Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:18:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17945 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC one v
srbija je daleko od toga da je pravoslavni teheran (kako se voli reći)

Samo neko ko nije mrdno iz obližnje kafane u mestu kojem živi to može da kaže.

Rekoh već jedono,a ponoviću i sada, sve ugovore koje sam dobijao u inostranstvu (važi za SAD i Meksiko) bilo je zato što sam belac - hrišćanin . Pored toga nisam nikad imao problema sa lokalnim vlastima, niti sa nalaskom smeštaja, što nemogu reći da je važilo za momke iz ostalih država, tipa india, pakistan i sl.

inače, nedeljne mise su obavezne ako mislite da napredujete u bilo kojoj kompaniji u USA, pored organizovanja donatorskih ručkova i sl.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 08:37:48 od jermenin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
inache 95% hodza ,mula ,muftija koji rade u srbiji je shkolovano u saudijskoj arabiji , u centrima odakle potiche ideologija bin ladena i odakle je stigao i vehabizam . pa vi vidite  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ljudi posto vidim da je vecina na ovom forumu onako nastrojena protiv svega sto je drugacije a i sam sam kao beogradski musliman morao sam da se ukljucim jer smatram da moj Beograd malo drugacije razmislja. Dzamija beogradska, beogradska sinagoga, beogradska katolicka crkva itd naravno sa beogradskim pravoslavnim crkvama cine taj nas grad na koji smo ponosni. U toku celog perioda ludog ratovanja muslimani gradjani Beograda nisu napravili niti jedan incident i uvek su bili lojalni gradjani svoje drzave. Moram da kazem da ste potpuno u pravu da na raznim delovima nase planete postoje i razna tj.drugacija ispoljavanja Islama bas kao i drugih Bogom objavljenih religija. Ovo sto ovde na nasem forumu imamo u svetu se naziva Islamofobija koju namece ista ona masinerija koja je i Srbe satanizovala i to jos uvek radi. Kad kazem da je ovom gradu potrebna 1,2,3 ili 4 džamije to kazem u tom smislu kao potreba gradjana Beograda i ove nase drzave. Kada vam kazem da je u ovom gradu potrebna parcela u grobljima za ljude islamske veroispovesti to nije hir vec istinska potreba. Ne mozemo zabraniti nekome da umre dok mu se ne obezbedi parcela.Ja sebe nikada ovde necu smatrati manjinom u svom gradu i uvek sam bio ovde kad je najteze i  vojsku sam sluzio i pomagao gde god sam mogao kao musliman iz Beograda jer smatram da biti covek jeste privilegija a ne namet ili obaveza ili sta drugo. Morate shvatiti da se u Beogradu pre svega radjaju i trebaju radjati beogradjani i da ukoliko Islamska zajednica u Beogradu koja je uvek imala korektan odnos prema svojoj drzavi i koja se zbog politike BiH islamske zajednice otvoreno sukobila sa njom i kosovskom izs kao i sa, ima potrebu da joj se izgradi dzamija koju trebaju muslimani Srbije izgraditi pre nego li neki sponzori sa vana onda tu vidim da joj se treba pomoci a ne napadati sto ona ima te potrebe. Pa zamislite sad ovo u Beogradu se radjaju i muslimani mozes mislit. Pa reci te mi da li je bolje da beogradska deca uce o Islamu u Sarajevu Pristini N.Pazaru S.Arabji ili u Beogradu. Ta deca kada se vrate sa tih prostora mogu doci indoktrnirana nekim idejama koja nisu prihvatljiva za ovo podrucje. Srbija treba da radi za sebe i sve svoje gradjane a tu jesmo raznoliki. I kada neko kaze za da se Muftija lizao sa Milosevicem taj je zlonameran jer Milosevic je bio legalno izabran predsednik drzave a Muftija predstavnik muslimana Srbije i normalno je da su se morali sastajati ponekad, kao i sa Kostunicom i Tadicem danas. Muftija je tu bio kad su bombe padale po nasem gradu. Bio je tu i za vreme ratova svih i mislim da je zajedno sa njegovom svetoscu Patrijarhom  puno ucinio za multikulturalnost naseg grada i Srbije kao i za mir ako nista a ono u nasem glavnom gradu.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Muslimani trebaju da imaju svoje vjerske objekte, ali s obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i svijetu, njihova gradnja sada je malo moguca...
