Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 17:51:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sistem pada po 1000 put  (Pročitano 6572 puta)
15. Sep 2010, 19:23:17
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
Dakle,stricu opet puko sistem(ako ne znate ja mu odrzavam pc).

1)To se vec  desavalo,kompjuter dodje taman do onoga kad treba da pise welcome i restartuje se.To se rijesilo tako sto su stavili novu termalnu pastu na proc i dignuli novi os.

2)Sad ja stavim novu termalnu pastu,temperature normalne,opet se restartuje.Ja stisne f8 i izaberem da se kompjuter ne restartuje automacki ako dodje do... I dodje do bsoda STOP:C000021a(FATAL SISTEM ERROR)........0x000034(Ox(NEKOLIKO NULA I OPET ISTO)
THE SISTEM HAS BEEN SHUT DOWN)

3)Strucnjaci u servisu su dignuli windows xp last edition,vjerovatno je i zato ovako brzo pukao (40tak dana).Pitanje da li sa obicni cdom od xo moze da se uradi repair?( i kako da ga uradim,to ce te mi vi pomoci nadam se,ako uopste dodje do toga  Smile )

4)Ne znam sta su radili na pc/ju,kazu da su ga normalno ugasili,kad su ga upalili Smile

5)Kompjuter nece da digne sistem ni iz safe niti iz bilo cega drugog.

6)Sta ciniti? Smile Malo je skupo svaka 2 mjeseca davati pare za popravku(uglavno puca os),kad ja sve sto je potrebno kod sebe(cd od xp/a,viste, win7).Cak se i malo razumijem u sve to Smile

(ovi brojevi su samo da bi tema bila preglednija)
Edit:Chelavi vidjeh da si lockovao onu temu,a ja odma novi napravih Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 19:26:33 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Apple iPhone 12, S21
rekoh ja pre nepunih deset minuta na drugoj temi:

Citat
ako bude jos nekih pitanja, lazare ne sumnjam da ces otvoriti novu temu...

Smile

drugo, mislim da kljuc problema lezi u ovoj izjavi:

Citat

Smile Smile

e sada da se uozbiljimo...

sva prica o problemu bi bila mnogo jednostavnija da je na tom racunaru normalan win...
ne mozes odraditi repair sistema sa klasicnim XP-om, treba ti LastXP, sa tim sto niko ni u jednom momentu ne moze sa sigurnoscu da ti bilo sta govori dok imas LastXP na tom kompu...
moze biti i softverski i hardverski problem...

druga stvar, ti brojevi su jako bitni, bilo ni lepo da ih tacno ispises, ili skini ovaj program pa iz njega kopiraj sta je uzrok problema...

a ovo je jedan od boljih viceva:
Citat
Strucnjaci u servisu su dignuli windows xp last edition

niko ko sebe zove strucnjakom nece instalirati ovaj win na neki racunar
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 19:38:03 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
Eve ga Smile
I ono prije nije vic.To je zarada, instaliraju taj os koji ce da puca svaki mjesec,i udare reinstalaciju 15e to jedno 10 puta godisnje(to samo na jedan komp)... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

P140910_21.24.jpg
(997.43 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG T385
sto ce tice C000021a..pre svega probaj da sredis registrije..uz pomoc TuneUp utilities 2009(po meni bolja verzija od 2010,jer ista ima bagove)imas registry cleaner i registry defragment..ako ne mozes skinuti taj program,il te mrzi,preporucujem regdefense 2009.
posle probaj u command promtu da kucas System Root\System32\Drwtsn32.exe -I
posle oznaci owe tri opcije
Append to existing log file
Create crash dump
Visual Notification
kada ti se ponovo bude restartovao udji u dr.watson  i nadji LOG file i probaj da nadjes resenje za to Smiley

pogledaj jos da li imas instaliran Roxio GoBack. ukoliko imas DEINSTALISI GA.

probaj jos da drajvere za graficku i lan kartice izbrises i instaliras ponovo..desavalo se ljudima da mu i ta greska to pokazuje...

