav bila je “okidač” koji je nesrećnu devojku naveo da se popne na most.

Policija je dojavu o devojci koja pokušava da skoči sa mosta dobila preksinoć oko 19 sati nakon čega je inspektor Cvetković odmah upućen na mesto događaja.

- U ovakvim situacijama primenjuju se razne tehnike pregovaranja koje se uče na obuci za pregovarače MUP-a Srbije, koju sam 2011. godine uspešno završio. Nema šablona, svaka situacija je priča za sebe. Mislim da je prelomni trenutka bio kada sam joj rekao da je ona majka troje maloletne dece, da je puno dala državi i da ne treba da ostavi trojicu dečaka bez majke, da to nije vredno jedne nesrećne ljubavi – kaže inspektor Cvetković.

Uspeh pregovora su nesavesni građani, koji su fotografisali blicevima i aplaudirali u jednom trenutku po Cvetkovićevim rečima umalo doveli u pitanje.

- Na oko sat vremena od početka pregovora sve je išlo po planu, kada je neko od građana fotografisao blicem, a čuli su se i aplauzi nakon čega je devojka na momenat izgubila poverenje u mene i rekla da mi ne veruje i da ću je ja odvesti u policiju. Na svu sreću, uspeo sam da je smirim i ubedim da se vrati na unutrašnju stranu mosta. Nastavili smo pregovore u koje sam uključio i njenog dečka, u koga se ona ne samo zaljubila, već ga je identifikovala i sa njenim roditeljima na neki način - kaže Cvetković.

(G. P.)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
- U ovakvim situacijama primenjuju se razne tehnike pregovaranja koje se uče na obuci za pregovarače MUP-a Srbije

Citat
Nema šablona, svaka situacija je priča za sebe

Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Има троје деце и она би се убила због неузвраћене љубави... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja sam se tri puta vracala na ono Gazela... Smile

Sto bi rekli - zanimljiva geografija... Gazela u Pirotu preko Nisave...  Smile

Bas, citam Gazela i Nisava...

Ima i helihopter gazela... Smile

To je bio prevod sa Francuskog, posto je bila njihova licenca, zvanicno se zvao "Partizan" a verzije naoruzane protivoklopnim raketama "Gama"...

cek jel bese ima zivotinja gazela il je to sve nastalo od onog mosta u beogradu

Most je dobio naziv po skoku gazele kao aluzija na eleganciju mosta...

Има троје деце и она би се убила због неузвраћене љубави... Smile

Luda vremena, ko ona sto je isla kod ljubavnika pa izgubila decu u reci...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
stvarno sta reci. troje dece da ostavi kao sirocad je van svake pameti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.