Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sindikat: Policajci otpušteni jer su od vozača uzeli pomorandžu i pecivo  (Pročitano 1574 puta)
25. Jul 2013, 15:12:52
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sindikat: Policajci otpušteni jer su od vozača uzeli pomorandžu i pecivo

Beta    | 25. 07. 2013. - 14:56h | Komentara: 0
Policijski sindikat Srbije kritikovao je danas odluku o otpuštanju dvojice saobraćajnih policajaca iz Niša koji su na autoputu Beograd - Niš od jednog vozača uzeli pomorandžu i pecivo.

Sektor unutrašnje kontrole otkrio je četvoricu policajaca, od kojih su dvojica snimljena kako od vozača uzimaju novac i protiv njih se vodi krivični postupak, dok su saobraćajci Saša M. i Goran S. uzeli voće i pecivo "7dejs" i zbog toga otpušteni.

Posle privođenja, Saša M. i Goran S. su oslobođeni i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak posle kojeg su im uručena rešenja o otkazu, iako je sud optužnicu protiv njih vratio tužilaštvu na doradu, jer je ocenjeno da nedostaju elementi krivičnog dela.

Policijski sindikat Srbije ukazao je da je dvomesečna akcija kontrole saobraćajnih policajaca koštala milion i po dinara i postavlja pitanje da li su saobraćajci uhapšeni da bi se opravdao ogroman trošak koji se ispostavio kao nepotreban.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović ocenio je u saopštenju da je logičnije da se u državi sa visokim stepenom korupcije uhapse oni koji su "pokrali milijarde", a ne da se borba protiv korupcije svede na "jednu pomorandžu i jedan 7dejs".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ma jedu malo kakicu...uzasno me ovo nervira...
a na ulicama je minimum 75% automobila
koji ne mogu da prodju tehnicki pregled...

sto ne sankcionisu i otpuste sve s.policajce..koji dozvoljavaju tim vlasnicima auta da voze te krseve..po ulicama...
opasnije je to..od narandje ili sta su vec kreteni uzeli...

pokazuju kao kako se to radi i riba...zbog onog konja stop je upucao...one...zelenase... Smile
da pokazu...malo cistka..trebaju malo cistku napraviti na drugom mjestu..gdje se olos..
koji nema veze sa policijom - utaborio...
seru...a ovamo svuda  rusavaj...

zanimljivo je to sto se mito i korupcija uvijek zadrzava u sankciji...na najnizim koruptivnim slojevima...
koliko direktor policije ili ajmo reci ministar u.poslova uzme...rape... kad treba obezbjediti...neku nazovi privatnu manifestaciju...
treba da posalju prasinare..po sluzbenoj duznosti...uz sektore...za bezbjednost...
a oni posalju specijalce...koji ni po kojem osnovu... za takve gluposti ne treba da budu na ulici...
dok ne dodje do zestokog belaja... Smile

ne znam.,..nista ja ovim trenutnim naprednim...i koaliciji....ne vjerujem...sumnjivi su mi posve... Smile

i sa ovim frkama oko miska...ii sa svim tim hapsenjima...i koliko ce ih biti osudjeno i zadrazano na izlezavanju kazne...bas  me zanima..sta ce biti..
klasicno ono...ko i dacic u proslom mandatu..sto je pohapsio pola srbije.. a nije niko osudjen... Smile
sem neke nesretne djecurlije...

tresla se gora rodio se stahor... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
E svasta.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
A šta ćemo sa policajcima koji uzimaju mito, koji traže novac od vozača da im ne bi pisali kazne za prekršaje koje naprave.. Mada verovatno policajci nisu otpušteni zbog voća i 7daysa, ko zna šta je tu suština.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ja mislim da tu svi imaju koristi....zato niko nista i ne preduzima... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Slažem se.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nista to nije cudo...kod nas recimo...policajci se i ne sjecaju kad su dobili nove uniforme...
znam lika kome je zena dvaput vec okretala kragnu na kosulji...jer se izlizala..pa dak se druga strana izlizala
vratila je onu staru jer je manje izlizana... Smile
tako je i sa obucom...i sa svim..plate da ne pricam...
problem...nije u njima..sto su korumpirani...i jebes korupciju od 20 evra i u vidu narandje i sta znam...

staje sa korupcijom..i mitom.....u visim sliojevima.. kod onih koji svaki dan mjenjaju odijela..koja kostaju po 5000+ km...kao dacic recimo... Smile
odakle njemu recimo  35000 samo  za odjelo..za svaki dan...po jedno...zaradio..covjek..skolovan...
zaradio je on moj kurac...pokro...dobio od olosa za razne usluge i slicno...

a i  kad zavrnes sve i svakog pa i te jadne policajce..koji nose dvije kosulje iste...po 5 goodina...
normalno da ces ti nositi svaki dan drugo odjelo od 5000 km...

zmija se nikad ne tuce u rep..nego u glavu...
samo lakse je udaariti u rep...

sranje cisto...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa valjda su dobili nove uniforme skoro...one crne ...fasisticke... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
zaradio je on moj kurac...pokro...dobio od olosa za razne usluge i slicno...

i koferce  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.