Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 01:23:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17896 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
bf je poplasen, cigancici ga tukli u skoli... Smile

Dzamije i druge verske onjekte treba graditi u skladu sa potrebama, prosto Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
za takve kao sto si ti treba da se otvore konc logori ,a ne crkve,i ostali vjerski objekti!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Stvar ukusa Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
a moj ukus je los??zbog cega to mislis?!?!?ti si zarazena cudnim virusom zvanim moralni reumatizam......siguran sam da u tvom slucaju moj ukus nije omanuo!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ajd idi na rap borbe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tema.

Ako vam se kaze da se vratite na temu, a vi ignorisete upozorenje, to mnogo toga pokazuje o vama ...
Drago mi je da se lepo slazemo.
Vi cete pisati gluposti, a ja cu da ih brisem.
Nastavite slobodno.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 21:31:11 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Мислим да није највећи проблем градња џамије, већ њено финансирање. Мрзи ме да читам испочетка, али претпостављам да део (ако не и сва) средства за њено подизање стижу из Саудијске Арабије, где је Вахабизам, преовлађујући облик Ислама.

Док Американци целом свету скрећу пажњу на Ирак, Иран, Садама и Ахмадинеџада, прави терористи долазе из Саудијске Арабије, која је гле чуда истим тим Америма највећи савезник (не рачунајући Жидове).

Све екстремне муслиманске организације широм света се финансирају из Саудијске Арабије. Све хоџе, које проповедају радикални Ислам су школовани у Саудијској Арабији.

Најбоље решење за тај проблем су пронашли Турци. Просто су ставили веру (од школовања па надаље) под контролу државе. Ми бисмо могли нешто слично да одрадимо. Друга стврар коју морамо урадити, је та да удаљимо исламску заједницу Србије, од оне из Босне. Сарајево је постало центар тог вехабијског покрета. Ту везу морамо прекинути.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 21:34:46 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
Tema.

Ako vam se kaze da se vratite na temu, a vi ignorisete upozorenje, to mnogo toga pokazuje o vama ...
Drago mi je da se lepo slazemo.
Vi cete pisati gluposti, a ja cu da ih brisem.
Nastavite slobodno.

Kome bude trebao prevodilac ovog citiranog teksta, slobodno mi recite, izacicu vam u susret.

Na temama se moze diskutovati samo o temama. Sve zalbe na rad moderatora prijavite administratorima. A sad:

Tema!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Ma je li majke ti, da li si ti citav? Pa znaci muslimane treba da smatramo gradjanima drugog reda? Imam odredjeni broj prijatelja koji su muslimani, iz Pazara najvise i svi su savremeni ljudi koji mrze extremiste! Odi malo do Pazara i Bosne da vidis sto vecina "voli" Vehabije! 90% Muslimana u Srbiji prezire izvitoperena shvatanja Vehabija i njima slicnih! S jedne strane kapiram strah ljudi zbog trenutne situacije u svetu, ali to ne znaci da treba istrebiti i suzbijati celu jednu veru!
I ti muslimani umiru i oni zasluzuju izgradnju grobalja kako bi mogli da sahrane svoje pokojnike shodno svom verovanju, a sama groblja zahtevaju izgradnju jos dzamija!

