Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šire se neredi u Stokholmu  (Pročitano 5397 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple Iphone 8+

u svedskoj problemi, zdravo!
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Al kako opet crnci i imigranti umešani u nerede...?  Smile  Smile

Sigurno je neka slučajnost.  Smile

ja brinem za njihovu kraljicu,ako je uhvate ovi azilanti je8aće je ko koze kući...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 11:14:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ovo nije prvi put da se Nadrealisti poklapaju sa stvarnoscu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple Iphone 8+
Anea cuj nije. sve pogodili. pa samo da slusam na pocetku kad kaze, prvi program, drugi itd, i kantonalnih programa, a kasnije podeljeno po kantonima...

i jos zilion primera Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Pa, da... Trebalo bi pregledati sta su sve snimali... pitaj boga sta mozemo jos da pronadjemo u njihovim emisijama Smiley))

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Nastavljeni neredi u predgrađima Stokholma: Zapaljena škola, vrtić, policijska stanica...

Najmanje devet automobila je zapaljeno i podmetnut je požar u dve škole i jednu policijsku stanicu prošle noći u predgrađima Stokholma. Neredi već danima potresaju glavni grad Švedske.

Osam osoba je privedeno posle incidenata, a švedska policija je istakla da niko nije povređen u neredima.

Neredi su izbili zbog toga što je policija ubila jednog 69-godišnjeg čoveka u predgrađu Stokholma prilikom pokušaja hapšenja. Policija tvrdi da ih je taj čovek napao nožem, dok demonstranti tvrde da se radi o prekomernoj upotrebi sile.

U Rinkebiju, jednoj od domininatnih imigranskih gradskih sredina, vatrogasci su ugasili požar koja je zahvatio šest parkiranih automobila, od kojih je pet potpuno uništeno. Još tri automobila su zapaljena u Norsborgu, kao i zgrada policijske stanice u Aelvsju, ali su vatrogasci brzo lokalizovali požar, saopštila je policija.

Goreli su i škola u predgrađu Tensta i u vrtić u naselju Kista. Na policiju u Sodertalju, južno od Stokholma, demonstranti su bacali kamenje kada su došli zbog dojave o zapaljenim automobilima.

Prošle noći u Stokholmu su vatrogasci reagovali na 90 poziva o požarima, od koji su većinu izazvali učesnici pobune.

Nemiri u Švedskoj pokvarili su imidž ove skandinavske zemlje u inostranstvu poznate po mirnom i socijalno zbrinutom stanovništvu i izazvao debatu o asimilaciji imigranata koji čine oko 15 odsto stanovništva.

Nasilje je počelo u nedelju u predgradju Husbi i veruje se da je izazvano prošlonedeljnim ubistvom 69-godišnjeg stanovnika tog predgradja u intervenciji policije, pošto je muškarac mahao mačetom u javnosti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Sto zapalise vrtic? Smile

Citat
Nemiri u Švedskoj pokvarili su imidž ove skandinavske zemlje u inostranstvu poznate po mirnom i socijalno zbrinutom stanovništvu i izazvao debatu o asimilaciji imigranata koji čine oko 15 odsto stanovništva.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nastavljaju se neredi u Štokholmu

Najmanje devet automobila je izgorjelo, a u školi, obdaništu i policijskoj stanici podmetnut je požar u petom danu nemira u predgrađima Štokholma u kojima dominiraju imigranti, saopćili su vatrogasci i policija.

Policija je rano u petak švedskoj agenciji TT saopćila da je osam osoba uhapšeno tokom noći i da nema izvještaja o povrijeđenima u neredima.

Dan ranije policijski zvaničnici izjavili su da će pozvati pojačanje iz drugih dijelova zemlje, jer očekuju da će se nemiri nastaviti.

U naselju Rinkeby vatrogasci su u četvrtak navečer gasili šest zapaljenih automobila parkiranih jedan pored drugog.

Tri auta su izgorjela u predgrađu Norsborg, a policijska stanica u Aelvsjoe je zapaljena, ali je požar brzo ugašen.

Vatrogasci su saopćili da je u naselju Tensta podmetnut požar u školi, koji je nakon toga ugašen, a isto se desilo i u obdaništu u predgrađu Kista.

Vatrogasne brigade su u četvrtak navečer dobile pozive za 90 različitih požara, a većina ih je podmetnuta u neredima.

Nemiri su počeli u nedjelju navečer, nakon što je policija 13. maja usmrtila 69-godišnjeg muškarca koji se zaključao u stanu u naselju Husby, gdje uglavnom žive imigranti.

Policija je pokrenula internu istragu o ubistvu, a navela je da su policajci ubili muškarca u samoodbrani, jer je krenuo da ih napadne nožem kada su provalili u stan u kojem je bio zaključan sa jednom ženom.

'Visoka nezaposlenost'

Ovi događaji pokrenuli su debatu o asimilaciji imigranata koji čine otprilike 15 posto stanovništva u Švedskoj.

Blizu 80 posto od 12.000 stanovnika Husbyja su imigranti.

Tokom protekle decenije Švedska je primila stotine hiljada imigranata iz Iraka, Afganistana, Sirije, Somalije i Balkana.

Ovo nije prvi put da ova skandinavska zemlja ima problem sa neredima.

Stotinu mladih je 2010. bacalo cigle, podmetalo požare i napadalo policijsku stanicu u Rinkebyju dvije noći zaredom.

Ministar za integracije Erik Ullenhag kazao je da za nasilje krivi visoku stopu nezaposlenosti i socijalnu isključenost u područjima na kojima dominiraju imigranti.

Stopa nezaposlenosti u Husbyju u 2012. bila je 8,8 posto, dok je u Štokholmu iznosila 3,3 posto.

aljazeera
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Eh ti pusti emigranti...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
шта би рекао улоф палме... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.