Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:36:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52459 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Katanija: "Mihajlović ne ide u Inter"

Siniša Mihajlović je prethodnih nedelja pominjan kao mogući naslednik Murinja u Interu. Sportski direktor Katanije ne želi ni da čuje za tako nešto.

Siniša Mihajlović je preporodio Kataniju ove sezone a s obzirom da je već izjavio da bi jednog dana voleo da trenira Inter, nije ni čudo što ga mediji u Italiji povezuju sa klupom "Neroazura".

Međutim, sportski direktor Katanije, Pjetro Lo Monako je porekao te navode.

"Hajde da pričamo o nečemu ozbiljnom, molim vas… ovo ne postoji," rekao je Lo Monako za "Tuttomercatoweb".

Mihajlović je već radio u Interu kao pomoćnik Roberta Manćinija, dok u Bolonji nije imao previše uspeha. Ipak, sa Katanijom je ostvario sjajne rezultate pa ga mediji u Italiji vide kao jednog od najperspektivnijih trenera na Apeninima.

http://www.sportske.net/
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 12:51:46 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Miha se rastao sa Katanijom, ide u...

Siniša Mihajlović nije više trener Katanje! Srpski stručnjak oglasio se porukom navijačima sicilijanskog kluba na zvaničnom sajtu ekipe koju je preporodio ove sezone. Bivši as Crvene zvezde, ipak, nije obavio zakazan razgovor sa predstavnicima Intera, jer mu je umro otac, pa će pitanje nastavka karijere prolongirati za još nekoliko dana.

- Ovih dana sam morao da biram između emocija i svog profesionalnog poziva. Moje srce je patilo prethodnih dana. Katanija mi je izašla u susret kada sam ostao bez posla. Bio sam bez kluba, sedeo kod kuće kada su me primili kao najrođenijeg. Ovaj je jedan od najlepših gestova koje sam doživeo u životu. Hvala vam navijači, hvala Katanja za sve. Zamolio bih vas da me razumete i osetite kao što sam ja sve vas osetio. Dobro znam veličinu vašeg srca. Znajte da je klub stabilan i da se u njemu dobro radi. Hvala vam za svu lojalnost - napisao je Mihajlović, a prenosi Alo!.
Siniša je u kontaktu sa Interom i Fjorentinom, koja ga je zvala pošto je Ćezare Prandeli odlučio da preuzme reprezentaciju Italije.

- Mihajlović je osoba i trener čvrstog karaktera, koji veoma brzo uči. Poštuju ga svi u klubu, prijatelj je sa mnogima, a i nas dvojica smo u sjajnim odnosima. Ako bih birao na osnovu prijateljstva i simpatija, novi trener Intera bi sigurno bio Siniša Mihajlović, bez razmišljanja - rekao je predsednik Intera Morati, napominjući da još nije definitivno prelomio.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Miha Fiorentinin, čeka se promocija

Siniša Mihajlović novi je trener Fiorentine, objavili italijanski mediji u sredu! Iako još uvek nije stigla zvanična potvrda kluba iz Firence o angažovanju rpskog stručnjaka, izveštaji koji dolaze sa "čizme" kažu da su sportski direktor kluba, Pantaleo Korvino, i Mihajlović, nedavno, u Rimu, dogovorili uslove saradnje, te da će dojučerašnji trener Katanije u ponedeljak, i zvanično, biti predstavljen javnosti kao novi starteg ekipe iz Toskane.

Prema navodima italijanske štampe Mihajlović će potpisati dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom uz opciju produžetka na još godinu. Njemu će prema dogovoru pripasti milion evra po sezoni.

Mihajlović je trebalo ranije da se pojavi na "Artemio Frankiju", ali je zbog smrti oca njegova promocija odložena.

Srpski stručnjak će, tako, na klupi Fiorentine naslediti Ćezarea Prandelija, koji će po završetku Svetskog prvenstva preuzeti kormilo reprezentacije Italije od Marčela Lipija.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Aj neka je sa srecom Miho!! Ima odlican tim na raspolaganju,pa nek pokaze sta zna  Smile

Inace,u najciganskijoj ligi na svetu,najsimpaticnija ekipa mi je i bila Fiorentina,a sad imam razlog vise da navijam za njih iz sve snage Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ima odlican tim na raspolaganju,pa nek pokaze sta zna.
Тачно то. Ето екипа из врха која се бори за ЛШ таман да се покаже да ли вреди или је за ниво Катаније.