ti imash neke prijatelje koji su formalno muslimani i idu u dzamiju isto koliko i ti idesh u crkvu  Smile medjutim , u i oko dzamija koje izgradi s.arabija se okupljaju malo drugachiji ljudi ,koji se doslovno drze slova kurrana i koji zaista spremni da propovedaju ono isto shto slushaju mudzahedini u afganistanu ili iraku . podsetio bih te da su svi teroristi koji su izvrshili teroristichke napade u n.y. , madridu ,londonu i.t.d. bili povezani sa dzamijama ili tzv "islamskim humanitarnim i obrazovnim organizacijama " koje je sponzorisla s.arabija .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa ljudi posto vidim da je vecina na ovom forumu onako nastrojena protiv svega sto je drugacije a i sam sam kao beogradski musliman morao sam da se ukljucim jer smatram da moj Beograd malo drugacije razmislja. Dzamija beogradska, beogradska sinagoga, beogradska katolicka crkva itd naravno sa beogradskim pravoslavnim crkvama cine taj nas grad na koji smo ponosni. U toku celog perioda ludog ratovanja muslimani gradjani Beograda nisu napravili niti jedan incident i uvek su bili lojalni gradjani svoje drzave. Moram da kazem da ste potpuno u pravu da na raznim delovima nase planete postoje i razna tj.drugacija ispoljavanja Islama bas kao i drugih Bogom objavljenih religija. Ovo sto ovde na nasem forumu imamo u svetu se naziva Islamofobija koju namece ista ona masinerija koja je i Srbe satanizovala i to jos uvek radi. Kad kazem da je ovom gradu potrebna 1,2,3 ili 4 džamije to kazem u tom smislu kao potreba gradjana Beograda i ove nase drzave. Kada vam kazem da je u ovom gradu potrebna parcela u grobljima za ljude islamske veroispovesti to nije hir vec istinska potreba. Ne mozemo zabraniti nekome da umre dok mu se ne obezbedi parcela.Ja sebe nikada ovde necu smatrati manjinom u svom gradu i uvek sam bio ovde kad je najteze i  vojsku sam sluzio i pomagao gde god sam mogao kao musliman iz Beograda jer smatram da biti covek jeste privilegija a ne namet ili obaveza ili sta drugo. Morate shvatiti da se u Beogradu pre svega radjaju i trebaju radjati beogradjani i da ukoliko Islamska zajednica u Beogradu koja je uvek imala korektan odnos prema svojoj drzavi i koja se zbog politike BiH islamske zajednice otvoreno sukobila sa njom i kosovskom izs kao i sa, ima potrebu da joj se izgradi dzamija koju trebaju muslimani Srbije izgraditi pre nego li neki sponzori sa vana onda tu vidim da joj se treba pomoci a ne napadati sto ona ima te potrebe. Pa zamislite sad ovo u Beogradu se radjaju i muslimani mozes mislit. Pa reci te mi da li je bolje da beogradska deca uce o Islamu u Sarajevu Pristini N.Pazaru S.Arabji ili u Beogradu. Ta deca kada se vrate sa tih prostora mogu doci indoktrnirana nekim idejama koja nisu prihvatljiva za ovo podrucje. Srbija treba da radi za sebe i sve svoje gradjane a tu jesmo raznoliki. I kada neko kaze za da se Muftija lizao sa Milosevicem taj je zlonameran jer Milosevic je bio legalno izabran predsednik drzave a Muftija predstavnik muslimana Srbije i normalno je da su se morali sastajati ponekad, kao i sa Kostunicom i Tadicem danas. Muftija je tu bio kad su bombe padale po nasem gradu. Bio je tu i za vreme ratova svih i mislim da je zajedno sa njegovom svetoscu Patrijarhom  puno ucinio za multikulturalnost naseg grada i Srbije kao i za mir ako nista a ono u nasem glavnom gradu.
 Smile
Srbija je Pravoslavna Hriscanska,a islamski centri i dzamije ovde nisu dobrodosli iz onih razloga koji svaki polupismeni covek zna.Dosta nam je jarma bilo...A,pravo na "vaš" i "vaše" kad govorite o onome sto je srpsko,vi ste izgubili.Zasto?To bolje znate nego ja.A,kada?E,to tek vecina muslimanskih porodica sa neverovatnom preciznoscu zna bolje nego ja.

Mehmed Mesa Selimovic: o Bosnjacima

"Mi nismo niciji. Uvijek smo na nekoj medji, uvijek neciji miraz. Stoljecima mi se trazimo i prepoznajemo, uskoro necemo znati ko smo. Zivimo na razmedju svjetova, na granici naroda, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije kao na grebenu.Otrgnuti smo, a neprihvaceni. Ko rukavac sto ga je bujica odvojila od majke pa nema vise ni toka, ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. Drugi nam cine cast da idemo pod njihovom zastavom jer svoju nemamo. Mame nas kad smo potrebni, a odbacuju kad odsluzimo.Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje, a sve se placa pa i ova ljubav. Svako misli da ce nadmudriti sve ostale i u tome je nasa nesreca. Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamrseniji ljudi na svijetu, ni s kim se istorija nije tako posalila kao sa Bosnom. Juce smo bili ono sto danas zelimo da zaboravimo, a nismo postali ni nesto drugo. S nejasnim osjecajem stida zbog krivice i otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slucajno tako pretjerano meki i surovi, raznjezeni i tvrdi. Zar se slucajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodredjenosti, zasto? Zato sto nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znaci da smo posteni. A kad smo posteni, svaka cast nasoj ludosti."

PS
Kao sto sam vec X puta rekao,mi mozemo ziveti jedni pored drugih,u odvojenim drzavama.Istorija je pokazala da je to tako,pokazuje i sadasnjost(samo sto u Bosni na silu to nije tako,a sve sto je na silu ima svoj svoj vek trajanja). Pravoslavni hram i islamska dzamija ne idu zajedno.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2007, 07:28:15 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 01:23:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.332 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.