Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сиромаштво и безнађе разбеснели Тунишане  (Pročitano 12035 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Oni su svesni da im od stranaca zavisi ekonomija. Turizam im donosi ogromne beneficije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a mi...mi jedne nedelje vicemo "Grci braca,za Grke sve",a sledece se pobijemo sa njima na utakmici oko nekog tupavog faula/cega vec i opet napravimo manji skandal...  Smile

Srbija  
Ali nista novo, tamo devedesetih su zbog valjda kosarke u Solunu gadjali grcku ambasadu u Bg-u.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Oni su svesni da im od stranaca zavisi ekonomija. Turizam im donosi ogromne beneficije.
pa,o tome i pricam.

a mi da smo na njihovom mestu,tacnije da su ovi nasi divljaci na mestu njihovoh protestanata,uopste ne bi razmisljali o posledicama svojih dela.

i to nema veze samo sa turizmom i imidzom,nego sa svime.
da dodje covek i kaze im - radite sta ocete,samo nemojte da dirate to i to.oni bi momentalno zapostavili sve sto su radili i krenuli da rade to sto ne treba.

totalno smo naopaka zemlja.
a mi...mi jedne nedelje vicemo "Grci braca,za Grke sve",a sledece se pobijemo sa njima na utakmici oko nekog tupavog faula/cega vec i opet napravimo manji skandal...  Smile

Srbija  
Ali nista novo, tamo devedesetih su zbog valjda kosarke u Solunu gadjali grcku ambasadu u Bg-u.  Smile
ima i vecih idiota od nas,tj-tukli su se ljudi i nacije i zbog mnogo debilnijih razloga,ali opet ni mi nismo nesto mnogo bolji.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 21:23:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Tunižani su kao i Grci do guše u kreditima zbog turizma. Zato su tako poludeli jer će im otići imanja na doboš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Otvoren vazdušni prostor u Tunisu, situacija napeta
Beta, Srna | 15. 01. 2011. - 12:54h |

Dan nakon što su nemiri u Tunisu odneli novih 13 žrtava, a predsednik napustio zemlju, vazdušni prostor je otvoren, ali je situacija u prestonici i dalje napeta jer su se tokom cele noći čuli pucnji, a ulicama krstarile bande koje su pljačkale i palile prodavnice i kuće, pa čak i glavnu železničku stanicu.
Putnici na tuniskom aerodromu

Kako su javile agencije, svi aerodromi u zemlji, koji su juče bili zatvoreni zbog nemira, danas funkcionišu. Vlasti su, međutim, upozorile putnike da se pre odlaska na aerodrom raspitaju o redu leta kako se ne bi pravile gužve.

Televizija "Al Džazira" javila je da je rano jutros jedna osoba ubijena na periferiji grada, dok ruska agencija Itar-tass navodi da je sa svitanjem postalo jasno kolike su razmere jučerasnjih nemira i pljački i vandalskog ponašanja tokom noći.

Na centralnom gradskom trgu, koji je juče bio poprište najžešćih sukoba, danas su raspoređeni tenkovi i džipovi, a u centru grada automobilima je zabranjen prolaz.

Sarkozi sazvao sastanak vlade

Francuski predsednik Nikolas Sarkozi sazvao je danas ministarski sastanak o krizi u Tunisu i sudbini francuskih državljana u ovoj zemlji. Sastanku će prisustvovati premijer Fransoa Filon, kao i ministri odbrane, inostranih i unutrašnjih poslova kao i privrede, navodi se u saopštenju.

Sarkozi je sinoć već razgovarao sa Filonom o situaciji u Tunisu.

Francusko Ministarstvo inostranih poslova potvrdilo je da Ben Ali nije tražio azil, a izvor u vladi je rekao da bivši lider Tunisa nije dobrodošao u Parizu.

Kao nekadašnji kolonijalni gospodar, Francuska je imala bliske veze sa autoritarnim režimom Ben Alija i optužena je da je previše sporo reagovala u osudi krvavog gušenja socijalnih nemira koji su izbili prošlog meseca.

Nebom iznad grada patroliraju helikopteri, a prodavnice i restorani ne rade.

Uprkos prisustvu velikog broja policajaca i vojnika, pljačke se nastavljaju, a agencija navodi da je na meti lopova u severnom delu grada bio i jedan tržni centar odakle su desetine ljudi tokom noći iznosili bukvalno sve što im je palo pod ruku. Pljačkane su i kuće bogatih građana, kako i supermarketi poznatih francuskih lanaca "Karfur" i "Žean" .

Predsednik parlamenta Fued Mebaza zvanično je postavljen za vršioca dužnosti šefa države pošto je predsednik Tunisa Zin el Abidin Ben Ali napustio zemlju, prenela je tuniska agencija TAP.
Ulicama krstare pljačkaši, nemiri ne jenjavaju

Odlukom Ustavnog saveta danas je zvanično Ben Ali smenjen s funkcije. Predsednik Saveta Fethi Abdenader izjavio je da će Mebaza na funkciji vršioca dužnosti imati rok do 60 dana da organizuje predsedničke izbore.

Posle 23 godine vladavine, predsednik Ben Ali je juče napustio zemlju i tako postao prvi šef jedne arapske države koji je pobegao iz zemlje pod pritiskom uličnih protesta.

