Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сиромаштво и безнађе разбеснели Тунишане  (Pročitano 12154 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne znam, ja sam citao na nekom nemackom portalu za tu tonu i po. Mozda je Blic ili slicno objavio za 45 tona, mislim, tu bi im trebao ladno Antonov  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ne znam, ja sam citao na nekom nemackom portalu za tu tonu i po. Mozda je Blic ili slicno objavio za 45 tona, mislim, tu bi im trebao ladno Antonov  Smile
Ja sam 93-e i 94-e, za vreme naseg i Libijskog embarga uzimao platu tamo. Kad udjes u onu Central Islamic Bank, kao da udjes u Hramu Svetog Save. Da ne pricam da je u to vreme bilo sve modernizovano do daske. Jos u to vreme si mogao jednim potezom pera da prebacis sredstva.Pola sam uzimao, a pola prebacivao na moj racun u Halifax u Engleskoj.Odlazio sam iz banke sa potvrdom Halifaksa da su momentalno legle pare.
Mislim da je ta g-dja Lejla ili njena braca, bili malo povlasceniji od mene ili mojih drugova. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
tona i po zlata, vredna 45miliona dolara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
tona i po zlata, vredna 45miliona dolara  Smile
u pravu si.moja greska.ostao mi broj 45 u glavi.

mada,cak i da su lupili 45 tona,ne bi me cudilo.

sta sve danas lupaju,jos samo da kazu da je poneo i svoj leteci cilim i magicnu lampu.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 13:47:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
U Tunisu i danas demonstracije protiv vlade

| 19. 01. 2011. - 13:00h | Komentara: 0
Više stotina demonstranata prošetalo je danas ulicama tuniske prestonice, zahtevajući da saveznici zbačenog predsednika Zina al-Abidina Ben Alija više ne učestvuju u vršenju vlasti.

Demonstranti su pevali nacionalističke pesme i nosili transparente na kojima je pisalo "Dole RCD", što je skraćenica za Ben Alijevu stranku Ustavni demokratski savez.

Demonstrancije je obezbeđivala policija kako bi bili izbegnuti eventualni sukobi, javile su agencije.

Portparol premijera Muhameda Ganušija izjavio je da ministri koji su ostali u novoj prelaznoj vladi nacionalnog jedinstva upravo raspravljaju o tome da li prvi sastanak kabineta treba održati danas ili sutra, javio je AP.

Četvorica novih ministara podneli su juče ostavke, samo 24 sata pošto je Ganuši objavio sastav višepartijske vlade, u koju su, uglavnom, ušli pripadnici stare garde političara.

Ministri koji su podneli ostavke stali su uz demonstrante, koji tvrde da su demokratske promene nemoguće sve dok se na vlasti nalaze Ben Alijeve pristalice.

Ganuši i vršilac dužnosti predsednika, bivši predsednik paralmenta Fuad Mebaza, podneli su juče ostavke na sve partijske funkcije u RCD, u pokušaju da se distanciraju od Ben Alija, a on je izbačen iz stranke čiji je osnivač, objavila je nacionalna televizija.

Ben Ali je u petak napustio zemlju, posle 23 godine na vlasti, a na čelu prelazne vlade nalazi se njegov dugogodišnji premijer koji pokušava da stiša tenzije.

Politička kriza u zemlji proteklih mesec dana nepovoljno se odrazila i na privredu Tunisa, koja je prethodnih godina zabeležila impresivni rast.

Protesti su počeli u decembru, kada se obrazovani, ali nezaposleni 26-godišnji mladić spalio zbog toga što mu je policija zaplenila voće i povrće koje je prodavao bez dozvole.

To je isprovociralo nezadovoljne nezaposlene mlade ljude i izazavalo proteste širom zemlje, u kojima je, Ben Ali zbačen s vlasti.

Prema zvaničnim podacima, u protestima je poginulo 79 demonstranata i civila. Većina je stradala od metaka koje su ispalili policajci.

