Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60507 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
U ovom slucaju je sudija njegov smrdljivi tata... koji ce izvaditi kes i platiti sve zivo, i on ce biti oslobodjen, a po kojoj god tacki da se pogleda on je kriv i za bilo koji prekrsaj koji sam naveo u ranijim postovima, mu sledi kazna zatvora... A posto malo govno ima tatu koji smrdi isto toliko kao i on ovo ce proci ne kaznjeno, pa nedaj boze mozda se neko sutra nadje na ulici kada opet ovo djubre bude vozilo i kada ga tata opet casti nekim ferarijem da moze brze da vozi i da bolje rokne nekog...

elem ja te ne napadam, samo pricam svoje misljenje, koje se ne podudara sa tvojim i jos nekima posto kako se meni cini vi ga branite... a kao sto rece na pocetku sudije nismo mi... sudaija je njegov tata i novcanik... a mi mozemo samo da vrsimo pritisak da se osudi....
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ne zelim da idem u dalju raspravu, ali ti si se u diskusiju prikljucio pri kraju, pa prema tome na osnovu jedne recenice sasvim sigurno znas kakvo je moje misljenje.

Prevrti temu, pa se pisemo Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
komentarisao sam ja i ranije, ali posle nekih komentara nisam mogao da citam vise... i posle nism mogao da izdrzim da ne prokomentarisem...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Kritika upucena pogresnoj osobi.

Elem... suska se po netu da sve nije bilo bas tako bajno posle nesrece. Ali sve je to samo suskanje, nista zvanicno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
Kako mislis nije bilo bas bajno??
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Bas mu je bilo žao devojke ,kad se pojavio posle par sati i to u stanici,jel pitao mali bandoglavac uopste kako je ona?

Cekam mrgija sad malo da brani državu i pravosudni sistem. Bože moj,i cerka Trampa ne bi robijala,ugledajmo se na Ameriku.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
nemam vremena za 9 strana, moze li mi neko reci jel prelazila na crveno ili istrcala pred vozilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia krntija
Meни није јасно како он може да одговара за њену смрт ако је прелазила улицу на црвено?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
Ona je glavom udarila u auto i to je cekala njega i brzo je trcala tako da se od siline udara odbila

bokee a sta ti tu nije jasno??? i jel dokazano na koje je svetlo prelazila???
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 15:50:28 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Meни није јасно како он може да одговара за њену смрт ако је прелазила улицу на црвено?

IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.