Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60484 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung XYZ1004
Ја због оваквих ствари више нећу да живим у Србији.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 小米
На црвено можеш прећи ако се ради о непрометној улици која је прегледна и то негде у предграђу, али код нас пешаци у сред центра града масовно прелазе на црвено. Као овце крене један онда га остали прате, чак и не гледају, јер ваљда мисле да је овај први кренуо на зелено.

Овај бандоглави клинац би требало да робија, али није исто ако је прешао не зелено, ипак је то олакшавајућа околност чак и да је јурио 200 на сат.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
kakva crna olaksavajuca okolnost??? Sine prekoracio je brzinu, usmrtio devojku, pobegao sa lica mesta (i to ako je prosao kroz zeleno) sta treba koja olaksica???? citam i ne verujem sta pisete ovde... ispade da je ovaj bilmez upravu sto je ubio devojku... pa cak i da treba da dobije orden.... katastrofa... alo bre po zakonu o ZOBS-u takva voznja se tereti kao pokusaj ubistva, i za to ide kazna zatvora, ovaj imbecil je jos ubio devojku... pa i d aje prelazila na crveno... UBIO JE!!!! sta je vama??? prekoracenje brzine i bezanje sa mesta nesrece... ej... i kurcoglavi ima jedva 20 godina i vozi sam ujutru i to X6.... pa po kom zakonu on moze da vozi sam???? po kom zakonu on moze da vozi preko dozvoljenog, po kom zakonu on moze da bezi sa mesta nesrece i vi ga ovde branite....
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
pobegao sa mesta nesreće, trebalo bi govance zatvoriti u cz i da mu se na dupetu izredjaju zatvorski autoriteti, to bi ilo sasvim zadovoljavajuće, naravno uz kaznu. u usta ih jebem ljigava, to ti je kada lignjama svest mutira u svest lava.
nisi slino mogao sinu da kupiš nešto manje, sporije? ono, da mi je sin siguran, da ne pogine,a?  što ga ne vaspita da ne bahati! skorojevićku vam majku jebem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
am... optuznica moze da ima vise tacaka...
iole sposoban advokat\tuzilac moze sve to fino da upakuje...

a sto se tice olaksavajucih... nije kaznjavan i mladje je punoletno lice (ima manje od 21 godine)... ovo ostalo... zavisi od slobodne sudijske procene...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
Otkud znas d anije kaznjavan???? Otkud znas da nije uradio nesto slicno pa vec oslobodjen???
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja se izvinjavam... trebalo je da napisem velikim slovima "mozda" ....uvek zaboravljam kolicinu bukvalizma.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
I po tebi treba da bude oslobodjen??? ili nagradjen ili sta?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja bih te zamolila da me ne napadas... Smiley
Samo sam napisala na sta sudija moze da se nazove.

Takodje, ja u ovom slucaju nisam sudija... i moje misljenje apsolutno nije vazno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
sve se to da resiti kod nas jedan lika od siline udrarca raskomado kolima decka u naseljenom mestu cak su delovi tela zavrsili u autu jebiga bili spusteni prozori ,jedina kazna mu bila sto je tata morao da kupi novog audija
toliko o pravosudju kod nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.