Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:54:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52500 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
I tu ce da dobije nogu  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Mihajlović: "Ostaćemo u Seriji A"

Novi trener Katanije Siniša Mihajlović ocenio je da je realno da ekipa do kraja sezone sačuva prvoligaški status, iako je trenutno pretposlednja u Seriji A.

"Spreman sam za novi izazov. Hvala ljudima iz kluba koji su mi ukazali poverenje i dali mi šansu da radim. Ubeđen sam da Katanija zaslužuje bolji plasman na tabeli", rekao je Mihajlović za sajt kluba. Mihajlović je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio kao pomoćnik Roberta Manćinija u Interu, a samostalno je vodio Bolonju.
"Gledao sam sve utakmice Katanije ove sezone. Danas imamo samo devet bodova, ali ako vežemo nekoliko pobeda, popravićemo plasman na tabeli. Verujem u opstanak Katanije u Seriji A", zaključio je Mihajlović.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i SCG na klupi Katanije debitovaće u nedelju u prvenstvenoj utakmici protiv Livorna.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Mihajlović: "Ne bojim se Juventusa"

Mihajlović smatra da Katanija ima šansu protiv Juventusa i da njegova ekipa nema razloga da se boji ranjenog rivala.
Siniša Mihajlović se ne plaši Juventusa.

„Idemo u Torino da igramo. Nema razloga da se plašimo Juventusa. Oni su u krizi, uvek dobijaju mečeve koje moraju da dobiju, ali Katanija ima kvalitet“, kaže naš trener.

On najavljuje žestok otpor.

„Moramo da se dobro branimo, da igramo u defanzivi čvrsto jer Juventus će biti agresivan od početka. Imaćemo šansu, moramo da je iskoristimo i da postignemo gol, posle toga će sve biti lakše“, kaže Siniša Mihajlović.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Serija A: Miha očitao lekciju „staroj dami“

U nedelju u popodnevnom programu odigrano je pet susreta 17.kola italijanske Serije A, a svakako najviše pažnje privukao je duel između Juventusa i Katanije koju sa klupe vodi naš Siniša Mihajlović, koji je danas imao razloga za slavlje. Juventus je i na ovom susretu potvrdio da je u velikoj krizi pošto su gosti sa Sicilije uspeli da trijumfuju odnesu ceo plen iz Torina. U prilog gostujućem timu takođe ide i poraz Sijene od Palerma, posle koga se Katanija popela za jednu poziciju na tabeli i više nije poslednja.   

Domaćin je dominirao na terenu, imao više loptu u posedu, uputio više udaraca, ali je tim sa Sicilije prvi došao u vođstvo. U 23. minutu posle jedanaesterca koji je uspešno izveo Martinez, Katanija je povela imala prednost sve do 66.minuta kada je Hasan Salihamidžić poravnao rezultat. U nastavku susreta „stara dama" je pokušavala da dođe do celog plena, ali pored velike inicijative i mnogobrojnih udaraca usledio je „hladan tuš". Rezervista Izko je pogotkom tri minuta pre kraja utakmice doneo drugi trijumf Kataniji u prvenstvu. Sa druge strane trener „bjanko-nera", Ćiro Ferara će najverovatnije dobiti otkaz posle još jednog lošeg rezultata torinskog kluba.

Roma je sjajan niz nastavila i na utakmici protiv Parme. „Vučica" do pete pobede u sedam utakmica stigla preko Burdisa i Brigija. Posle ovog trijumfa klub sa „Olimpika „ je od upravo današnjeg rivala preuzeo četvrtu poziciju na tabeli Serije A.

Livorno je po drugi put u poslednjih 20 dana savladao ekipu Sampdorije (sastali se u Kupu), ovaj put rezultatom 3:1.

Napoli je sjajan niz od deset mečeva bez poraza nastavio i na susretu protiv Kjeva. Četa Valtera Nazarija sjajno igra otkako je on preuzeo klub, i Napoli posle pobede od 2:0 nad timom iz predgrađa Verone, polako ali sigurno korača ka vrhu tabele, pošto sada zauzima šestu poziciju.

Palermo je zabeležio treću, uzastopnu pobedu, savladavši ekipu Sijene kojoj je današnji poraz doneo poslednje mesto na tebeli.

Rezultati 17. kola:

Roma - Parma 2:0
(Burdiso 48, Brigi 90)

Juventus - Katanija 1:2
(Salihamidžić 66 - Martinez pen. 23, Izko 87)

Livorno - Sampdorija 3:1
(Rivas 39, Danilevičius 47, 90 - Kasano 15)

Napoli - Kjevo 2:0
(Hamšik 7 pen., Kvaljarela 87) 

Palermo - Sijena 1:0
(Kavani 41)

Inter - Lacio (20.45h)

Bolonja - Atalanta (odloženo)
Forentina - Milan (odloženo)
Đenova - Bari (odloženo)
Udineze - Kaljari (odloženo)

http://www.sportal.rs/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung E250
Miha kraljina!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Miha kraljina!!!