Ben Ali je tokom noći s porodicom stigao u Džedu, u Saudijsku Arabiju. On je morao da napusti Tunis posle mesec dana protesta, koji su demonstranti nazvali "revolucijom jasmina". U tim protestima je, prema poslednjim informacijama, poginulo najmanje 66 osoba.

Saudijska Arabija saopštila je danas da je primila Ben Alija "zbog vanrednih okolnosti sa kojima se suočava bratski narod Tunisa izražavajući podršku bezbednosti i stabilnosti zemlje".

Opozicija: Preijmer pristao na koalicionu vladu
Mohamed Ganuči

Premijer Tunisa Mohamed Ganuči prihvatio je predlog opozicionih stranaka o formiranju koalicione vlade, izjavio je danas lider koalicije opozicionih partija Unija slobode i Laburistička stranka Mustafa Ben Džafar, koji je razgovarao s njim.

"Mi smo razmotrili ideju o formiranju koalicione vlade i premijer je prihvatio naš zahtev za formiranje takve vlade. Sutra ćemo imati još jedan sastanak na kome ćemo pokušati da pronađemo način da izvedemo zemlju iz ove situacije i sprovedemo istinske refomre. Rezultati ovih razgovora biće objavljeni sutra", rekao je Ben Džafar Rojtersu.

U međuvremenu, predsednik tuniskog parlamenta Fuad Mebaza položio je zakletvu za privremenog predsednika, javile su agencije.

Arapska liga, sa sedištem u Kairu, pozvala je političke snage i druge grupacije u Tunisu da očuvaju mir i izvedu zemlju iz krize. Mnoge druge arapske zemlje, međutim, uopšte se nisu oglasile povodom najnovijih događaja u Tunisu.

Pušteno 1.000 zatvorenika u Mahdiji posle sukoba

Lokalni zvaničnici u tuniskom gradu Mahdija saopštili su danas da je direktor zatvora u tom gradu pustio na slobodu 1.000 zatvorenika posle pobune koja je tamo nastala.

Zvaničnici navode da su čuvari i vojnici otvorili vatru na pobunjene zatvorenike koji su prethodno podmetnuli požar zapalivši dušeke u ćelijama. Procenjuje se da je u neredima poginulo pet ljudi. Posle sukoba, direktor zatvora odlučio je da pusti zatvorenike napolje, kako bi izbegao još veće sukobe sa stražarima.

U požaru u zatvoru poginule 42 osobe
U požaru u jednom zatvoru u letovalištu Monastir u Tunisu poginule su 42 osobe, saopštili su tamošnji lekari. Sudski lekar Tarek Mgirbi iz Monastira rekao je da su dopremljena 42 tela i da su žrtve umrle od opekotina i udisanja otrovnog dima. Uzrok požara za sada nije poznat.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 21:40:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa,o tome i pricam.

a mi da smo na njihovom mestu,tacnije da su ovi nasi divljaci na mestu njihovoh protestanata,uopste ne bi razmisljali o posledicama svojih dela.

i to nema veze samo sa turizmom i imidzom,nego sa svime.
da dodje covek i kaze im - radite sta ocete,samo nemojte da dirate to i to.oni bi momentalno zapostavili sve sto su radili i krenuli da rade to sto ne treba.

totalno smo naopaka zemlja.

Moguce. Dobro, u ovom slucaju su hotelski kompleksi izolovani na obalama, van grada. Drugo, imali su cilj da sruse vladu i znali su ko im je kriv. Isto vozaci koji evakuisu turiste znaju vec gde je gusto pa koriste neke obilaznice da bi dosli do aerodroma. A za vreme nekih demonstracija u Bg-u opet niko nije dirao hotele, mada me ne bi zacudilo da neki klinci ne isprebijaju neku grupu turista ali eto, ipak se to do danas nije dogodilo.

ima i vecih idiota od nas,tj-tukli su se ljudi i nacije i zbog mnogo debilnijih razloga,ali opet ni mi nismo nesto mnogo bolji.

Dobro ti Grci, pravosljavlje ovamo-onamo, turizam u Grckoj i to. Samo sto su recimo Grci potpuno asimilirali svoju slovensku manjinu na severu zemlje, uz zabranu upotrebe jezika, nasilnu promenu imena, ali o tome se slabo zna a nije ni razlog nikad za sukobe navijaca.

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Pa reklo bi se da su ipak civilizovaniji od recimo Egipcana, koji zive 70% od turizma, ali zato napadaju turiste.
Tamo je zvanicni jezik francuski. Gde god ides sve podseca na Francusku. Hleb, mlecni proizvodi po radnjama su tipicno francuski. Drumovima se krecu 99% francuska kola.
Tunizanke, koji su btw prelepe zenske, oblace se napadno sve se trese od sisa u dupeta.
Zene nemaju fobiju stranaca kao u drugim islamskim zemljama. Svuda u radnji ili bilo gde su raspolozene za razgovor, objasnjenje itd.
Nisam recimo bio u Maroku, cujem da je i tamo isto.
Sami Tunizani su veoma prijateljski raspolozeni. Treba imati u vidu i veliki procenat Berbera tamo, koji nisu Arapi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa imali su srecu da su im Francuzi ostavili nesto kulture
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa reklo bi se da su ipak civilizovaniji od recimo Egipcana
pa,jesu.
Nisam recimo bio u Maroku, cujem da je i tamo isto.
al je beda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ali nema se za srk hašiša, kriza brate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.