Mislim da problem nije toliko u izgradnji dzamija, koliko u islamskom centru koji bi sigurno okupljao fanatike iz regiona.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pa ljudi posto vidim da je vecina na ovom forumu onako nastrojena protiv svega sto je drugacije a i sam sam kao beogradski musliman morao sam da se ukljucim jer smatram da moj Beograd malo drugacije razmislja. Dzamija beogradska, beogradska sinagoga, beogradska katolicka crkva itd naravno sa beogradskim pravoslavnim crkvama cine taj nas grad na koji smo ponosni. U toku celog perioda ludog ratovanja muslimani gradjani Beograda nisu napravili niti jedan incident i uvek su bili lojalni gradjani svoje drzave. Moram da kazem da ste potpuno u pravu da na raznim delovima nase planete postoje i razna tj.drugacija ispoljavanja Islama bas kao i drugih Bogom objavljenih religija. Ovo sto ovde na nasem forumu imamo u svetu se naziva Islamofobija koju namece ista ona masinerija koja je i Srbe satanizovala i to jos uvek radi. Kad kazem da je ovom gradu potrebna 1,2,3 ili 4 džamije to kazem u tom smislu kao potreba gradjana Beograda i ove nase drzave. Kada vam kazem da je u ovom gradu potrebna parcela u grobljima za ljude islamske veroispovesti to nije hir vec istinska potreba. Ne mozemo zabraniti nekome da umre dok mu se ne obezbedi parcela.Ja sebe nikada ovde necu smatrati manjinom u svom gradu i uvek sam bio ovde kad je najteze i  vojsku sam sluzio i pomagao gde god sam mogao kao musliman iz Beograda jer smatram da biti covek jeste privilegija a ne namet ili obaveza ili sta drugo. Morate shvatiti da se u Beogradu pre svega radjaju i trebaju radjati beogradjani i da ukoliko Islamska zajednica u Beogradu koja je uvek imala korektan odnos prema svojoj drzavi i koja se zbog politike BiH islamske zajednice otvoreno sukobila sa njom i kosovskom izs kao i sa, ima potrebu da joj se izgradi dzamija koju trebaju muslimani Srbije izgraditi pre nego li neki sponzori sa vana onda tu vidim da joj se treba pomoci a ne napadati sto ona ima te potrebe. Pa zamislite sad ovo u Beogradu se radjaju i muslimani mozes mislit. Pa reci te mi da li je bolje da beogradska deca uce o Islamu u Sarajevu Pristini N.Pazaru S.Arabji ili u Beogradu. Ta deca kada se vrate sa tih prostora mogu doci indoktrnirana nekim idejama koja nisu prihvatljiva za ovo podrucje. Srbija treba da radi za sebe i sve svoje gradjane a tu jesmo raznoliki. I kada neko kaze za da se Muftija lizao sa Milosevicem taj je zlonameran jer Milosevic je bio legalno izabran predsednik drzave a Muftija predstavnik muslimana Srbije i normalno je da su se morali sastajati ponekad, kao i sa Kostunicom i Tadicem danas. Muftija je tu bio kad su bombe padale po nasem gradu. Bio je tu i za vreme ratova svih i mislim da je zajedno sa njegovom svetoscu Patrijarhom  puno ucinio za multikulturalnost naseg grada i Srbije kao i za mir ako nista a ono u nasem glavnom gradu.
 Smile

Ja  mogu da se složim sa mnogo toga što ovde piše. Postoji problem međutim, sa kojim ipak moramo da se suočimo i za koji bih veoma volela da mi ga neko razjasni. To je pitanje subordinacije muftije u Beogradu reisu u Sarajevu. To nas uvodi u situaciju da li bi u Beogradu mogao biti postavljen čitav niz novih muftija koji ne bi bili tako razumni i privrženi ispravnim stavovima kao g. Jusufspahić. A ako bi se iz tih novih džamija i islamskog centra počela da širi netolerancija i ekstremizam bojati se da je moguće da to pogorša odnose u samom Beogradu koji su, na moje veliko zadovoljstvo, veoma dobri.

