Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60697 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus

Kao sto rekoh auto je oko 40 puta tezi od devojke i krece se daleko vecom brzinom... ne treba tu Bog zna kolika brzina da bi devojka odletela 20m.
Tu sanse nema da se vozi 150km/h!
Da je odnese toliko trebalo bi da vozi barem 100. A postoji razlog zasto je ogranicenje 40. Da ga je postovao mozda bi devojka i prezivela...

Postovanje propisa bi trebalo da se odnosi i na pesake i na vozace. Plus, debelo povecati kazne za pesake pa bi dobro razmislili kad i gde prelaze. Ne branim ovog Juniora Mitrovica ali sta be briga koliko je vozio, ja treba da pazim na svoju glavu ako sam pesak a ne da bacam graske pa da pretrcavam...Sto je zakon pogresan, to je druga prica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia krntija
Citat
Mogla je ona i da igra moravac na crveno na pešačkom, to ti ne daje za pravo da je pokosiš

Чему онда сврха јебених семафора? Ако је црвено, стојиш. Кренеш да прелазиш, идеш на сопствену одговорност. Ја да сам законодавац, никад не би теретио возача у таквом случају.

Казна за брзину ако је прекорачио, казнени поени, казна што је побего... за смрт, не подржавам.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
A sta ako je situacija ovakva... onda je krenula da prelazi u trenutku kada se gasilo zeleno... on proleteo velikom brzinom dok je jos bila na pesackom... Znaci, uopste nije usporavao u blizini pesackog prelaza niti je obracao paznju?

Зелено трептери при крају када прелази у жуто...можда је он још повећао брзину како би стигао...ко зна...у сваком случају нико од очевидаца није запазио да ли је било црвено или зелено а он је једини који тврди да је било зелено...у том случају поставља се питање зашто је побегао са места несреће ако је било зелено...

Mislim zeleno za pesake... znaci, ona je pocela da prelazi dok je zeleno za pesake bilo pri kraju i dok je bila na pesackom, preslo je u crveno. To je veliki problem u BGD koliko vidim... pesaci imaju 10sec da pretrce preko ulice, dok je za vozace zeleno po citav minut i vise... Primer - Kneza Milosa u kojoj ako ne iskocis na ulicu u istoj sekundi kada se pojavi zeleno, od pola ulice prelazis na crveno...

Citat
..у том случају поставља се питање зашто је побегао са места несреће ако је било зелено...

Vidis.. ovo sam se ja zapitala...
Jeste da je BMW mocan auto i sve to... ali kako se nije zaustavio... Mislim... kada pri velikoj brzini udaris nesto sto je cca tezine 60kg.... moras bar da se zaneses... cak i nagonski da stisnes kocnicu...
E, sad... ili ja ima pogresne nagone ili ne tripujem da je zivot video igrica u kojoj udaris prepreku, okrenes se i nastavis...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
To za crveno svetlo za pesake niste u pravu... ti ako si krenuo da prelazis na zeleno i ukljucilo se crveno imas sasvim dovoljno vremena da zavrsis prelazak preko ulice (osim ako ne igras moravac kao sto ljudi pricaju) dok se ne ukljuci zeleno za automobile.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ne branim ovog Juniora Mitrovica ali sta be briga koliko je vozio
Pa najbolje da ukinemo ogranicenje, pa da svi pocnu da se bahate ko ovaj.  Smile

Ne moze pesak da bude odgovaran ako prelazi ulicu i udari ga(i ubije) neko sa 100 na sat tamo gde je ogranicenje 40. A vi ovde pricate kao da je prelazak pesaka preko ulice veci prekrsaj od voznje van ogranicenja i ubistva prilikom iste.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 16:40:43 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Citat
Kneza Milosa u kojoj ako ne iskocis na ulicu u istoj sekundi kada se pojavi zeleno, od pola ulice prelazis na crveno...

U Kneza Milosa, tamo kod Trgovinskog suda, pa i kad krenes odmah kada se upali zeleno neces preci ulicu a da i dalje bude zeleno za pesake  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Taj semafor je ok za pesake. Moze lagano da se predje.  @bookee  to je to

Ne branim ovog Juniora Mitrovica ali sta be briga koliko je vozio
Pa najbolje da ukinemo ogranicenje, pa da svi pocnu da se bahate ko ovaj.  Smile

Ne moze pesak da bude odgovaran ako prelazi ulicu i udari ga(i ubije) neko sa 100 na sat tamo gde je ogranicenje 40. A vi ovde pricate kao da je prelazak pesaka preko ulice veci prekrsaj od voznje van ogranicenja i ubistva prilikom iste.  Smile

Zasto ne ako prelazi na crveno??? Zasto i ja da budem budala kao pesak ako je vec budala onaj sto vozi.Kazna za brzinu, bezanje itd ali ako je za pesaka bilo crveno za smrt ne. Bez obzira koliko mi je zao ove devojke, svako treba da pazi na svoju glavu a to se ne radi prelaskom na crveno, zar ne?
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 16:43:27 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ti kontas da smo svi mi ucesnici u saobracaju i da je potrebna maksimalna opreznost.
Ovde je problem sto ni vozac, a ni pesak nisu bili pod koncentracijom i svesni sta rade.
Ovo sve pod pricom da je devojka prelazila na crveno.
Mada meni jos nije jasno kako nije cula auto, videla farove i sve sto uz to ide, ako je ovaj bas toliko jurio.
Jbt. pogledas u levo i vidis valjda nesto.

edit: ne znam mozda sam onda samo ja debil pa kad hocu da predjem ulicu na pesackom ili ne na semaforu ili ne, prvo pogledam levo i desno... pa jbt. i kad mi se ukljuci zeleno, opet pogledam u levo da vidim da li ce ovaj da se zaustavi ili ce da iskulira ili je dodao gas da projuri na zuto... a sto... pa zato sto je on zasticen u autu, a ja nemam nista oko sebe i nemam prava na gresku.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 16:48:07 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia krntija
Citat
Kneza Milosa u kojoj ako ne iskocis na ulicu u istoj sekundi kada se pojavi zeleno, od pola ulice prelazis na crveno...

U Kneza Milosa, tamo kod Trgovinskog suda, pa i kad krenes odmah kada se upali zeleno neces preci ulicu a da i dalje bude zeleno za pesake  Smile

To je oна раскрсница са Масариковом и Народног фронта... имаш довољно времена, не пали се зелено за аутомобиле још неких десетак секунди.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
To za crveno svetlo za pesake niste u pravu... ti ako si krenuo da prelazis na zeleno i ukljucilo se crveno imas sasvim dovoljno vremena da zavrsis prelazak preko ulice (osim ako ne igras moravac kao sto ljudi pricaju) dok se ne ukljuci zeleno za automobile.

Ima... ali kada se automobil priblizava propisanom brzinom ili uspori pred pesacki prelaz ili krece...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.