Inace,u najciganskijoj ligi na svetu,najsimpaticnija ekipa mi je i bila Fiorentina,a sad imam razlog vise da navijam za njih iz sve snage Smile
Такођер Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Svi znamo da je to zbog rozih dresova i meni su isto  Smile Inace ako dovede Marka Borijela kao sto se prica da Napoli,Palermo i Fiorentina su zainteresovani(mada mislim da nema sanse posto je tu Djilardino) onda cu definitivno poceti da navijam za Fiorentinu,moj omiljeni bivsi igrac koji je trener ekipe,moj sadasnji naj igrac i dva bivsa mlada igraca mog omiljenog kluba koji ce verovatno obojica biti nosioce ekipe sledece sezone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
bravo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Miha i definitivno u Firenci

Dileme više nema - Siniša Mihajlović biće novi trener Fiorentine. Klub je na zvaničnom sajtu najavio sutrašnju promociju dosadašnjeg trenera Katanije.

Posle Bolonje i Katanije, Fiorentina će biti treći italijanski klub koji će sa klupe predvoditi Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak je u  četvrtak postigao konačan dogovor sa čelnicima novog kluba, na čijem je zvaničnom sajtu objavljeno da će u petak u prepodnevnim časovima biti najpre potpisan ugovor, a zvanična promocija na ''Artemio Frankiju'' zakazana je za 12 časova.

Mihajlović će na klupi ekipe iz Firence naslediti Ćezarea Prandelija, koji po završetku Svetskog prvenstva preuzima nacionalni tim ''azura''.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Benvenuto Siniša!

Srpski trener predstavljen u Fiorentini. Ponudio nervoznom kamermanu da zaigra za njegov novi tim. Najavio ofanzivu, smatra da će Jovetić i Ljajić biti među najboljim mladim igračima na svetu. "Fiorentina ima igrače koji mogu samo da napreduju", objasnio svoje razloge dolaska u Toskanu.

Pre nego što se pojavio pred novinarima, Siniša Mihajlović je razgovarao sa vlasnikom, jednim od braće Dela Vale, a bio je prisutan i direktor Pantaleo Korvino.

Izazvao je smeh čim se pojavio u sali za medije, pošto je pozvao jednog nervoznog kamermana da potpiše za Fiorentinu.

„Imaš pravi karakter, poput mene, hoćeš da igraš za moj tim“, pitao je Siniša uz salve smeha.

Pošto su ga potpredsednik Konini i direktor Korvino ishvalili, dobio je reč.

„Izabrao sam Fiorentinu jer je sredina ambiciozna, kao i ja. Ovi igrači mogu samo da napreduju, a tu je i Korvino koga izuzetno cenim i o kome su mi svi rekli samo dobre stvari“, kaže srpski trener.

Odbacuje tvrdnje da je premlad.

„Imam 41 godinu, radio sam dve sezone sa Manćinijem. U fudbalu sam od 17. godine kao profesionalac. Radio sam u manjem klubu prošle godine i to nije lako“, dodao je Mihajlović.

On je poručio da će Fiorentina igrati napadački u formaciji 4 – 3 – 3 i da ekipa ima mora da ima njegov, pobednički karakter.

„Ne znam ni sam koliko sam trofeja osvojio, i nikada nisam ustuknuo. Takva mora da bude ekipa koju vodim“, poručio je Mihajlović.

Pričao je o Jovetiću i Ljajiću.

„Jovetić će postati jedan od najboljih igrača na svetu. Strašan je, može da igra na više pozicija u napadu. Isto važi i za Ljajića, nema to nikakve veze sa njihovom nacionalnošću. Da razjasnimo oko Mutua. Ja sam pogrešio prilikom sukoba pre nekoliko godina, ali nema to nikakve veze. Voleo bih da ostane, sjajan je igrač“, završio je „Miha“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
Ima da Miha sredi Fiorentinu samo tako ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:36:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.