Uvijek bio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung Galaxy
Citat
„Moramo da se dobro branimo, da igramo u defanzivi čvrsto jer Juventus će biti agresivan od početka. Imaćemo šansu, moramo da je iskoristimo i da postignemo gol, posle toga će sve biti lakše“

ovako je i bilo... odigrali su cvrsto pozadi osim kad je onaj stoper kiksnuo ko konj kad ga je preletela lopta kod pasa diega. svoje sanse su iskoristili i to je to.

a kad odigras dobro i odgovorno onda te malo i sreca prati kao kod sto postotne sanse trezegea u 2. poluvremenu.

posle je katanija dala drugi gol.

svaka cast mihi za ovako veliku pobedu!  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Mihajlović: Znao sam kako da srušim Juvenuts

"Video sam grozni Juventus u mečevima sa Bajernom i Barijem, tako da sam znao kako bi trebalo da igramo. Važno je da su igrači preuzeli moj optimizam", rekao je Siniša Mihajlović, nakon što je sa Katanijom pobedio Juventus u Torinu (2:1).

Siniša Mihajlović uzdrmao je crno-beli deo Torina iz temelja. Srpski trener predvodio je Kataniju do malo očekivane pobede na terenu slavnog Juventusa i samo produbio veliku krizu u rezultatima, ali i organizaciji najtrofejnijeg tima Serije A.

Poslednjeplasirana Katanija je pobedila sa 2:1 i posle dugo vremena prepustila poslednje mesto na tabeli drugom timu, a zbog toga je Mihajlović i doveden pre dve nedelje - da izbori opstanak. Ne samo da je obradovao Siciliju, već je i naterao predsednika Juventusa Žana-Kloda Blana da se obrati novinarima i demantuje da će smeniti Ćira Feraru.

A, navijači Juventusa su u nedelju jajima po autobusu Juventusovih igrača pokazali šta misle o igri tima i učinku trenera...

"Potpuno zasluženo!", rekao je Mihajlović posle utakmice i dodao da je znao kako da pobedi "Staru damu" na njenom terenu.

"Bila su potrebna i njima, ali i nama ta tri boda. Od početka sam verovao da možemo da ih osvojimo, jer bez obzira na to što smo za protivnika imali veliki tim Juventusa koji je u krizi, video sam i mnoge utakmice Katanije ove sezone u kojima tim nije zaslužio da izgubi", opisao je Mihajlović.

"Na sreću, uspeo sam da svoju veru prenesem i na igrače. Vodili smo 1:0, kada su oni izjednačili i 'stara' Katanija bi tada uglavnom gubila, ali su igrači odbili da padnu i predaju se. Ne samo to, uzvratili su i zaslužili pobedu".

Mihajlović je ocenio da je Juventus kao protivnik došao u pravo vreme za Kataniju.

"Dopadalo mi se što sada igramo sa njima, jer sam ih video u sjajnoj predstavi u pobedi nad Interom i onda u dve užasne igre sa Bajernom i Barijem. Iz svega toga, zaključili smo kako je potrebno da se igra protiv Juventusa da bi se pobedilo".

Mladi srpski stručnjak, kojem je Katanija drugi tim koji samostalno vodi posle kratke epizode u Bolonji prošle sezone, priznaje da je bio ljut na svoje igrače zbog primljenog gola na Olimpiku u Torinu.

"Šteta što smo primili gol, jer smo studirali igru Juventusa i znali smo kako se kreće Dijego i da će kad-tad doći u poziciju iz koje nas je nadigrao i to je razlog zbog kojeg sam se mnogo naljutio na igrače, uprkos pobedi", opisao je Mihajlović situaciju koja je prethodila izjednačujućem pogotku Hasana Salihamidžića u 66. minutu.

"Imam igrače koji poseduju kvalitet da naude i obore protivnika. Sve što je potrebno je da verujemo u svoje mogućnosti i siguran sam da je pobeda u Torinu polazna tačka za nas ka boljim rezultatima".

Mihajlović je pre dve nedelje preuzeo neugodnu klupu Katanije u trenucima kada je tim bio poslednji na tabeli i nije dobro počelo, jer ga je na debiju pobedio Livorno i to golom u 88. minutu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Alcatel One Touch Idol X
Свака част, идемо даље са победама!  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Svaka cast  Smile ... samo napred care !
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:54:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.