Drugo što meni nije jasno je pitanje zašto se g. Jusufspahić ne pojavljuje sa svojim mudrim i razumnim stavovima češće u medijima, zašto ne objašnjava suštinu miroljubivog i naprednog Islama onakvog kakvog ga je prorok Muhamed živeo, i tako stane na put ekstremistima i Islamofobiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
islam je u srbiji strana religija koja je donosila samo zlo , prema tome njegov uticaj treba suzbijati shto je vishe moguce . to narochito vazi u danashnje vreme ,kad je svaka dzamija postala potencijalno gnezdo terorista  Smile inache poznato je da su bash iz te saudijske arabije stizali mudzahedini u bosnu i kosovo . zar treba ponovo da gledamo snimke odsechenih srpskih glava kao iz 90-ih da shvatimo shta je u stvari islam za sve koji nisu muslimani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
Pa ljudi posto vidim da je vecina na ovom forumu onako nastrojena protiv svega sto je drugacije - ta prica prolazi ali na gay paradi - a i sam sam kao beogradski musliman - to je kao kad kazes srpski musliman,znaci priznaje se -  morao sam da se ukljucim jer smatram da moj - nas - Beograd malo drugacije razmislja. Dzamija beogradska, beogradska sinagoga, beogradska katolicka crkva itd naravno sa beogradskim pravoslavnim crkvama cine taj nas grad na koji smo ponosni. U toku celog perioda ludog ratovanja muslimani gradjani Beograda nisu napravili niti jedan incident - razlog,nisu mogli,razlog,plasili su se,razlog,nema vas dovoljno -  i uvek  - za malo - su bili lojalni gradjani svoje drzave. Moram da kazem da ste potpuno u pravu da na raznim delovima nase planete postoje i razna tj.drugacija ispoljavanja - razne venericne bolesti - Islama bas kao i drugih Bogom objavljenih - nisam cuo,ta je objavio - religija. Ovo sto ovde na nasem forumu imamo u svetu se naziva Islamofobija - patoloski ili odokativno -  koju namece - srce mi se cepa - ista ona masinerija koja je i Srbe satanizovala i to jos uvek radi. Kad kazem da je ovom gradu potrebna 1,2,3 ili 4 džamije to kazem u tom smislu kao potreba gradjana Beograda i ove nase drzave - muslimana,pre svega. Kada vam kazem da je u ovom gradu potrebna parcela - parcela moze - u grobljima za ljude islamske veroispovesti to nije hir vec istinska potreba. Ne mozemo zabraniti nekome da umre - taman posla - dok mu se ne obezbedi parcela.Ja sebe nikada ovde necu smatrati manjinom - vi i jeste manjina,i to ne samo u ovom gradu -  u svom gradu i uvek sam bio ovde kad je najteze i vojsku sam sluzio - znam,i ja sam,nego jel se tebi bese ono rasklopila puska na zakletvi -  i pomagao gde god sam mogao kao musliman iz Beograda jer smatram da biti covek jeste privilegija a ne namet - namet? - ili obaveza ili sta drugo. Morate shvatiti da se u Beogradu pre svega radjaju i trebaju radjati beogradjani i da ukoliko Islamska zajednica u Beogradu koja je uvek imala korektan odnos prema svojoj drzavi i koja se zbog politike BiH islamske zajednice otvoreno sukobila sa njom i kosovskom - ne secam se,a i to su samo reci -  izs kao i sa, ima potrebu da joj se izgradi dzamija koju trebaju muslimani Srbije izgraditi pre nego li neki sponzori  - na sponzore zaboravi - sa vana onda tu vidim da joj se treba pomoci a ne napadati sto ona ima te potrebe. Pa zamislite sad ovo u Beogradu se radjaju i muslimani - niko nema nista protiv sto se radjaju muslimani,cekaj mislis srbi muslimanske veroispovesti - mozes mislit. Pa reci te mi da li je bolje da beogradska deca uce o Islamu u Sarajevu Pristini N.Pazaru S.Arabji ili u Beogradu - cisto da ne ispadne da sirim versku i nacionalnu mrznju,sta si zaista hteo ovim da kazes? - . Ta deca kada se vrate sa tih prostora mogu doci indoktrnirana nekim idejama koja nisu prihvatljiva za ovo podrucje. Srbija treba da radi za sebe i sve svoje gradjane - slabo stojis sa srpskim,nisi ti dugo u beogradu,a ako jesi,onda si slabo naucio,da obnovis -  a tu jesmo raznoliki. I kada neko kaze za da se Muftija lizao sa Milosevicem taj je zlonameran jer Milosevic je bio legalno izabran predsednik drzave a Muftija predstavnik muslimana Srbije i normalno je da su se morali sastajati ponekad,- da na terenima za golf,cujem da voli muftija da igra golf -  kao i sa Kostunicom i Tadicem danas - sto bi nas(citaj srpski) narod rekao ista govna - . Muftija je tu bio kad su bombe padale po nasem gradu - kao i vecina srba,bar 90%,u svojim gradovima i selima - . Bio je tu i za vreme ratova svih i mislim da je zajedno sa njegovom svetoscu Patrijarhom puno ucinio za multikulturalnost naseg grada i Srbije kao i za mir ako nista a ono u nasem glavnom gradu - mir ce i ostati - .
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
islam je u srbiji strana religija koja je donosila samo zlo , prema tome njegov uticaj treba suzbijati shto je vishe moguce . to narochito vazi u danashnje vreme ,kad je svaka dzamija postala potencijalno gnezdo terorista  Smile inache poznato je da su bash iz te saudijske arabije stizali mudzahedini u bosnu i kosovo . zar treba ponovo da gledamo snimke odsechenih srpskih glava kao iz 90-ih da shvatimo shta je u stvari islam za sve koji nisu muslimani