BACKUP**
Preproucujem ti i da probas linux puppy live . Iso slicicu mozes da skines sa oficijelnog linuksovog sajta, pa je posle narezi na cd i podigni ga sa diska pa polako prebaci na usb sta ti treba. MOze se instalirati i na usb ali je postupak drugaciji, a i tvoja ploca mora da podrzava butovanje sa usb-a. Ja ga bas koristim kada su kod prijatelja problemi ako kod tebe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
Citat
Smile

Citat
1)To se vec  desavalo,kompjuter dodje taman do onoga kad treba da pise welcome i restartuje se.To se rijesilo tako sto su stavili novu termalnu pastu na proc i dignuli novi os.
Ti mu "odrzavas pc" ili nosis u servis?

Citat
2)Sad ja stavim novu termalnu pastu,temperature normalne,opet se restartuje.Ja stisne f8 i izaberem da se kompjuter ne restartuje automacki ako dodje do... I dodje do bsoda STOP:C000021a(FATAL SISTEM ERROR)........0x000034(Ox(NEKOLIKO NULA I OPET ISTO)
THE SISTEM HAS BEEN SHUT DOWN)
Jasna poruka da je problem do OS.

Citat
3)Strucnjaci u servisu su dignuli windows xp last edition,vjerovatno je i zato ovako brzo pukao (40tak dana).Pitanje da li sa obicni cdom od xo moze da se uradi repair?( i kako da ga uradim,to ce te mi vi pomoci nadam se,ako uopste dodje do toga   )
Obrisi to i instaliraj normalan XP ( ako umes, ako ne nadji drugi servis).

Citat
4)Ne znam sta su radili na pc/ju,kazu da su ga normalno ugasili,kad su ga upalili
Pozdravi ih.

Citat
5)Kompjuter nece da digne sistem ni iz safe niti iz bilo cega drugog.
Vec si objasnio gore.

Citat
6)Sta ciniti?  Malo je skupo svaka 2 mjeseca davati pare za popravku(uglavno puca os),kad ja sve sto je potrebno kod sebe(cd od xp/a,viste, win7).Cak se i malo razumijem u sve to
Najbolje da promenis servis ili da sednes pa da citas malo sam, a ne da treba da ti svakih 10 dana damo sazvakano kako da sredis.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ako ti treba win xp, posalji mi pp. Kao sto neko od kolega rece, instaliraj normalan win, batali te trt-mrt verzije. Imam linkove za  untouched win xp pro sp3.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
ok svatam ja to sve sto ste odgovorili.Ali pc jednostavne ne moze da se upali,tako da mi tune up nista ne pomaze.Xp imam(originalni,normalni),e sad sto se reinstalacije tice, nemam gdje da backupujem podatke.I ovo kad se desi moram ga nositi u servis.

Opet,jel zna neko neki drugi nacin,kako da rijesim proble.Nije problem skinucu ja windows xp last edition,ali ko zna jel to sranje ima( i dal radi) repair...Ko zna sta je radjeno po tome sistemu....E  da ja mogu ukljucit taj komp i napravit particiju gdje mogu da sklonim te podatke,to bi bila druga prica....(ladno bi brisao taj os)

E da,jel mogu ja donije taj hdd kod mene na komp i pokusat nesto sredit?(imamo skoro iste ploce,na ovaj pokavreni komp je gigabyte GA G31M ES2C , meni GIGABYTE GA G31M ES2L)  Smile

Citat
Smile

Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 22:20:49 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
testiraj ti ram memoriju ....za pocetak ....izvrti test jedno 24h i uzmi reinstaliraj sistem samo sa 1 modulom pa vidi ako bude pucao ...jer izgleda da sve nesrece najcesce dolaze od ram memorije ili hdd-a (bar je kod mene tako bilo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Apple iPhone 12, S21
skini neku live cd linux distribuciju i digni sistem sa nje, bez instalacije, sa nje ces videti win particije i sve sto ti je bitno od podataka, prebaci na neku od particija koja nije sistemska.
posle samo odradi instalaciju normalnog win-a (samo pregazi LastXP) i ti podatci ce ti ostati na toj particiji gde si ih prethodno prebacio...

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
A mozes i to sto si ti rekao, skini njegov hard, privezi ga na svoj racunar, prebaci podatke i onda formatiraj hard iz instalacije normalnog XP-a, ne TrtMrt verzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 17:51:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.