Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60465 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66
A sta trebao je da place i da moli za ostanak u zatvoru  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ae oladite više malo. To što je pregazio nekoga ne znači da je za haški sud.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
A sta trebao je da place i da moli za ostanak u zatvoru  Smile

nije trebao da se cereka u kameru novinara, trebao je da pokaže poštovanje prema devojci i izađe spuštene glave  zar nisam u pravu ???????????????????????????????????????????????

Ae oladite više malo. To što je pregazio nekoga ne znači da je za haški sud.

ko je spomenuo haški sud a ?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 00:38:55 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66
Otkud ti znas kako ce on odati postovanje prema toj devojci...cerekanje nije upuceno ka kamermanu vec negde totalno suprotno. Mozda je video neko poznato lice posle par meseci...totalno nebitno.
I ja da napustam tvorza smejao bi se kao lud...nije on decko kriv sto je nasa zemlja u kurcu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
nije on decko kriv sto je nasa zemlja u kurcu.

ovaj deo ti je jedino u pravu,  a ostalo je u fazonu "šta bi bilo kad bi bilo, pa možda je ovo možda ono"  Smile Smile   

nasmejan je izašao iz zatvora i tačka    jajara je zbog javnosti  trebao da se suzdrži i pokaže poštovanje prema detetu jer  mi ne znamo kao ti što govoriš da li  se smejao nekom drugom  Smile

al dobro u pravu si država je u kurcu i to je činjenica, da se ja pitam obesio bih i njega i svu mu porodicu jedno do drugog.  platili su Andreinog oca koji i nije živeo sa njom zbog razvoda da kaže da je pinkovcu život uništen, a on izašao nasmejan + će ga tajo vratiti nazad u London da uživa u njegovim milionima  i to je uništen život ?????  to bi izjavio normalan otac???????

al dobro to je srbija a i balkan je sav takav realno  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ruku na srce, kontraški troll Cg_ac je u pravu oko tog smejanja. Svako ko izlazi iz mardelja,posebno ako nije neko ko voli i naviknut je da tamo obitava... bi se smeškao slobodi.

E,sad... ovo ostalo o čemu se diskutuje,to je već druga priča...

I hteo sam još nešto da kažem,al sam sad zaboravio šta... 

Oh,well... Dinkić peder.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 01:10:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0

Oh,well... Dinkić peder.

bravo ovo si stvarno šmekerski odradio, i to na pravoj temi  bravo momčino  Smile  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1       Smile

ovde završavam svako dalje raspravljanje, kad me vidite sledeći put nek me moderator banuje.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 01:16:09 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Jebote,ovaj ti kontrira pola postova,a meni histerišeš jer nisam mogao da se setim šta sam hteo da napišem,a da ulazim u istu raspravu sa dokonim trolovima suprotnog mišljenja me mrzi...

Šta sam ti ja loše rekao u te dve rečenice? Ništa. Mrzi me da ulazim u raspravu opet i to je to.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 01:17:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66
Brate prvo to je Kurir...oni ce od muve napraviti slona.
Dobro je da nisu bili trubaci negde u pozadini.

Citat
al dobro u pravu si država je u kurcu i to je činjenica, da se ja pitam obesio bih i njega i svu mu porodicu jedno do drugog.  platili su Andreinog oca koji i nije živeo sa njom zbog razvoda da kaže da je pinkovcu život uništen, a on izašao nasmejan + će ga tajo vratiti nazad u London da uživa u njegovim milionima  i to je uništen život ?????  to bi izjavio normalan otac???????

Ti slobodno mozes da se prijavis kao svedok i pomognes da se osudi. Posto imas informacije da su Mitrovici uticali na uzu porodicu kakva god ona bila.
Evo danas su onoj kretenusi sto je ubila taksistu smanjili sa 40 godina zatvora na 15...neko se u Srbiji potreso...Kurir objavio neki tekst?
Petra Cvijic se slobodno setka ulicama...neko se potreso? Nesto ne vidim da se vodi neka zestoka polemika oko toga...
Onaj vozac ministra osudjen na 3 godine iako je pijan ubio decka neko se potreso?
I jos tonu slucajeva sto poznatih, sto mizernih ljudi koji za mnoga zlodela prodju nekaznjeno...dva dana frka i onda tajac...

Hkj kao prvo ne trolujem, i meni su dokone babe koje jedino sta znaju da kritikuju samo zbog toga sto je neko poznata licnost, a oko sebe ima jos gorih i bizarnijih stvari za koje ih ne zaboli leva mozdana vijuga....
Moje misljenje nije suprotno...ali nisam od onih koji osudjuju istog momenta. Valjda zato sluzi policija, sudski vestaci, saobracajni eksperti muda sarma i poklopci da utvrde sta se desilo.
Kriv...maksimala, sto se mene tice dozivotna...mada su je ukinuli bespotrebno.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 01:18:42 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Dakle,još jednom - kad sam rekao

Oh,well... Dinkić peder.

Mislio sam baš to - hteo sam da dodam nešto na tu vašu raspravu,ali sam zaboravio šta.

A ono ''Dinkić je peder'' sam dodao čisto zajebancije radi. Jer cela Srbija voli Mlađu ko čir na dupetu tumor na mozgu.

I to je sve.

@Cg_ac - odgovoriću sutra il nešto...
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 01:29:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.