Ma je li majke ti, da li si ti citav? Pa znaci muslimane treba da smatramo gradjanima drugog reda? Imam odredjeni broj prijatelja koji su muslimani, iz Pazara najvise i svi su savremeni ljudi koji mrze extremiste! Odi malo do Pazara i Bosne da vidis sto vecina "voli" Vehabije! 90% Muslimana u Srbiji prezire izvitoperena shvatanja Vehabija i njima slicnih! S jedne strane kapiram strah ljudi zbog trenutne situacije u svetu, ali to ne znaci da treba istrebiti i suzbijati celu jednu veru!
I ti muslimani umiru i oni zasluzuju izgradnju grobalja kako bi mogli da sahrane svoje pokojnike shodno svom verovanju, a sama groblja zahtevaju izgradnju jos dzamija!
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 20:27:29 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
islam je u srbiji strana religija koja je donosila samo zlo , prema tome njegov uticaj treba suzbijati shto je vishe moguce . to narochito vazi u danashnje vreme ,kad je svaka dzamija postala potencijalno gnezdo terorista Smile inache poznato je da su bash iz te saudijske arabije stizali mudzahedini u bosnu i kosovo . zar treba ponovo da gledamo snimke odsechenih srpskih glava kao iz 90-ih da shvatimo shta je u stvari islam za sve koji nisu muslimani

Ma je li majke ti, da li si ti citav? Pa znaci muslimane treba da smatramo gradjanima drugog reda? Imam odredjeni broj prijatelja koji su muslimani, iz Pazara najvise i svi su savremeni ljudi koji mrze extremiste! Odi malo do Pazara i Bosne da vidis sto vecina "voli" Vehabije! 90% Muslimana u Srbiji prezire izvitoperena shvatanja Vehabija i njima slicnih! S jedne strane kapiram strah ljudi zbog trenutne situacije u svetu, ali to ne znaci da treba istrebiti i suzbijati celu jednu veru!
I ti muslimani umiru i oni zasluzuju izgradnju grobalja kako bi mogli da sahrane svoje pokojnike shodno svom verovanju, a sama groblja zahtevaju izgradnju jos dzamija!

Srce mi se cepa,lomi i kopni...
« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 20:38:40 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz

bf je nacionalista, tako da se ne brines  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:18:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.