Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 61034 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

A?!
Onda ces tom logikom... zeni treba momentalno oduzeti decu!
Inace ja sam i dalje ubedjen da u toj ulici covek vozio suprotnim/nedozvoljenim smerom.
I ne mozes porediti postovanje brzine u uskoj ulici i ulici koja ima tri trake!
Itekako mogu. Da je ovaj vozio 40 na sat verovatno joj nista ne bi i bilo i ne bi je odneo 20+ metara i ubio momentalno. Al jbg, covek vozio 2-3 puta od toga pa ce sada da nosi nekog na dusi. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Zbog coska i zbog duplih autobusa koji imaju stanicu odmah sa desne strane, svi se prestroje kod semafora iznad u levu traku i ne verujem da je iko ikada tu prosao sa 40kmh, sto naravno, ne opravdava ovog malog. Masovno se prelazi na crveno, sem sto ja mislim da je ulica ipak pregledna.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung 111111
Upravo to,boja na semaforu ne igra nikakvu ulogu..Da nije izigravao magupa i vozio ovom brzinom sve bi se izbeglo.
I on bi imao vreme da reaguje a i ona bi imala vreme da reaguje i skoni se sa ulice.

Sada nakon toga je besmisleno trazeci olaksavajuce okolnosti.Dal je bilo crveno,zeleno..Dal je osudjivan i li ne,koliko ima godina,kad je polozio,sto se uplasio pa pobegao od straha.
Da je on vozio normalno i postovao propise,pa da je ubio.Postojale bi olaksavajuce okolnosti s tim da bi opet robijao.Jer kako god da se okrene ti si kriv kad vozis auto i zgazis coveka.
Zato kad sednes u auto trebas da budes maksimalno skoncetrisan jer si jednom nogom u zatvoru a drugom u grobu.

A ne da divljas ulicama 100 na sat ubijes coveka,a onda da trazimo gospodinu olaksavajuce okolnosti  Smile

Sto se tice ovog decka.Ja ga ne poznajem,i sigurno da mu je tesko.Ako si iole normalna osoba posle ovoga ne mozes da budes isti covek.I savest ce ga jebati dok je ziv.
Zato kad sednete u svoj auto,ne treba propisi da vas sprecavaju da budete nenormalni nego savest  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ne znam iz ugla vozaca, ali iz ugla pesaka zbog ovih bandera, lokalcica a pogotovu drveca ne vidi se maltene ni 20 metara od pesackog, zato kazem da je nepregledna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma da... cemu semafori! Cemu pravila!? Postoje pravila za vozace (koje je ovaj lik katastrofalno prekrsio), a postoje i pravila za pesake (ne znamo da li su postovani ili ne)!
Meni se ovde cini da vecina ljudi nikad nije vozila kola po Beogradu.
I kakve veze ima sto je on poznat ili ne!? Toliko ljudi gine na nasim putevima pri ogromnim brzinama, pa nikad nije bilo toliko osudjivanja. Samo poznate volite da osudjujete.
Kupim tenk i krenem da se vozikam sa 30km/h (po propisu) i ko mi se nadje na putu... njegov problem.

IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Kad smo kod poznatih!
Je l' se secate situacije od pre par godina kad je sluzbeno vozilo (valjda ministarstva) ubilo devojku na pesackom (kada je devojci bilo cisto zeleno za pesake)? Da li se secate kazne za vozaca?
Mislim da je bilo 4 i po godine, pa su spustili na 3 i po... tako nekako.
Onaj lik sto je ubio 4 coveka pre koji mesec... 8 godina.

I sad vi meni kazete da ovog treba razapeti, samo zato sto je "poznat".

Sta je bilo sa ovim (nesreca 2003.):
Saslušan Dragan Veselinov
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 20:51:10 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Целу тему ишчитах.. и најжешћи су ми ови што као да су рођени у ауту, па пешаци никада нису били.. Па, добро, нек' буде и да је прешла на црвено (само претпоставка), као да нико од нас, као пешак, никада није прешао на црвено.. Поготово на ретардираним семафорима, где немаш довољно времена ни да пређеш улицу за време зеленог светла, а камоли да некад сасвим случајно налетиш на зелено.. Ти, онда можеш да чекаш, чекаш и чекаш или да пређеш улицу, уз максималан опрез и то онда када нема никога на путу.. Па то сам хиљаду пута урадио, јер сам у свађи са оближњим семафором..  И да тада неко вози сто на сат, стварно не знам да л' бих га избегао. Зато треба поштовати ограничење.

Стварно не знам колико је тај део пута прометан, али ако нема нигде никог на путу, а напољу мракчина, што би она чекала глупи семафор?

И, шта, да је цењеном возачу било црвено, он би успео да се заустави?  Smile

Јеботе, па могло је дете да излети на улицу, ван пешачког, а камоли семафора.

Милане, па што нам сад бацаш те примере? Ми тежимо ка бољој, цивилизованијој земљи ваљда.  Smile

« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 20:52:51 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

I kakve veze ima sto je on poznat ili ne!? Toliko ljudi gine na nasim putevima pri ogromnim brzinama, pa nikad nije bilo toliko osudjivanja. Samo poznate volite da osudjujete.

Ja ga ne osudjujem zato sto je poznat vec zato sto je prekrsio pravila i ubio devojku svojom nemarnoscu. Isto bih tako zbog bahatog ponasanja osudio i tebe i svakoga ko u svojoj nemarnosti napravi ovako nesto

A kazna ce mu biti 2-12 godina po slovu zakona i pitanje da li ce ista i odlezati. Bas zbog te "poznatosti" i para...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
Zanimljivo mi je ovo opravdavanje prelaska na crveno i van pesackog, dok se sa druge strane trazi kastracija vozaca koji predju ogranicenje. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
U tim boljim i civilizovanijim zemljama se izjasnis "nisam kriv", sudija ti kaze neku cifru kolika ti je kaucija (tipa milionce) i ti se branis sa slobode!
U pola 12 uvece sta ce malo dete na sred puta! I sto bi ogranicenje pored osnovne sklole bilo 30-40 u sred noci.
Naravno i ja prelazim Bulevar kralja Aleksandra na crveno u sred noci, ali pogledam da li mogu to da uradim (s'obzirom da je poprilicno pregledno)!
Ustanicka je inace poznata ulica za "razvijanje" brzina.... mada sad su stavili kameru za prolazak kroz crveno. Pre toga je bilo veoma interesantno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.