Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SKANDAL Dilovao heroin, polomio ruku policajcu PA PUŠTEN  (Pročitano 5827 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
shesnesto godishnjak polonio ruku vishe puta odlikovanom policajcu...

to sam i ja primetio na jednoj drugoj temi Smile

Ma sad treba k'o ove Američke pičke, da puca sa pet metara razdaljine i da se vrati neogreban kući.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
policajac kao i bilo koji gradjanin ....moze da bude odlikovan zbog bilo cega....
i da pri tome ne  bude rambo...

a sem toga novinarija nije opisala na koji je nacin ovaj maloljetnik ....polomio ruku policajcu....

moze biti i da je zastitio kolegu ili koleginicu svojom rukom..podmetnuvsi je pod teleskopsku palicu
ovog malog olosa...

mozes ti da izvuces teleskopsku palicu-celicnu  i da polomis nekome i ruke i noge za 5-10 sekundi...
a tako isto mozes da nekome slomis ruku
a da ti taj neko otme palicu i da ti je i sa slomljenom rukom zabije u bulju...

nema ljudi od celika..i bez obzira na stepen strucnosti ili obucenosti...svi ljudi krvare... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 33-10
moze postojat mnogo razloga sto su ga pustili....

a i sta ce s njim.... 16 jbnih godina ima... Smile

ovakvi kao on sto je... koji sa 16 g zaglibe ...obicno od punoljetstva pa do 30te... imaju vise robije nego slobode.... Smile

a sto se tice lomljenja ruke...iznenadjenje je jbn faktor..koji i te kako moze da utice na razvoj bilo kojeg i bilo kakvog dogadjaja.... Smile

Postoji razlog, to je što su u sudstvu debili, pa je većina kriminalaca na ulici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 6630, valjda
shesnesto godishnjak polonio ruku vishe puta odlikovanom policajcu...

to sam i ja primetio na jednoj drugoj temi Smile

Ma sad treba k'o ove Američke pičke, da puca sa pet metara razdaljine i da se vrati neogreban kući.

E sad jbg, ali mi nije jasno kako pripadnik organa za odrzavanje reda i mira u pratnji sa kolegenicom zavrshi sa polomljenom rukom... od shesnaestogodishnjaka... pritom je odlikovan, shto treba da znachi da je dao veliki doprinos u suzbijanju kriminala...

e sad da su tu bili komunalni policajci i pritom da klinac nije imao bus plus, e druga bi se pesma pevala...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2015, 01:07:55 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
mob
Samsung Galaxy S4 mini
E jos da je oslikavao tramvaj i da je skinuo nekom osnovcu patike....pa stvarno.

Ko izbacuje ovakve tekstove, dozivotno sanjao Stefanovica u svim varijantama.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Sony xperia
Diler me pitao: Ko me je namestio?

Rvanje sa dilerom trajalo je desetak minuta: prst mi je stradao kada sam odbio pokušaj da mi otme pištolj, priča policajac Aleksandar Purković (29).

Odvažni: Tim policajaca iz Beograda koji je uhapsio dilera u školskom dvorištu

Za njega i njegove kolege Miju Mijailović (26) i Borisa Ljubisavljevića (30) prošla subota, kada su uhapsili maloletnig dilera Ivana S. (16) u dvorištu OŠ "Stevan Dukić" na Karaburmi, samo je jedna u nizu svakodnevnih opasnosti.

- Informaciju da je dvorište škole stecište narkomana imali smo već duži period. Tog dana smo u dvorištu zatekli stravičan prizor, špricevi i igle bili su razbacani, a četvoro zavisnika čekalo je dozu. Čekali smo i spazili trojicu dilera: jedan od njih, iako mlad, bio je baš grmalj. On je prišao i pitao narkomane: "Ko će prvi?" Nije dopustio da ga privedemo, rvali smo se desetak minuta, posle čega smo mu stavili lisice. Prst mi je povredio kada je pokušao da mi otme pištolj - priča Purković.

Prvo što je pitao u stanici policije bilo je: "Ko me je namestio?" Ubrzo je pušten, po zakonu maloletnici ne mogu da budu zadržani duže od 48 sati.

Imam još devet prstiju
Troje policajaca primio je u utorak i ministar Nebojša Stefanović, koji im je čestitao na požrtvovanosti. Kada je ministar upitao Purkovića da li će otići na bolovanje zbog nezgodne povrede, on mu je odgovorio: "Zašto? Još imam devet zdravih prstiju!"

- Iste noći on i njegovi su se skupili u kafani na Karaburmi, gde su slavili oslobađanje. Oni su to shvatili kao pobedu nad državom - tvrdi Ljubisavljević.

Ivan S. samo je jedan od brojnih maloletnika koji se bave dilovanjem.

- I kriminalci poznaju zakon i znaju da maloletnici teže bivaju osuđeni na zatvorske kazne. Za ovih osam meseci zaplenili smo 234 grama heroina, a za čitavu prošlu godinu 273 grama - objašnjava Saša Milenković, šef OKP Palilula.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Prvo ruka, pa prst, sledece je nokat
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Eto ga objašnjenje  Smile dal' su sada sve strane zadovoljne?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Prvo što je pitao u stanici policije bilo je: "Ko me je namestio?"

U Srbiji prvo dileri pitaju pa onda policija odgovara. Ili se varam...  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Govno malo, kako mi je žao što murija više ne tuče kao nekad, baš bih voleo da su ga izubijali za ovo u stanici.  Smile

I naravno i ovde važi ono što sam rekao u drugoj temi o maloletnim psihopatama - suditi kao odraslom, pa marš u mardelj. Ako je dovoljno zreo da otme pištolj, dovoljno je zreo i da robija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.