Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:43:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ширење гласина - трач  (Pročitano 34467 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
interesantno je da se svako hvali osobinom kako drugim sme sve da kaze u licu pa onda brbljaju drugima gluposti. ja ne zelim da znam svaku glupost koju neko kaze za mene, pa to je besmisleno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jbg, ja ti nisam onda adekvatna za ovu temu .. ja kazem ono sto mislim ljudima, prosto ko pasulj. Ne moram da znam i ne zelim da znam sta svako o meni misli, ali kada do mene dodje trac koji je besmislen, lazan, van pameti, a bilo ih je, valjda je logicno da o toj osobi koja ga je pokrenula mislis - nesto negativno, sta god ti u tom trenutku odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tracarenje je u sustini izmisljanje ili predpostavljanje...ako neko prica o realnom cinjenicnom stanju postupaka neke osobe (napio se k'o bu*a i pros'o se ko pi*ka) ili fizickim promenama iste (sasusila se ili pretvorio se u krmacu itd.) to je onda samo analiza iliti diskusija.....video sam ovde neki spisak naj tema za tracarenje i cini mi se da ljudi dosta mesaju tracarenje sa istinom ,odnosno ,cinjenicnim stanjem...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ali mnogi pod tracanjem razumeju i prepricavanje "istine", tj pricanje o na primer detaljima necijeg zivota koji ne moraju da budu lazni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Joj ja stvarno volim traceve ,ni kriva ni duzna uvek sam upucena u desavanja oko mene  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S
ali mnogi pod tracanjem razumeju i prepricavanje "istine", tj pricanje o na primer detaljima necijeg zivota koji ne moraju da budu lazni

Kaže se da:
Veliki ljudi govore o idejama.
Osrednji govore o stvarima.
A mali govore o drugim ljudima.

Mada, iskreno... ne verujem da neko može konstantno biti samo jedno.
Barem kod mene oscilira.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 06:40:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
veliki ljudi govore o idejama... a kazu da onaj ko gleda u nebesa cesto upadne u sahtu

razumem princip toga sto si napisao i ima po meni smisla, a kada je rec o tracanju onda ljudi pod tim podrazumevaju razlicite stvari. mislim da je zapravo stvar u sledecem: ljudima ne prija tracanja onda kada su oni u pitanju, ali ne uvek, vec onda kada shvate da ih neko kroz stalnu pricu sa drugim omalovazava. zato mnogi i kazu: "sto mi taj i taj ne kaze direktno sta misli o meni". u tom smislu tracanje jeste ruzna stvar, ali svakodnevno pricanje o raznim ljudima u uobicajenoj raspravi nije nista ruzno i neprihvatljivo -
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Milena je juče kupila cipele dok smo šetali gradom. - Dosadna informacija na koju niko neće obratiti pažnju

Jao znaš one cipele u Bulevaru što smo gledale pre nekoliko dana. E možeš misliti juče je Milena kupila baš te cipele! - Simpatično ćaskanje, druženje, potpuno socijalno prihvatljivo.

E sećaš se onih groznih cipela na bulevaru što smo im se smejale ceo dan. Znaš ko ih je kupio? Ona nenormalna Milena. Ajde što nema ukusa, ali što onom svom nesrećniku potroši sve do zadnje pare s kartice vršljajući po radnjama. On siroma nema šta da obuje a ona divlja. - Totalno maliciozno ogovaranje koje pokazuje suštinu problema sa ogovaranjem, satisfakciju osećaja niže vrednosti kroz nipodaštavanje drugih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Nesto razmisljah na ovu temu pa me zainteresovala Smile Drugarica je slavila rodjendan (manja zurka, samo najblizi drugari) i pozvala je druga a ne i njegovu devojku jer nju ne podnosi. On mesto da joj je rekao da mu to smeta je otisao "linijom manjeg otpora" i pricao joj "iza ledja" tj ogovarao zbog toga kod drustva. Naravno, kako su zene "trac sampioni" zahvaljujuci jednom primerku iste vrste tako nesto je dospelo do te drugarice. Razvoj situacije tek sledi  Smile

On je imao neko svoje pravo da bude ljut i nije izrekao neku neistinitu tvrdnju (da je ljut na nju zbog toga, da je on tj mi kao drustvo tolerisao/li njenog bivseg koga nismo podnosili itd) ali ona je u pravu jer je njen rodjendan i ne mora da trpi nekoga ako ga ne podnosi pa makar to bila devojka dobrog drugara. To je neko moje razmisljanje

Moje pitanje je: da li je to trac s'obzirom da nije izrecena neka neistina ali da je bilo pricanja "iza ledja"? Moje neko misljenje je da jeste

PS "Drug" nisam ja  Smile . Ja se ne bih ni naljutio zbog toga a i kada bih se naljutio rekao bih joj to u lice
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pozvala je druga a ne i njegovu devojku jer nju ne podnosi.
Meni je ovo najviše privuklo pažnju. I baš sam dugo o ovome razmišljala. Šta kad dođeš u situaciju da ti nije baš simpatičan neko ko je drag osobi do koje ti je stalo.

I onda sam shvatila. Lepo je imati svoje mišljenje i svoj stav. Jeste da su kao šupak - svako ih ima, ali da ne cepidlačimo. Ako se kontakt sa osobom koju ne simpatišemo svodi na viđenje jednom mesečno, onda je normalno istrpeti nečije prisustvo zarad mira i poštovanja prema osobi do koje nam je stalo (a koja nam je spona sa tom osobom).

Dakle, ta drugarica nije bila korektna (jer je očigledno da ga je uvredila i da ga je to vrlo pogodilo), ali drug je još gori, jer joj nije rekao u lice šta mu smeta, nego je išao okolo i lajao kao poslednja pička.

Zaključak: družiš se sa čudnim ljudima.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:43:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.