Ben Ali je često kritikovan zbog respresije nad protivnicima, gušenja gradjanskih sloboda i zavodjenja policijske države, mada su ga hvalili zbog razvoja turizma i saradnje sa SAD u borbi protiv terorizma.

Njegova rodbina, a naročito porodica njegove supruge, smatrana je korumpiranom i upravljala je mnogim kompanijama u zemlji.

Suočen sa zahevima demonstranata proteklih dana, Ganuši je obećao oslobadjanje političkih zarobljenika, ukidanje restrikcija uvedenih Tuniskoj ligi za odbranu ljudskih prava i osnivanje državnih agencija koje će sprovesti istragu o korupciji i zloupotrebama za vreme pobune.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Tunis: Predsednik i premijer podneli ostavke u partiji

Tanjug    | 18. 01. 2011. - 23:20h | Foto: AFP    | Komentara: 1
TUNIS - Predsednik i premijer Tunisa, Fuad Mebaza i Muhamed Ganuši, podneli su danas ostavke na funkcije u vladajućoj partiji Ustavni demokratski savez (RCD), kako bi ispunili zahteve opozicionih političara i lidera sindikata koji su zapretili rušenjem nove prelazne vlade nacionalnog jedinstva.

Pokušavajući da odvoje državu od partije, predsednik i premijer su podneli ostavke na sve funkcije u vladajućoj stranci, javila je tuniska televizija.

Međutim, ministri koji su se danas povukli iz juče imenovane vlade poručili su da se neće vratiti u vladu, iako su predsednik i premijer podneli ostavke na partijske funkcije.

Oni su rekli da je njihov glavni uslov da u vladi ne bude nijedan ministar iz prethodne vlade, ali da se to ne odnosi na Ganušija koji prema ustavu ima obavezu da formira novu vladu.

Ben Ali, koji je zbačen s vlasti posle mesec dana uličnih protesta, u petak je napustio zemlju kojom će do izbora upravljati prelazna vlada.
Samo dan nakon što je premijer Ganuši objavio sastav nove vlade nacionalnog jedinstva danas su se povukla četiri ministra zbog toga što stranka zbačenog predsednika Zina al-Abidina Ben Alija, Ustavni demokratski savez (RCD) i dalje učestvuje u vlasti.

Ministar saobraćaja Anuar Ben Gedur izjavio je danas agenciji AP da se povukao iz vlade zajedno sa ministrom rada Husinom Dimasijem i ministrom bez portfelja Abdeljelilom Beduijem.

Oni su članovi vodećeg sindikata u zemlji UGTT, koji nije politička partija, već pokret koji deluje kao lobi i ima veliku bazu širom zemlje koja može da mobilizuje veliki broj ljudi.

Ministar zdravlja Mustafa Ben Džafar iz opozicione stranke FDLT takođe je podneo ostavku, dok je ministar kulture Mufida Tlatli kazala da razmatra mogućnost da učini to isto, ali da prvo želi da se konsultuje sa biračima, navele su agencije.

Premijer, ministri odbrane, spoljnjih i unutrašnjih poslova i finansija, ostali su isti.
Mnogi u novoj vladi su članovi vladajuće RCD, koja je bila baza Ben Alijeve moći tokom 23 godine njegove vladavine.

Policija Tunisa je ranije danas upotrebila suzavac da bi rasterala demonstrante koji su u prestonici demonstrirali protiv prelazne vlade.
Oni su nosili transparente na kojima je pisalo "dole RCD".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Hoce lustraciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ух не завидим им уопште ... кад би знали да ће само гори и гладнији власти и свега доћи да попуне места
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
ух не завидим им уопште ... кад би знали да ће само гори и гладнији власти и свега доћи да попуне места
U to ne sumnjam. Sustinski, kako se ja secam, Tunis zahvaljujuci ovom Aliju se otvorio prema svetu, sagradio one velelepne hotele, osposobio aerodrome, postao turisticka destinacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
i trpeo gladan
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.